Bildirim
Surviving The Aftermath Türkçe Yama Çalışması
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

16 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Eline sağlık. Kolay gelsin, tam sürüm için takipteyim. -
Kolay gelsin -
Kolay gelsin. Umarım sorunsuz tamamlarsınız. Dont Starve dışında bu türde survival oyunları ilgimi çekmiyor nedense.
Not : Larsson büyük futbolcuydu. FM 2001-2002'de hep forvetimdi. -
hadi hayırlısı kolay gelsin -
kardeşim merakla bekliyoruz -
Elinize sağlık kolaylıklar dilerim. -
takipteyim :) elinize sağlık şimdiden. -
bende merakla bekliyorum -
Kolay gelsin eline sağlık -
Kolay gelsin dostum varmı bir gelişme? Merakla çıkmasını bekliyoruz -
Teşekkürler, evet çeviri devam ediyor oyun erken erişimde olduğu İçin güncelleme almaya devam ediyor. Bende eklenen satırları çeviriye ekliyorum. İlk mesajı yakında güncellerim. -
Takip,bu tarz hayatta kalma temalı strateji oyunları artıyor yavaş yavaş. -
Hocam durum nedir indirimde satın almayı düşünüyorum da ne zaman çıkar acaba. -
Takip -
Son gelen 1,7 güncellemesi ile 1000 satır daha eklendi, çeviri metnine yeni satırlar eklendi ve çeviri devam ediyor. Oyun tam sürümü ile çıktığında Steam platformunda da yayınlanacak. -
Kolay gelsin -
kolay gelsin bekliyorum -
Beklemedeyiz umarım biran önce çıkar şimdiden elinize sağlık :) -
Hocam ellerine sağlık beklemedeyiz. Şu anda ne durumda? Yüzde kaçtır tahminen? Bir de şu anda oyuna başlamak istesek yarım da olsa yamayı kullansak olur mu_?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKHaCK -- 17 Mayıs 2020; 18:57:32 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X