Şimdi Ara

THE LAST OF US (PS3 ANA KONU) '14 HAZİRAN' (494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.936
Cevap
46
Favori
295.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erencaner

quote:

Orijinalden alıntı: yasinozkan

Mükemmel oyun bitirdim, tavsiye ederim.. 2.ncisi 2016 da geliyor

Hocam alev silahi aldiktan sonra universite icinde gezerken bir kapi geliyor zincirli. Kiz, uzerinden atlayabiliriz diyor ama ben gecisi bulamadim. Nasil geceriz biliyor musunuz? Hani şu at varkenki bolum.

O zincirli kapının sag tarafında bir kapı var bir kısmı tahtayla kapanmıs eğilme tusuna basarak eğilin ve o kapıdan gecin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganyotcu1453

quote:

quote:

Hocam alev silahi aldiktan sonra universite icinde gezerken bir kapi geliyor zincirli. Kiz, uzerinden atlayabiliriz diyor ama ben gecisi bulamadim. Nasil geceriz biliyor musunuz? Hani şu at varkenki bolum.

O zincirli kapının sag tarafında bir kapı var bir kısmı tahtayla kapanmıs eğilme tusuna basarak eğilin ve o kapıdan gecin hocam

hocam harikasınız deneyecegim teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ganyotcu1453

quote:

quote:

hocam harikasınız deneyecegim teşekkür ederim.

Rica ederim hocam iyi oyunlar :)

• Arkadaşlar oyunun başlarında bir ara sahnede ekran kararıyor ve öyle kalıyor ilerleyemiyorum ps3 e reset atmam gerekiyor. sorun ne acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54

Arkadaşlar oyunun başlarında bir ara sahnede ekran kararıyor ve öyle kalıyor ilerleyemiyorum ps3 e reset atmam gerekiyor. sorun ne acaba

Cd de sıkıntı olabilir dijitalse insanın aklına pek bir fikir gelmiyor

• Oyunu 2 gun önce aldım indirimdeyken dijital oyun cevrimici giriyorum oynuyorum herhangi bi sııkınt yok normal hikayeliye giriyorum yeni oyun acıyorum yukleniyor ekranı cıkıyor sağ saltta yukleniyor 0,00 yazıyor öyle duruyor 5 10 dakika bekledim tık yok 20 kere kapadım baştan açtım bi türlü acılmıyor ne yapmamız gerekiyor varmı bilen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

quote:

Orijinalden alıntı: onea54

Arkadaşlar oyunun başlarında bir ara sahnede ekran kararıyor ve öyle kalıyor ilerleyemiyorum ps3 e reset atmam gerekiyor. sorun ne acaba

Cd de sıkıntı olabilir dijitalse insanın aklına pek bir fikir gelmiyor

Dijital aldım. Ben böyle sorunlu oyun görmedim. Ara sahnelerde, oto kayıt yaparken, öldüğüm zaman ps3 kitleniyor resetlemek zorunda kalıyorum. günlerdir uğraşıyorum toplam iki saat oynayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: s103r

Oyunu 2 gun önce aldım indirimdeyken dijital oyun cevrimici giriyorum oynuyorum herhangi bi sııkınt yok normal hikayeliye giriyorum yeni oyun acıyorum yukleniyor ekranı cıkıyor sağ saltta yukleniyor 0,00 yazıyor öyle duruyor 5 10 dakika bekledim tık yok 20 kere kapadım baştan açtım bi türlü acılmıyor ne yapmamız gerekiyor varmı bilen

Aynı sorun bende de var hocam biktim %82 Ye geldim çok güzel oyun ama bu sorun yüzünden oyniyamiyorum yeniden yüklemekte zulüm 26gb

• vay be ne efsane oyundu

acayip derecede apokaliptik meraklısı bir adamım.onlarca yüzlerce bu tarz dizi,film izlemişimdir ama the last of us kadar etkilendiğim hiçbir sahne yoktu dizi ve filmlerde.

joel,ellie özlüyorum sizleri :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3point -- 25 Aralık 2015; 21:55:19 >
  • beyler slm oyunu kutulu aldım ben hikaye modda oynuyordum hükümet binada küçük kozla kaldım askerlerin içinde takıldım en son duyduğıum anons 7 bölge temiz sonra çat çat öl:))) ayrıca oyunun online kısmı varmış cahilliğime verin :PPP nasıl oynayacam online modda eminin daha keyiflidir ... indirilcek içerik yok dioyr bende baya kurcaladım ama bilgisi olan varsaaa
  • TLOU 2 çıkana kadar Walking Dead ile idare edersin.
  • arkadaşlar oyuna giriyorum ve çoklu oyun moduna girdiğim zaman ücretsiz birkaç harita indirmek lazım diyor tamam diyorum ps store giriyor bu esnada connet not vs tarzinda birşey diyor ve indirmiyor oyun kutulu ps4 ile gelmişti psn endonezya niye harita indirmiyor bilgisi olan var mı ???
  • Hesap 3. bölge fakat oyun farklı bölge de ondan. Dostum oyun hangi bölge ise o bölgeden hesap aç ve gir haritaları indir.Daha sonra hesabına dön ve oynamaya devam et.
  • goz_35 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bilgi için o zamn ben yeni tr psn açayım ordan 2 günlük ücretsiz psn alırırm ve indirme denerim inşallah olur ayrıca oyunun hagi bölge olduğunu nerden anlayacağım kutusunda vs yazıyor mu
  • pusatt45 kullanıcısına yanıt
    Arkasında böyle dünya işareti üzerinde rakam yazması lazım.Oyun Türkçe ise zaten 2. bölgedir. Yani Tr psnden giriş yapabilirsin.
  • Beyler last of da online artik mantık ne çete arkds vs oluşturma oluyor mu ??

• Arkadaslar su linkteki oyun Turkce midir?

Yoksa bunu mu alayım? satıcı farklı sıkıntı olur mu?
    http://www.hepsiburada.com/the-last-of-us-ps3-p-OYUNSONY275350

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC75F27A3 -- 17 Nisan 2016; 13:53:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• üst linktekini alın goty edition,içinde dlc'ler mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabirmusti

üst linktekini alın goty edition,içinde dlc'ler mevcut

Hocam Teknosadaki Türkçe'dir değil mi?
  • evet
  • 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.