Şimdi Ara

'Aç bile olsak Recep Tayyip Erdoğan. Bu ülke satılsa bile Recep Tayyip Erdoğan. Bu ülke batsa da çı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• https://x.com/i/status/1922705093188628629

akpli seçmen: "Aç bile olsak Recep Tayyip Erdoğan. Bu ülke satılsa bile Recep Tayyip Erdoğan. Bu ülke batsa da çıksa da Recep Tayyip Erdoğan."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu insanların akli dengesi yerinde değil gibi geliyor bana

Bu adama ne sorarsan sor senin ondan daha eğitimli okumuş medeni üstün olduğunu düşünüp tersi cevap verecek bunların kendi şahsi benlikleri yok o kadar cahil insanlar

Bizim burada da var babası ev vermiş oturuyor 2 çocuğu var altında komşunun Broadway arabası var hafta sonu iş yerinden tahta götürüyor eve babası AKP vereceksin oyunu diyor veriyor 40 yaşında adam

Diyorum köle gibi çalışıyorsun senelerdir bir tane araba alamadın altına akbilim var diyor basıyorum her yere gidiyorum diyor yani bu adamlara az verip köle gibi çalıştıran patronlara kızardım eskiden ama hakediyorlar dünyaya köle olmaya gelmişler

Karadenizli bir abimiz ve gram şaşırtmadı, bu tiplerin oranı çok fazla oranın insanında, mesela ben Adıyamanlıyım, bizim de ak partilimiz çok ama gerektiği zaman kızmayı, körü körüne savunmamayı biliyorlar

Dile getirmesede bu kafadan çok insan var, Erdoğanın iktidardan inmesi yerine ülkenin Erdoğan ile batmasını tercih ederler
  • Karadenizli bir abimiz ve gram şaşırtmadı, bu tiplerin oranı çok fazla oranın insanında, mesela ben Adıyamanlıyım, bizim de ak partilimiz çok ama gerektiği zaman kızmayı, körü körüne savunmamayı biliyorlar

Dile getirmesede bu kafadan çok insan var, Erdoğanın iktidardan inmesi yerine ülkenin Erdoğan ile batmasını tercih ederler

• adnansetek kullanıcısına yanıt

arnavutlaşmış torbeş.

• Yer Bursa Kent Meydanı bu arada.

• Yiğitteki hayal kırıklığı o kadar fazla ki.
    Yediremiyor
    Hala kuyruğu dik tutuyor

Ayrıca yiğit, kamerayı görünce bağırıp çağırmasından belli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaki optimist üyenin "en tarafsız, en mantıklı düşünen seçmen akpliler" dediği seçmenler.

• Çocukları ne utanmıştır kim bilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ittifakin yeni sembolu

"Aç bile olsak Recep Tayyip Erdoğan. Bu ülke satılsa bile Recep Tayyip Erdoğan. Bu ülke batsa da çı"

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ülkenin satıldığını kabul ediyor yani...
    Helalleşeceğiz diyen Kılıçdaroğlu'na yine saygılar.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

"Aç bile olsak Recep Tayyip Erdoğan. Bu ülke satılsa bile Recep Tayyip Erdoğan. Bu ülke batsa da çı" 

ulan türkçüyüm ama güldüm :)))))))))))))))

• Simdi hem ac kaldilar hemde apoyu serbest birakiyorlar. Bu kesimin sosyal psikolojisi Universitelerde ders olarak okutulmalidir. Ezikligin getirdigi nefretle bindikleri dali kesiyorlar ve yuksekten duserken ucuyoruz saniyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

işte cahilliğin ivma kazanmış halinin yansıması akp dir.

• Muhalefet ne kadar berbat buradan anlayın işte.

• Bu insanların akli dengesi yerinde değil gibi geliyor bana

Bu adama ne sorarsan sor senin ondan daha eğitimli okumuş medeni üstün olduğunu düşünüp tersi cevap verecek bunların kendi şahsi benlikleri yok o kadar cahil insanlar

Bizim burada da var babası ev vermiş oturuyor 2 çocuğu var altında komşunun Broadway arabası var hafta sonu iş yerinden tahta götürüyor eve babası AKP vereceksin oyunu diyor veriyor 40 yaşında adam

Diyorum köle gibi çalışıyorsun senelerdir bir tane araba alamadın altına akbilim var diyor basıyorum her yere gidiyorum diyor yani bu adamlara az verip köle gibi çalıştıran patronlara kızardım eskiden ama hakediyorlar dünyaya köle olmaya gelmişler

• Osmanlı Külliyesi TVyoutube
    Oy Veren ❔🌜nayilere Gelsin.? Suyunuza varıncaya kadar ucuzlatacağım dedi! 6 yıl da %1065 zam yaptı!
    https://www.youtube.com/shorts/tiT6TBIQPjM?si=r9EwgIcY7cL97AyF.
    Sonuna kadar erdoğan bahçeli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ülke satılsa bile mi? O nasıl söz a.w

• ayavas kullanıcısına yanıt

Videodaki amca sen misin?

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Hayret "çapulcular" dememiş bu mesajda "Aç bile olsak Recep Tayyip Erdoğan. Bu ülke satılsa bile Recep Tayyip Erdoğan. Bu ülke batsa da çı" 

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

Utanmış mıdır? Sanmam Görüntüsüne ve konuşmasına 10 saniye dayanılamayan adamla yaşayan kişilerin normal olduklarını düşünmek bence anormal olan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.