Bildirim
SMALL OVERLAP YOLCU TARAFI TEST SONUÇLARI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
das cheater!!!
_____________________________ -
İyide abicim testler hep soldan yapılıyor diye sola abanmışlar.
Siz niye sağdan vurdunuz ki şimdi ?
Adamlar tüm hesaplamaları buna göre yapmıştı.
VW e laf yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
avrupa passatla ne derece uyuşur bu sonuç bilemem ama amerikan passat çuvallamış... _____________________________ 2016 AUDI A4 AVANT, DYNAMIC 1.4 TFSI, BEYAZ2016 HONDA JAZZ, ELEGANCE CVT, GRİ -
-
Toyota ve Subaru daha önceki çakallıklarının ortaya çıkmasından ders almışa benziyorlar. _____________________________ "Living On Earth Is Expensive, But It Does Include A Free Trip Around The Sun" -
Bir de arka kısımdan yapılsa şu testler o zaman gerçekten güvenilir arabalara binmeye başlarız. _____________________________ Asla kendisi gibi olmaya cesaret edemeyecekleri bir adamın ölüsüne, ömür boyu ve her gün tekrar tekrar yenilenler, "yaşayan ölüler"
"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”
-
quote:
Orijinalden alıntı: mr.big
Listeye yukarıdan aşağı baktım, çoğunluk çekik göz.
Bizim insanımız bunlara bakmıyor. Yumuşak plastik mi değil mi daha önemli.
Suvlarda fena çuvallamıştı toyota rav4._____________________________ Lexus rx 300 - Kolay İngilizce Android Uygulamam (Kod isteyen pm atsın lütfen) -
quote:
Orijinalden alıntı: commandx
quote:
Orijinalden alıntı: mr.big
Listeye yukarıdan aşağı baktım, çoğunluk çekik göz.
Bizim insanımız bunlara bakmıyor. Yumuşak plastik mi değil mi daha önemli.
Suvlarda fena çuvallamıştı toyota rav4.
genel çoğunluk dediğim yönde. yüzde yüzlük bir başarı beklemiyorum._____________________________ -
-
Bu konuyu toyotada üst düzey çalışan bir abimize söylediğimde amerikada dönen olaylardandır. Firmalar öyle bir çakallık yapmaz ama yaptı olarak kabul ettirilmiştir dedi.
Bana inandırıcı gelmedi ama anlattığı bazı olaylar ABD'nin firmalara çamur atıp izi kalmak zorunda bıraktırdığının ispatı gibiydi. Belki öyledir belki gayet basit şekilde çakallıkta yarışıyorlardır._____________________________ -
_____________________________ -
Passatın şoför korumasıda çok iyi sayılmazki %85. Ama bizim passata bakış açımız bambaşka tabi. Abi Passat yea.
Geçen forumda biriyle egea hakkında konuşuyorduk. Egeanın rakiplerinden geride olduğunu ama milletin abarttığı kadar da kötü olmadığını anlatıyordum. Örnek olarak da misal Passat yetişkin koruması 85 egea 82 demiştim, adam çılgına döndü bu örnekten sonra. Sen ne saçmalıyorsun koskoca passatla karşılaştırma mı yapmaya çalışıyon falan diyince sohbeti uzatmamıştım.
Abi koskoca Passat yea
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt