Şimdi Ara

THE LAST OF US (PS3 ANA KONU) '14 HAZİRAN' (497. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.936
Cevap
46
Favori
296.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: inciteen

quote:

Orijinalden alıntı: sonyz10c

quote:

Orijinalden alıntı: mtnei

quote:

Orijinalden alıntı: sonyz10c

Az önce oyunu 2. kez bitirdim , ilk oynadığımda normalde bitirmiştim şimdi zorda bitirdim

Normale göre zorda daha az silah cephane ve malzeme buluyorsunuz ayrıca düşman sayısı da daha az

Normal seviyede oyun resmen aksiyon oyununa dönüyor silah ve cephane bol olduğu için

Bu oyun için en ideali sanırım afetzede seviyesi olacak , çünkü zorda bile alev silahı sayesinde oyunun sonlarında pek zorluk çekmedim

Afetzede modu ideal gayet ama uğraştırıyor. Gerçekçi modunda yaralandığında sağlık paketi bulamadığında bölümler geçilmiyor neredeyse. Oyun çok cimri davranıyor verdiği mermi 3'ü geçmiyor. Oyunu ezberletiyor anca öyle geçmene izin veriyor.

Gerçekçi modunda save point azmış yani öldüğümüzde baya geriden başlatıyormuş , bu durum olmasa yine oynanır

Oyunda zorluk seviyesi artıkça düşmanların yapay zekası artıyor sanırım çünkü zorda oynarken takırdayanlara arkadan yaklaşırken farkına vardıkları sahneler oldu ayrıca bir yerde saklanırken koşucular görüp üzerime saldırdılar

Oyunun en güzel tarafı oynanabilirlik çok iyi , eğer stratejik şekilde oynarsanız yani akıllıca hareket ederseniz hiç ölmezsiniz

Ben istiyorumki düşmanlar acımasız ve yapay zekası yüksek olsun bu da sanırım en uygun afetzede seviyesi , save point az olmasa gerçekçi modu da olabilirdi

Afetzede modunu heyecanla merak ediyorum, yakın bir zaman diliminde afetzede modunda başlayacağım . Özellikle yapay zekayı merak ediyorum

Bu oyun tam arşivlik oyun olmuş , afetzede de bitirdikten sonra dolaba koyarım , her sene bir kere oynarım

İki defa gerçekçide bitirdim. Çok fazla zorlandığım yerler olmamıştı. Mermi ve can yönünden epey kısıtlı olduğumuz için son derece stratejik oynamak gerekiyor. Mesela pitsburg, baraj, lakeside(ellie) sinirleri hoplatan yerlerdi.

Genel olarak takırdayan,koşucu,izci ve şişkinlerin yapay zekası çok iyi olmuş. Gerçekten farksız. Koşucuya ufaktan gözüksen seni görüyor. Aynı şekilde takırdayanlar içinde oldukça sessiz olmak gerekiyor. Sanırım bu oyunda gizlilik kullanırken yaşadığım stres ve gerilimden 10 kilo ter atmışımdır

Yapay zeka olayının normal düşmanlar içinde aynı olmasını isterdim. Uzaktan bile görülebilmemiz lazımdı. Ama işi o kadar ileri götürmemişler. Sadece yakın mesafede fark edilme eşiğimiz daha hızlı oluyor. Birde tek kurşuna herkesi öldürebiliyorsun tabii aynı şekilde bizde tek kurşuna gidiyoruz :))

Save olayıda bahsedildiği gibi tam kanserlik. Öldüğünüz an hoop baştan sarıyor... Bazen çileden çıkarttığı doğrudur...

Neyse, gerçekçi zorluğu last of us deneyimine bambaşka bir kapı açıyor. Kesinlikle en az bir kere oynanmalı...

Teşekkürler hocam

Sizin attığınız bu mesajdan sonra gerçekçi modda oynamak kesinlikle şart oldu , ayrıca bahsettiğiniz gerçekçi moddaki yapay zekayı gerçekten merak ettim , heyecanlandım . Tam istediğim şey aynı gerçek hayattaki gibi . Yani Allah korusun böyle birşey insanlığın başına gelseydi böyle gerçekçi moddaki gibi olurdu

Gerçekçi modda oyunu bitirmek daha keyifli olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• allahım şu oyunu oynadığım günler ne güzel günlerdi ya

içimde hala bir ukde olarak kaldı.Nasip olursa yakında ps4 almayı düşünüyorum.Bir defa daha remastered olarak oynamak boynumun borcu. Zaten hikayeyi de baya unuttum sayılır
  • VALLAHİ DÜNYANIN EN İYİ OYUNU.
    ELLIE
  • Gerçekçi modda başladım. Çok zor yav :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende PC'den PS4'e geçtim. Bu oyunu ve Uncharted1-2-3'ü aldım. Normal seviyede başladım. Baktım nişan alamıyorum ds4 ile. Easy mode a geçtim. Sonra da baktım silahla ateş etsek de ölmüyor adam dedim normal'e geri döneyim elim alışsın. 2 hafta geçti toplamda 5 saat oynamamışımdır pek alışamadım. Ama film gibi oluşu çok hoşuma gitti. Görüntü kötüdür ya diyordum ama yanılttı. Umarım UC1-2-3 de öyledir.
  • erha1907 kullanıcısına yanıt
    Ne yaptınız hocam , bitirebildiniz mi ? Gerçekçi modda

Ben de oynamayı düşünüyorum gerçekçide ancak çekiniyorum

• sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hiç ilerleyemedim yıldım valla :))
  • Bugün gerçekçi zorlukta başladım

1 saat civarı oynadım

Oyunun gerçek zevki bu şekilde çıkıyor, düşmanların zekası tam iyi , olması gereken tepkileri veriyor

Diğer zorluk seviyelerinde düşmanların zekası kötü kalıyor bu da oyunun yeterince keyifli olmamasını sağlıyor

• Selam dostlar.Ben ps3 te usa hesabımla TLOU alıb indirsem,sonra Turkiye hesabımla girsem oyun türkçe olur mu?

• MrElkhan kullanıcısına yanıt
    Olmaz. TR psn' den oyunu almanız gerek.

• Sağ ol

• 50tl ye kutulu alınır mı ps3 için hala?

• selamün aleyküm hocam eğer ki ps3 için alacaksan n11.com sitesinde en ucuza kutulu 59 tl'Ye gittigidiyor sitesinde ise en ucuz 30 -54.90 ve 55.50 tlye ücretli kargo var en pahalısı ise 95 tl(ücretsiz kargo var) ps4 remastered sürümü fiyatları ise her 2 sitede 90 tl ve üstünde bilgine :)
  • youtube da bir adam agressive gameplay diye videolar çekmiş 9 tane. fena oynuyor izlemenizi tavsiye ederim

• Son 10 yılın en iyi oyunu seçildi. Sonunda kadar hak ediyor.
    https://blog.us.playstation.com/2020/01/10/playstation-blog-game-of-the-decade-the-winners/
  • TLOU 2'yi az önce bitirdim. 1.Oyunun yanından geçemez oyun. 1.Oyunun hikayesi baş yapıt resmen.

• 
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.