Şimdi Ara

THE LAST OF US (PS3 ANA KONU) '14 HAZİRAN'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.936
Cevap
46
Favori
295.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  THE LAST OF US (PS3 ANA KONU)  '14 HAZİRAN'

THE LAST OF US (PS3 ANA KONU)  '14 HAZİRAN'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 13 Şubat 2013; 22:31:14 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

THE LAST OF US (PS3 ANA KONU): 14 HAZİRAN

THE LAST OF US (PS3 ANA KONU), PlayStation 3 için 14 Haziran 2013 tarihinde yayınlanan, aksiyon-macera türünde bir video oyunudur. Naughty Dog tarafından geliştirilen ve Sony Computer Entertainment tarafından yayınlanan oyun, zombi salgınından sonraki bir dünyada geçiyor.

Oyun, Joel ve Ellie adlı iki karakterin hikayesini anlatıyor. Joel, kızını salgın sırasında kaybetmiş bir adamdır ve Ellie, salgına karşı bağışıklığı olan 14 yaşındaki bir genç kızdır. Birlikte, salgın sonrası tehlikelerle dolu bir yolculuğa çıkarlar.

THE LAST OF US, eleştirmenler tarafından büyük beğeni topladı ve birçok ödül kazandı. Oyunun çarpıcı grafikleri, sürükleyici hikayesi ve karakterleriyle övüldü. Ayrıca, oyunun çok oyunculu modu da oldukça popüler oldu.

Oyunun başarısının ardından, 2014 yılında THE LAST OF US REPACKAGED olarak PlayStation 4 için yeniden yayınlandı. Daha sonra, 2020 yılında THE LAST OF US PART II, oyunun devamı olarak PlayStation 4 için piyasaya sürüldü.

Eğer THE LAST OF US'ı PlayStation 3 için satın almak istiyorsanız, Dost Kayaoğlu Steam üzerinden oyunu edinebilirsiniz. Oyunun fiyatı 149 TL'dir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • beklemedeyiz bu kadar çok övüyorlar ama sonu nasıl olacak
  • VGA da ps3 şov olacak gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok meralk uyandirici. PS3 e ozel bu oyunun yapimcisi kesinlikle inanilmaz diye nitelendirilmis. Buradan yola cikarsak benim aklima 3 buyuk firma geliyor. ilki Blizzard Entertainment sebebi su : Blizzard Entertainment CEO su ve bir kac onde gelen yetkilileri Diablo 3 icin aylar once PS3 icin Yazilim Muhendisi ilani verip bir ekip kuracaklardi, bu ilanlar 7,8 ay once internete sizdi daha sonra yine Blizzard yetkilileri Diablo 3 un konsollara ozel bir oyun yapmayi dusunduklerini belirtti CEO suda konsollara Blizzard in en uygun oyununun Diablo oldunu acikladi. Eger Diablo 3 olmassa ikinci secenek : Kojima Productions yeni oyunu, ucuncu secenek : Naughty Dog dan baska bir haber.
  • bakalım nasıl bi oyun gelicek beklemedeyiz
  • God of War 4 gelsin başka birşey istemem.
  • Haber icindeki bu cumleden yola cikarsak :
    .

"Bu oyunun kesinlikle inanılmaz bir geliştirici tarafından hazırlanması".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 7 Aralık 2011; 10:23:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SANTA MONİCA - GOD OF WAR 4

BİLİZZARD - DİABLO 3

HİDEO - MGS 5

STARCRAFT GHOST

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülkif gonzo -- 7 Aralık 2011; 12:06:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Haber icindeki bu cumleden yola cikarsak :
    .

"Bu oyunun kesinlikle inanılmaz bir geliştirici tarafından hazırlanması".

GOD OF WAR IV
  • Bu işin içerisinde valve var kesinlikle tahminlerim bu yönde
  • Bence MGS bu kadar gürültü koparacak başka bir şey düşünemiyorum.

Bu arada VGA ne zaman?

The 2011 VGAs will be held Saturday, December 10, 2011 in Los Angeles, California. The awards are expected to preview world premieres of Tom Clancy's Rainbow Six: Patriots, Transformers: Fall of Cybertron, BioShock Infinite, the next Alan Wake game, Metal Gear Solid: Rising and a new series from Bioware. Mark Burnett has been announced as the Executive Producer for the event, and for the first time, the VGAs will air live on MTV 2 (US), Spike.com (US) and Ginx.tv (UK), in addition to Spike TV.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geoxid -- 7 Aralık 2011; 12:28:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Bence MGS bu kadar gürültü koparacak başka bir şey düşünemiyorum.

Bu arada VGA ne zaman?

The 2011 VGAs will be held Saturday, December 10, 2011 in Los Angeles, California. The awards are expected to preview world premieres of Tom Clancy's Rainbow Six: Patriots, Transformers: Fall of Cybertron, BioShock Infinite, the next Alan Wake game, Metal Gear Solid: Rising and a new series from Bioware. Mark Burnett has been announced as the Executive Producer for the event, and for the first time, the VGAs will air live on MTV 2 (US), Spike.com (US) and Ginx.tv (UK), in addition to Spike TV.

Evet 10 kasimda.
    .
  • yeni socom olmasın
  • Bu isimler ve dev oyun sutudyolari arasinda hangisi daha cok ses getirir hepsi olagan ustu ama biri bombayi patlatacak :
    .

Blizzard Entertainment : Diablo 3 (Konsollara ozel) Yetkililer dusunduklerini aciklamisdi.
    .

Kojima Productions : MGS5 yada Projet Orge
    .

Santa Monica : God of War 4
    .

Valve : Half-Life 3 (Tisortu Resmi bir Valve calisani tarafindan internete sizdirilmisdi)
    .

Hepsi cok degerli oyun sutudyolari fakat en buyuk etkiyi Blizzard Entertainment den bir Diablo 3 gelirse buyuk deprem olur.
  • mgs 5 duyurulmustu resmi olarak oyle hatirliyorum
  • @ Mactavish- kojima soyle demisdi MGS5 i dusunuyorum ama nezaman bilmiyorum demis yuvarlak cumleler kullanmisdi, ama MGS Rising den sonraki projesini kesinlige kavusturmusdu Kojima ismi Projet Orge diye bi oyundu yanlis yazmis olabilirim, hatta bu proje biraz farkli olucak demisdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

mgs 5 duyurulmustu resmi olarak oyle hatirliyorum

Hadi inşallah mgs5 olsun başka bişi olmasın
  • böyle abartılı saçma açıklamalar yapmanın artık tutmadığını biri öğretsin şunlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

mgs 5 duyurulmustu resmi olarak oyle hatirliyorum

Hadi inşallah mgs5 olsun başka bişi olmasın

mgs cok ovuluyor hikayesi olsun falan ama sanki benlik oyun degilmis gibi resmi olursa pek heyecanlanmam sony den soyle uncharted gibi degisik bir oyun bekliyorum farkli esi benzeri olmayan bir oyun mgs 5 exc olmuyacak bence kojima nin ufaktan aciklamasi oldu bunun icin

• İnşallah diablo 3 olmaz.Yoksa çok büyük br hayal kırıklığı olur..Konsolların pc vari oyunlara ihtiyacı yok..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.