Tele1'de Yılmaz Güney hakkında yapılan bir programda sinama eleştirmeni bir şahıs Yılmaz Güney'i savundu:
![]() Tele1'de Yılmaz Güney hakkında yapılan bir programda sinama eleştirmeni bir şahıs Yılmaz Güney'i savundu:
"Yılmaz Güney, bir hakimi öldürdü. Ne yapalım? Onu mahkum mu edelim? Onun yaptığı çok güzel işler var.
Yılmaz Güney bir Kürt. Kürtler dünya üzerinde devleti olmayan tek… https://twitter.com/karargah_haber/status/1729222152551817683?t=adN-aI4VEV-T7peS6Ae03A&s=19![]() Tele1'de şimdi duayen bir yılmaz güney canlı yayını yapılıyor, herkese tavsiye ederim 👏👏👏 https://twitter.com/sjw_erlik/status/1729219311456108691?t=uJEFlrBYOmuup8gDkNC32w&s=19![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 28 Kasım 2023; 10:12:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tele1'de ilginç Yılmaz Güney savunması: Kürtler devleti olmayan tek ırk bırakalım devlet kursunlar

-
-
Şu an ki Türkiye'de ki maksimum muhalefet zekası.
Az daha da bu garabet Türkiye'yi yönetecekti.
-
Hakim öldürmüş, ne yapalım mış?
Programda bu adama "sen ne diyorsun, kendinde misin?" diyen olmadı mı?
Uzun süredir bu yüzden tv'de siyaset tartışma izlemiyorum. Ya vıcık vıcık insanlar ya tuhaf ve dünyadan kopuk insanlar görüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek değil.
-
ihanete göz yuman bir devlet yıkılmaya mahkumdur
ihanete müsamaha gösteren bir millet yok olmaya mahkumdur
-
Karargâh (@karargah_haber) on Xtwitter
Ümit Özdağ, Yılmaz Güney hakkında yapılan açıklamalara cevap verdi: "Yılmaz Güney, Türkiye’yi bölmek için çalışıyor, sorun değilmiş. Yılmaz Güney bir hakimi öldürmüş, sorun değilmiş çünkü Yılmaz Güney iyi senaryolar yazıyormuş. Atilla Dorsay’ın temsil ettiği zihniyet aşağılık…https://twitter.com/karargah_haber/status/1729245720861958450?t=D35daFU8Ga46e6txQ90pOA&s=19
Atilla Dorsay'a bak sen. "Kürdistan yok, e kursunlar canım" bahaneye bak. "Adam öldürmüşse ne yapalım?" vay entel dantelim benim. Acınası mahlukat. Ulan adamın günahları çok var ama filmlerini de seviyorum de çık işin içinden. Bu nasıl bir savunma şekli?
-
Gerçek bu : Tarihte bağımsız hiç Kürt Devleti olmamış, kurulmamış. Bu kötü bir şey değil bence.
Kürt'lerden tarih boyunca alimler, şairler, sanatçılar yetişmiştir.
-
Ümit hoca olmasa hiçbir siyaseti bu zihniyeti umursamıyacak. Kimdir bu şahıs önemsiz diyip geçilemeyecek kadar kritik bir konu....
keşke ümit hocam gibi milliyetçi biri yönetse...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 28 Kasım 2023; 11:20:49 >
böyle muhalefetin(!) olduğu bir yerde akp'nin %60 alamaması başarısızlıktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu tür kişiler hitler zamanında da, hitlerin ressamlığını överdi herhalde?
-
İşte insanlar ondan sonra diyor ki %52 böyle istedi. Ulan insanlar çaresizlikten veriyor %52 oyu hala anlayamıyorlar bunu. Böyle muhalefet olursa daha çok böyle şeyler duyarız yazık gerçekten.
-
Cexap'ın önderleri bunlar işte
-
Ülkedeki 50+ yaştakilerin %95 i falan sıkıntılı. Bunu sağ, sol, ön, arka olarak ayırmıyorum, tamamını hesaba katarak söylüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
pkk lılar son yıllarda solculuk maskesini takıyor.
-
Aptal Z kuşağına bırakmaktansa sıkıntılı 50 + yaş evladır...
-
yüzde 48 yüzünden işte. ah yüzde 48 ah
-
Evet iktidarı belirleyen 48 zaten
Bu akşam gideceğim tiyatrodan daha komiksin
kara komedi mi? Hangi oyun?
Hakim öldürmüş, ne yapalım mış?
Programda bu adama "sen ne diyorsun, kendinde misin?" diyen olmadı mı? Uzun süredir bu yüzden tv'de siyaset tartışma izlemiyorum. Ya vıcık vıcık insanlar ya tuhaf ve dünyadan kopuk insanlar görüyorum. |
Şu an ki Türkiye'de ki maksimum muhalefet zekası. Az daha da bu garabet Türkiye'yi yönetecekti. |
![]() Ümit Özdağ, Yılmaz Güney hakkında yapılan açıklamalara cevap verdi:
"Yılmaz Güney, Türkiye’yi bölmek için çalışıyor, sorun değilmiş. Yılmaz Güney bir hakimi öldürmüş, sorun değilmiş çünkü Yılmaz Güney iyi senaryolar yazıyormuş. Atilla Dorsay’ın temsil ettiği zihniyet aşağılık… https://twitter.com/karargah_haber/status/1729245720861958450?t=D35daFU8Ga46e6txQ90pOA&s=19 |
52 yi 52 yapan rte değil, KK. Bende sana bunu üşenmeden hatırlatacam. Rte kazanmadı, KK kaybetti.
|
Benzer içerikler
- yetmez ama evet
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- dost koleji hangi cemaat"in
- 2025 düğün masrafları
- kürtler atatürk"ü sever mi
- disney plus türkiye fiyatı
- 2024 en çok satan arabalar
- milli uçak gemisi
- iphone fiyatları artar mı
- byd seal fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X