Kurmay Yarbay
Tarihinde Katıldı
Görüntülenme Toplam: 3106 (Bu ay: 33)
2026 Gelir Vergisi Dilimleri
Evet arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Brüt maaş sistemi ile çalışan herkesede bende dahil geçmiş olsun. Bu arada daha Tes başlayacak. Bürt Maaş'tan %3 işveren'den, %3 maaş ödeyenden kesilecek.

Ankara Enjektör Tamir Öneri Hk
Ankara'da önerebileceğiniz düzgün bir dükkan var mı enjektör tamiri yapabilecek ? Atc dizel var ama yorumları pek iyi değil gibi.
Arkadaşlar herkese merhaba,
Diğer konuya istinaden böyle bir konu açma gereği duydum çünki o konu kampanya dönemine ait bir konu. Güncel faiz ve vade oranları değişebilir.
Son dönemler'de yapılandırma yapan arkadaşlar kaç ay vade ve hangi oran ile yaptı güncel paylaşılır ise işi düşen arkadaşlarda yararlanabilir.
Yapı Kredi Bankası Kredi Kartı Vade Sınır 60 AY Oran 3.50
Not: Yapılandırma yapmayan tuzu kuru olup konuya gelerek borçlulara, sebeplerini soran arkadaşlar lütfen konuya yazmasın. Kişilerin borcuna, neden borç yaptığına veya ne kadar olduğunu sormak kimsenin haddine değildir. Konunun dağılmaması adına yazıyorum , bunları sadece yapılandırma hakkında sabit bir konu olması adına açtım.
Dİreksiyon Harç Ödemesi Unutulur İse
Eşim direksiyon sınavına girecek 27 veya 28 aralık'ta. 08.12.2025 Harç yatırma son günmüş fakat unutmuş, sınav tarihiine 15-16 gün var bugün sabah yatırdı ücreti. Forum'larda araştırdım ama net bir bilgi alamadım bakalım ne olacak. Sürücü kursunu aramış durumu anlatmış, kendileride bugün yatırdıysanız bir sorun olmaz demiş ama göreceğiz.
Hesabı Satıyorum
Günaydın yiğitler,
Dh forum hesabımı satıyorum ilgilenenler yazsın. Belkide satmıyorumdur ?
İstatistikler.
Toplam 13563 mesaj atmışsınız.
6123 gündür üyesiniz.
Günde ortalama 2.22 mesaj atmışsınız.
103 kişinin blok listesindesiniz.
Forumda en çok bloklanan 2225. kişisiniz (2225/133717)
Forumda en çok alıntı yapılan 1583. kişisiniz (1583/426349)
Forumda en çok konuya çağırılan 1227. kişisiniz (1227/873525)
Forumda en çok mesajı bulunan 948. kişisiniz (948/1237497)
Bu hafta en çok konuya çağırılan 248. kişisiniz (248/1480)
Şimdiye kadar 8511 artı oy almışsınız. Forumda en çok artı oy alan 1110. kişisiniz.

Bilsem Hakkında
Arkadaşlar Bilsem hakkında bilgisi olan var mı ? Çocuğu yeğeni vs katılan.
Merhaba,
Etkilenen Opel modelleri:
2005 – 2018 yılları arasında üretilen Astra, Cascada, Meriva, Mokka, Signum, Vectra ve Zafira modelleri
Aracınızın bu güvenlik uygulamasından etkilenip etkilenmediğini öğrenmek için aşağıdaki alana şasi numaranızı (VIN) girerek sorgulama yapabilirsiniz.
Eğer aracınız bu kapsamdaysa, en yakın Opel Yetkili Servisi’nden randevu alarak değişim işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Kontrol Link
www.opel.com.tr
Gönüllü Geri Çağırma Kontrol | Opel
Önizlemeyi mesajda gösterme
https://www.opel.com.tr/opel-sahipleri/check-vin.html?_gl=1*12fvkzv*_gcl_au*NDA1NTkxMzkuMTc2MzY2NTcwMA..*_ga*MjYzMzc3NjE2LjE3NjM2NjU2OTc.*_ga_BTFNBHB7ND*czE3NjM4MTE2MDckbzMkZzEkdDE3NjM4MTE5NzckajYwJGwwJGgw

Motor Yağ Değiştirme Prosedürü
Herkese iyi forumlar.
230.000 Km 1.3 dizel aracım için aşağıdaki ürünleri aldım. İlk olarak Flush Plus'ı yağ bölmesine koyup 15-20 dakika aracı rölantide çalıştırmak gerekiyor. İşlem bittiğinde yağ boşaltılıyor ve tekrar alt kalite bir yağ ile 10 dakika çalıştırılıp boşaltılıyor ve iyice süzülmesi bekleniyor. Son olarak yağ filtresi ve asıl konulması gereken yağ ve beraberinde CERA-TEC Seramik Bazlı Motor Koruma ekliyoruz. Bu kilometrelerdeki araçların motorlarına daha hassas davranılması gerektiğini önemsiyorum bu sebep ile bu işlemlerin düzgün yapılması önemli. Aslında km fark etmeksizin yapılan işlemler bu şekilde olmalı. Uygulamada yanlışım var ise lütfen düzeltiniz.
Asıl konu, Ankara'da bu işlemi yaptırabileceğim, işini bilen bir Opel'ci lazım veya bosch servis yetkili servis yapar mı bilmiyorum... Uzaylı görmüş ufo gibi bakan bir ustaya gitmek istemiyorum...

2026 Asgari Ücret Tahminleri & Anket
Evet arkadaşlar, selamlar...
2024 Yılı Enflasyon'u %44,38 olarak gerçekleşti, buna istinaden 2025 yılı ocak ayı asgari ücreti %30 olarak gerçekleşti.
Merkez Bankası 2025 Yıl sonu enflasyon beklentisini bugün %25'ten %33'e yükseltti. benim fikrim 2026 Ocak ayı zam oranı %25 civarında gerçekleşecektir. Önümüzde seçim olmadığı için %30 ve üzeri büyük sürpriz olur.
Genleşme Kabında Mazot Kokusu
Öncelik ile iyi forumlar.
astra 1.3 dizel aracımda geçen hafta genleşme kabı su tahliyesi yapıldı hatta genleşme kabıda değişti. Bugün kontrol ettiğimde su rengi biraz değişmiş ve genleşme kabı kapağı mazot kokuyordu. Her hangi bir ikaz uyarı ışığı yanmıyor. Yağ karışır onu anlarımda mazot kokmasını araştırdım pek birşey bulamadım.
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13.662
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 10.738)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8.551 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj
11 Yanıt
0