< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
'Aç bile olsak Recep Tayyip Erdoğan. Bu ülke satılsa bile Recep Tayyip Erdoğan. Bu ülke batsa da çı'

-
-
Karadenizli bir abimiz ve gram şaşırtmadı, bu tiplerin oranı çok fazla oranın insanında, mesela ben Adıyamanlıyım, bizim de ak partilimiz çok ama gerektiği zaman kızmayı, körü körüne savunmamayı biliyorlar
Dile getirmesede bu kafadan çok insan var, Erdoğanın iktidardan inmesi yerine ülkenin Erdoğan ile batmasını tercih ederler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arnavutlaşmış torbeş.
-
Yer Bursa Kent Meydanı bu arada.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yiğitteki hayal kırıklığı o kadar fazla ki.
Yediremiyor
Hala kuyruğu dik tutuyor
Ayrıca yiğit, kamerayı görünce bağırıp çağırmasından belli olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumdaki optimist üyenin "en tarafsız, en mantıklı düşünen seçmen akpliler" dediği seçmenler.
-
Çocukları ne utanmıştır kim bilir.
-
Ülkenin satıldığını kabul ediyor yani...
Helalleşeceğiz diyen Kılıçdaroğlu'na yine saygılar.
ulan türkçüyüm ama güldüm :)))))))))))))))
-
Simdi hem ac kaldilar hemde apoyu serbest birakiyorlar. Bu kesimin sosyal psikolojisi Universitelerde ders olarak okutulmalidir. Ezikligin getirdigi nefretle bindikleri dali kesiyorlar ve yuksekten duserken ucuyoruz saniyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
işte cahilliğin ivma kazanmış halinin yansıması akp dir.
-
Muhalefet ne kadar berbat buradan anlayın işte.
Bu insanların akli dengesi yerinde değil gibi geliyor bana
Bu adama ne sorarsan sor senin ondan daha eğitimli okumuş medeni üstün olduğunu düşünüp tersi cevap verecek bunların kendi şahsi benlikleri yok o kadar cahil insanlar
Bizim burada da var babası ev vermiş oturuyor 2 çocuğu var altında komşunun Broadway arabası var hafta sonu iş yerinden tahta götürüyor eve babası AKP vereceksin oyunu diyor veriyor 40 yaşında adam
Diyorum köle gibi çalışıyorsun senelerdir bir tane araba alamadın altına akbilim var diyor basıyorum her yere gidiyorum diyor yani bu adamlara az verip köle gibi çalıştıran patronlara kızardım eskiden ama hakediyorlar dünyaya köle olmaya gelmişler
Sonuna kadar erdoğan bahçeli
Osmanlı Külliyesi TVyoutube
Oy Veren ❔🌜nayilere Gelsin.? Suyunuza varıncaya kadar ucuzlatacağım dedi! 6 yıl da %1065 zam yaptı!https://www.youtube.com/shorts/tiT6TBIQPjM?si=r9EwgIcY7cL97AyF.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ülke satılsa bile mi? O nasıl söz a.w
-
Videodaki amca sen misin?
Hayret "çapulcular" dememiş bu mesajda
-
Utanmış mıdır? Sanmam Görüntüsüne ve konuşmasına 10 saniye dayanılamayan adamla yaşayan kişilerin normal olduklarını düşünmek bence anormal olan
Forumdaki optimist üyenin "en tarafsız, en mantıklı düşünen seçmen akpliler" dediği seçmenler. |
Simdi hem ac kaldilar hemde apoyu serbest birakiyorlar. Bu kesimin sosyal psikolojisi Universitelerde ders olarak okutulmalidir. Ezikligin getirdigi nefretle bindikleri dali kesiyorlar ve yuksekten duserken ucuyoruz saniyorlar.
|
Çocukları ne utanmıştır kim bilir.
|
Yiğitteki hayal kırıklığı o kadar fazla ki.
Yediremiyor Hala kuyruğu dik tutuyor ![]() Ayrıca yiğit, kamerayı görünce bağırıp çağırmasından belli olur ![]() |
işte cahilliğin ivma kazanmış halinin yansıması akp dir. |
Bu insanların akli dengesi yerinde değil gibi geliyor bana Bu adama ne sorarsan sor senin ondan daha eğitimli okumuş medeni üstün olduğunu düşünüp tersi cevap verecek bunların kendi şahsi benlikleri yok o kadar cahil insanlar Bizim burada da var babası ev vermiş oturuyor 2 çocuğu var altında komşunun Broadway arabası var hafta sonu iş yerinden tahta götürüyor eve babası AKP vereceksin oyunu diyor veriyor 40 yaşında adam Diyorum köle gibi çalışıyorsun senelerdir bir tane araba alamadın altına akbilim var diyor basıyorum her yere gidiyorum diyor yani bu adamlara az verip köle gibi çalıştıran patronlara kızardım eskiden ama hakediyorlar dünyaya köle olmaya gelmişler |
Karadenizli bir abimiz ve gram şaşırtmadı, bu tiplerin oranı çok fazla oranın insanında, mesela ben Adıyamanlıyım, bizim de ak partilimiz çok ama gerektiği zaman kızmayı, körü körüne savunmamayı biliyorlar
Dile getirmesede bu kafadan çok insan var, Erdoğanın iktidardan inmesi yerine ülkenin Erdoğan ile batmasını tercih ederler |
Videodaki amca sen misin? |
Benzer içerikler
- nakşibendi tarikatı tehlikeli midir
- miele boykot mu
- sezen aksu pkk
- yetmez ama evet
- 14 temmuz filmi
- tesla model y türkiye fiyatı
- türkiye"nin en büyük fabrika sıralaması
- togg ortakları
- türkiye çip üretimi
- tesla y model
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X