Şimdi Ara

THE LAST OF US (PS3 ANA KONU) '14 HAZİRAN' (493. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.936
Cevap
46
Favori
295.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceales

Oyunu oynamamış arkadaşlar için , playstation 3 sahibi olmadığım için hiç oynamadığım The Last Of Us oyunu satılıktır. Forumda pek alış-veriş yapmasam da Fifa 14 pc ultimate team coin alış-verişinde farklı kişilerle pek çok defa sorunsuz alım-satımlarım olmuştur. İlgilenen arkadaşlar pm yoluyla ulaşabilirler.

Hocam hangi sehirdesiniz? ve de oyun için ne istiyorsunuz?
  • Tamamdır bu oyunu almamız şart oldu..Peki arkadaslar Dlc sini de almalı mıyım?
  • dün bitirdim süper oyun joel iyi yapmadı
  • arkadaşlar selam the last of us oynuyordum birden ana menüye attı beni daha sonra save yaptıgım yer kaybolmuş !! oyuna yeni baştan başlamak mı gerekiyor şimdi
  • Breaking Bad den sonra yapılmış en iyi dram kurgusu bu oyun. Biliyorum, Breaking Bad oyun değil fakat ikisinin de yeri asla doldurulamayacak. Keşke hafızamı silip silip yeniden oynayabilsem şu oyunu :)
  • offf offffff 5 dk önce bitti. çok acayipti karakterler mevsimsel , atlamalar. at sürüşünü uc3 den sonra geliştirmişler nerseyse red dead kadar iyi olcakmış zorlasalar adamlar her oyunda üzerine ekliyorlar ubisoft gibi yerinde saymıyolar. sonundaki müzikte duygulandırdı be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

offf offffff 5 dk önce bitti. çok acayipti karakterler mevsimsel , atlamalar. at sürüşünü uc3 den sonra geliştirmişler nerseyse red dead kadar iyi olcakmış zorlasalar adamlar her oyunda üzerine ekliyorlar ubisoft gibi yerinde saymıyolar. sonundaki müzikte duygulandırdı be

Hocam Red Dead kadar iyi derken?Bu oyun açık ara ps3'ün en iyi oyunu bana göre :D Hiçbir oyun yanına yaklaşamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueTixx

quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

offf offffff 5 dk önce bitti. çok acayipti karakterler mevsimsel , atlamalar. at sürüşünü uc3 den sonra geliştirmişler nerseyse red dead kadar iyi olcakmış zorlasalar adamlar her oyunda üzerine ekliyorlar ubisoft gibi yerinde saymıyolar. sonundaki müzikte duygulandırdı be

Hocam Red Dead kadar iyi derken?Bu oyun açık ara ps3'ün en iyi oyunu bana göre :D Hiçbir oyun yanına yaklaşamaz

At sürme kısmını kastetmiş hocam :)

• Arkadaşlar oyun dondu kaldı bende ps3 te oynuyorum orjinal oyun . Tam ellie ile tank tarzı bir arabadan kaçarken duvardan yürünüyorya orda yürüdüm. Pencereden geçtim oyun takıldı siyah ekran oldu. Neyse start tuşuna bastım menü geldi. Menüde devam et ,alt yazı, filmi gec 3 tane buton var filmi gec dedim tamamen durdu oyun ps3 bile kitlendi. i kapatıp actım olmadı bölümlerden o bölümü bastan oynadım yine aynı hata en heyecanlı yerinde olacak iş mi lütfen bir el atın

Edit: MALİ SEMT bölümü fotoğraftaki gibi kalıyor açıp kapatıncada (bir keresinde %55.45 diye gözüküp kalmıştı sayı hiç hareket etmiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markplat -- 4 Temmuz 2015; 16:52:23 >

• Oyun gerçekten mükemmel onlinesi de güzel tavsiye ederim.
  • keşke devamı çıksa şu meletin :D
  • Ps4 ü dün kurdum 1tb versiyonu aldım.Oyunu okadar övdünüz ki ilk oyunum LoA oldu bakalım akşam başlıycam beklentim çok büyük

Konu ps3 içinmiş yeni gördüm kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYIBOGAN -- 21 Temmuz 2015; 17:45:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AYIBOGAN kullanıcısına yanıt
    ps4 te daha güzeldir merak etme
  • Oyunun single playerini bugün bitirdim. Gerçekten mükemmeldi. Keşke sonunda bi yere baglasalardi daha iyi olurdu. Bu arada online'a gireyim dedim herkes çok güçlü. Ben çocuk gibi kaldım aralarında. Ne önerirsiniz ilk başlayanlar için?
    Edit: Bi hafta oynadıktan sonra alıştım. Sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theplayingdead -- 25 Temmuz 2015; 22:32:39 >
  • The last of us ps3'te kaç gb yer kaplar (cd'li)

• last of us ps3 full surumunu nerden indre biliriz tr altyazili olarak hangi psn de bulunuyor tr altyazili ? turk psn haric!!!!!!
  • Mükemmel oyun bitirdim, tavsiye ederim.. 2.ncisi 2016 da geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasinozkan Y kullanıcısına yanıt
    Kesin mi? Çıkmayacak diye biliyordum. Eğer gerçekse sevinçten bayılabilirim Kaynak neresi hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCAMAYAN SARBİ -- 20 Eylül 2015; 19:46:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinozkan

Mükemmel oyun bitirdim, tavsiye ederim.. 2.ncisi 2016 da geliyor

Hocam alev silahi aldiktan sonra universite icinde gezerken bir kapi geliyor zincirli. Kiz, uzerinden atlayabiliriz diyor ama ben gecisi bulamadim. Nasil geceriz biliyor musunuz? Hani şu at varkenki bolum.

• erencaner kullanıcısına yanıt
    Ben çok oldu bitireli ama yanlış hatırlamıyorsam orda bir kablo olacak jenerator u aktif edip o kapıyı açacaksın.
  • 
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.