Şimdi Ara

THE LAST OF US (PS3 ANA KONU) '14 HAZİRAN' (491. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.936
Cevap
46
Favori
295.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gözümde bir oyun değil sanat eseridir the last of US

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Yeni yamayı yükledim. Priz işareti devam ediyor. Diğer oyunlardan devam.

multiye girerken oluyor dimi oyunun ortasında çıkıyor bir çözümü yok mu onun ya
  • persembe bu oyuna baslayacagim bakalim soylendigi kadar varmiymis .d

• quote:

Orijinalden alıntı: mertergl8

quote:

Ben bıraktım artık. AKK dolmadan denedim. Yine aynı. Değişen bir şey yok. Güzelim multinin içine etti Naughty Dog. 1.6 yamasından beri böyle maalesef.

• quote:

quote:

quote:

Ben bıraktım artık. AKK dolmadan denedim. Yine aynı. Değişen bir şey yok. Güzelim multinin içine etti Naughty Dog. 1.6 yamasından beri böyle maalesef.

Acaba bizim internetten mi kaynaklanıyor ttnet kullanıyorum kotasız yoksa içim sızlaya sızlaya satacam oyunu

• quote:

quote:

quote:

oyunu hem ps3 hem de ps4te gayet rahat online oynuyorum 1-2 kere çıktı priz işareti...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Acaba bizim internetten mi kaynaklanıyor ttnet kullanıyorum kotasız yoksa içim sızlaya sızlaya satacam oyunu

Eskiden 2 megabit hız ile hiç takılma olmazdı. Sonra priz işareti diye bir nane çıkarttılar. Oyundan atma, donma, takılma olmaya başladı. Oyun kaliteli bağlantı istiyor herhalde. Fiber mi gerekiyor acaba? Bu arada diğer oyunlarımı sorunsuz oynuyorum. Uncharted 3'de, Killzone 4'de hiçbir problem yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eskiden 2 megabit hız ile hiç takılma olmazdı. Sonra priz işareti diye bir nane çıkarttılar. Oyundan atma, donma, takılma olmaya başladı. Oyun kaliteli bağlantı istiyor herhalde. Fiber mi gerekiyor acaba? Bu arada diğer oyunlarımı sorunsuz oynuyorum. Uncharted 3'de, Killzone 4'de hiçbir problem yok.

bende gtayı sorunsuz oynuyorum yapcak bişey yok teşekkürler gene de

• beyler oyunla ilgili bir sorum var . Finalde Joel bağışıklı olan bir Sürü insan OLDUĞUNU söylüyor . Burda Ellieyi kandırmaya mı Çalışıyor yoksa gerçekte olan bu mu ?

• Beyler multiplayer oynayanlarınız var ise psn ekleşelim oynayanların çoğu yabancılar.
  • Oyunu ben de anca yeni oynadım (PS3) ama inanılmazdı.

Meraklısına bir şeyler karaladım;
    www.brkshn.com
    Şu Ana Kadar Oynadığım En İyi Oyun: The Last Of Us | Burak Sahin
    http://www.brkshn.com/su-ana-kadar-oynadigim-en-iyi-oyun-the-last-of-us

Multiye hiç girmedim, ne oluyor ne bitiyor, keyifli mi bilmiyorum. Denemeye değer mi ve hala oynayan oluyor mu? Bu saatten sonra çıtlamasınlar beni :)

• quote:

Orijinalden alıntı: puraxays

Oyunu ben de anca yeni oynadım (PS3) ama inanılmazdı.

Meraklısına bir şeyler karaladım;
    http://www.brkshn.com/su-ana-kadar-oynadigim-en-iyi-oyun-the-last-of-us

Multiye hiç girmedim, ne oluyor ne bitiyor, keyifli mi bilmiyorum. Denemeye değer mi ve hala oynayan oluyor mu? Bu saatten sonra çıtlamasınlar beni :)

Multiplayer"i çok iyi ve keyifli oyun map"larında 4 kişilik takım halinde karşı takım ile savaşıyorsunuz.Yabancılar çoğunluklu oynuyor.Oynayan tabiki var dolu.Hafta olayı var hafta geçtikçe çizgi alıyorsunuz felan filan başlayın derim.

Not: PSN: keppomania Oynayan arkadaşlar varsa multiplayer ekleyin.

• Oyunu biraz once normal de bitirdim. Bitirmis olduğum oyunda açmış olduğum silahlarla new game+ tan tekrardan baslamak istedim ama onceki oyundaki silahlarımın olmadığını gördüm.
    Yeni oyunda oyunun en başından bir önceki oyunda açtığımız silahlarla başlamanın bir yolu yokmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

Oyunu biraz once normal de bitirdim. Bitirmis olduğum oyunda açmış olduğum silahlarla new game+ tan tekrardan baslamak istedim ama onceki oyundaki silahlarımın olmadığını gördüm.
    Yeni oyunda oyunun en başından bir önceki oyunda açtığımız silahlarla başlamanın bir yolu yokmu?

Silahlara yapmış olduğunuz upgradeler aynen duruyor ancak silahlar ancak silahları bulduğunuz yere gidince alınıyor daha öncesinde kullanılamıyor çünkü yanınızda değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhanpulurbey

quote:

Orijinalden alıntı: pape

Oyunu biraz once normal de bitirdim. Bitirmis olduğum oyunda açmış olduğum silahlarla new game+ tan tekrardan baslamak istedim ama onceki oyundaki silahlarımın olmadığını gördüm.

Silahlara yapmış olduğunuz upgradeler aynen duruyor ancak silahlar ancak silahları bulduğunuz yere gidince alınıyor daha öncesinde kullanılamıyor çünkü yanınızda değil.

Tesekkurederim hocam cevap icin.

• bu oyun suçlu arkadaş

bu oyun yüzünden artık hiçbir oyundan tam anlamıyla zevk alamaz oldum

2.si çıksada kuyruklara girip alıp oynasak :)
  • İnanılmaz Bir Oyun Bi Cod,Red Dead Redemption ve Mafia 2'de Duygulanmıştım Etkilenmiştim Ama Bu Oyun Bi Başka Karakterler Arasındaki Duyguyu Çok İyi Yansıttı Ellie'yi Kendi Kızım Gibi Sahiplendim Resmen Son Bölümler de de Ağlıyacaktıım Az Daha
  • Arkadaslar multiplayer olarak oynamak isteyen beni de eklerse sevinirim. Beraber oyunun gözüne vururuz. Aldehit

• Arkadaşlar elinde oyunu bitirip ankara içi takas ya da satıcak arkadaşlar var mı uygun fiyata Elimde Red Dead Redemption var oynamak isteyenler takas edebilir mesela bitirince de tekrar veririz oyunları .
  • UçanPırasa kullanıcısına yanıt
    aynen ben de ankaradayım.oyunu satan veya takaslayan birisini arıyorum .
  • 
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.