Yarbay
22 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
22 üye
Görüntülenme
Toplam: 246 (Bu ay: 0)
Gönderileri
PC'in içine bakayım dedim ve ne göreyim kasa fanları toz dolu hatta toz yapışmış, çamura dönmüş. Hemen gittim güçlü bir toz püskürtücü kiraladım aslında hava kompresörü kiralayacaktım ama adam nasıl vereyim çok büyük dedi. İşin sırı baktığım kadarıyla fanların dönmesine izin vermeden, tutarak temizlemek. Bunun dışında başka tavsiyeleriniz var mı?
Overclock nasıl yapılır diye sormayacağım merak etmeyin, araştırdım, videolara baktım ve şu şekilde 980ti G1 Gigabyte kartımı overclockladım.

Overclock Bilmeyen Birisi İçin Tavsiyeleriniz

+10 fps bir artış oldu, sıcaklık değerleri de normal. Valley Benchmark ile de çökecek mi, bir sorun olacak mı diye test ediyorum.

Benim sorum daha yüksek değerleri denemeye değer mi? Valley Benchmark çökmüyorsa, oyunlarda bir sorun çıkmıyorsa ne kadar yükseltsem kazanç mı olur yoksa ömrünü kısaltıyor ekran kartının diye duydum değmez mi?

Başka tavsiyeleriniz varsa onları da duymak isterim.

Teşekkürler.
Oturduğum yere sonunda Superonline fiber ve uydunet gelmesiyle sonunda adsl den kurturuyorum. 25mbit hızında AKK olmayan paket mevcut fakat aklıma acaba 50mbit veya daha yüksek hızlar da 250 gb AKK'li paketlere geçip indirmeleri geceye mi saklasam diyorum ayda ekstra 9 tl ucreti vererek. İndirme işlerini geceye bırakarak normal gezinme ki Youtube ve benzeri sitelerde video izleyen, yoğun bir şekilde kullanan birisiyim hangisi daha mantıklı?
Teşekkürler.
Arkadaşlar kendi kendine chat'e Boast your League gibi şeyler yazmaya başladı ADD Me falanda yazıyordu. Daha sonra hemen çıktım şimdi güvenilir bir bağlantınız yok dediği için giremiyorum oyuna da. Teşekkürler.
Ana konusunu arama yapmama rağmen PC için bulamadım. Shadow Warrior bitirdikten sonra Hard Reset'e başlamak istemiştim Redux haberleri var diye Redux versiyonu bekliyordum ki hiç oynamayan arkadaşlar direk Redux alayım sonuçta en güncel, geliştirilmiş versiyon olarak düşünebilir doğal olarak. Fakat yeniden yapım kavramına farklı bir açıdan yaklaşıp geliştirmek yerine grafiksel olarak düşürmüşler, baya bir düşürmüşler. Alacak arkadaşları uyarmak adına bu konuyu açtım.

Shinobi602 adlı zamanında bir çok bilgiyi önceden sızdırmış ve popüler bir Neogaf kullanıcısı yeni God of War'ın Nors mitolojisinde geçeceğiyle ilgili tweetler attı. Aynı zamanda yeni God of War'a ait olduğu düşünülen concept çizimleri paylaşıldı.

God of War 4 Nors Mitolojisini Konu Alabilir God of War 4 Nors Mitolojisini Konu Alabilir God of War 4 Nors Mitolojisini Konu Alabilir God of War 4 Nors Mitolojisini Konu Alabilir God of War 4 Nors Mitolojisini Konu Alabilir God of War 4 Nors Mitolojisini Konu Alabilir God of War 4 Nors Mitolojisini Konu Alabilir God of War 4 Nors Mitolojisini Konu Alabilir God of War 4 Nors Mitolojisini Konu Alabilir God of War 4 Nors Mitolojisini Konu Alabilir

KAYNAK 1
KAYNAK 2
Modemin tüm gerekli ışıkları yanmasına rağmen internete bağlanamıyorum. Bu sorun yaygınmış fakat şöyle bir durum var ki eğer Skype, Steam gibi uygulamalar açıksa onların bağlantısı kopmuyor fakat browser ile giremiyorum hiç bir siteye. Browser da sorun derseniz ne telefon ne başka browser ne Play Station hiç bir cihaz bağlanamıyor ama Steam, Skype hala duruyor. Bazen internetten işlem yapmam gerekirken ve Skype konuşması yaparken arkadaşlarım neyse de iş için konuşurken adama Skype duruyor ama internete giremiyorum da diyemiyorum yalan gibi. Çözüm nedir arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim internet servisini aradım baktık, test yaptık bir sorun yok dediler. Modem mi değiştireyim kablo mu değiştireyim, modem de daha 1 senelik ama TP-Link ucuz bir ürün almıştım. Sizden yorum gelmeden de boşu boşuna 100-200 modeme harcamayayım dedim ve sorun modemse tavsiyelerinizi yazarsanız mutlu olurum.
G1 980ti ekran kartı kullanıyorum OC GURU II kendi default olarak Gaming Mode ile kullandırıyor. Anladığım kadarıyla sadece OC mode'a tıklamam her şey için yeterli zaten daha fazlasını yapabilecek bilgide bir kullanıcı değilim. Benim sorum sürekli OC mode ile kullanırsam bir zararı olur mu? Teşekkürler.
Bana göre efsane olan oyunlardan bir tanesi Star Wars: Knights Of The Old Republic hayranları tarafından Unreal Engine 4 ile yeniden yapılıyor. Şu an projenin başındalar yani çıkmasına daha uzun bir süre var ama bittiği zaman tamamen ücretsiz olacak, sadece şu an bağış kabul ediyorlar ama zorunlu değil. Yasal olarak Disney bu projeyi istediği zaman durdurabilir fakat ekip böyle bir durumun olmamasını umuyor.

Gelişen tek şey grafikler olmayacak
-UI, HUD yeniden dizayn edilecek.
-Yeni diyalog seçenekleri ve bunlar için yeni ses kayıtları olacak.

KAYNAK

Star Wars: KOTOR Unreal Engine 4 ile Yeniden Yapılıyor Star Wars: KOTOR Unreal Engine 4 ile Yeniden Yapılıyor Star Wars: KOTOR Unreal Engine 4 ile Yeniden Yapılıyor Star Wars: KOTOR Unreal Engine 4 ile Yeniden Yapılıyor Star Wars: KOTOR Unreal Engine 4 ile Yeniden Yapılıyor Star Wars: KOTOR Unreal Engine 4 ile Yeniden Yapılıyor
LOGITECH Z533 marka hoparlör kullanıyorum gayet de memnunum fakat çok hafif bir ses çıkarıyor. Cızırtı denemez hava kaçırıyor gibi bir ses çıkıyor. Sorunu internette aradım fakat genelde diğer arkadaşların sorunları daha büyük sorunlar. Film izlerken, oyun dinlerken bir sorun yok ses gayet güzel fakat boştayken hafif yanına baya yaklaşırsanız duyacağınız bir ses çıkartıyor. Sorum bu normal midir yani çalıştığı için ses mi çıkarıyor yoksa yeni aldım değiştireyim hiç ses çıkarmaması mı lazım. Teşekkürler.
Hakkında
Forum İmzası:

STEAM ID
ORIGIN:Bandoper
uPlay: Bandoper32
PSN:bandoper
Hakkımda:
e2e4f6eaffdfa83f5ba6c0b43beb29bbA.jpg
Sistem ve Tercihleri
ISS
Vodafone
Oyun Platformu
PC
Oyun Platformu
PS3
Oyun Platformu
Xbox
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 21 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13.792
İkinci El Bölümü Mesajları: 22
Konularının görüntülenme sayısı: 40.672 (Bu ay: 674)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.673 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.