|
Megane 2 hakkında bir sürü soru var kafamda, internetde araştırdım ama derli toplu net bir bilgiye ulaşamadım.Megane 2 alma konusunda kararımı netleştirdim, ancak daha önce hiç dizel araç sahibi olmadığım için bilgi almak istedim.Aynı aracın benzinliside var ama malum benzinli araçlar şehir içi çok yakıyor ve lpg kullanmak zorunda kalıyorsun, bende lpgden hiç hazetmiyorum hiç sevmiyorum.Bu sebeple dizelini düşünüyorum kesinlikle. Dizelinin motor olarak veya elektronik olarak kronik problemleri var mıdır ? Bu araçlarda dpf yok diye biliyorum doğru mu ? Yedek parçası bulunur mu ? Otomatik viteslisi alınır mı ? Eğer otomatik vitesi sorunsuzsa otomatiğini almayı düşünüyorum, yıllardır manuel vites kullanıyorum ve şuan kullandığım araçta bir hız sabitleme bile yok.Harbi bıktım artık trafikte dur kalk dur kalk amele gibi habire vitesle uğraşmaktan.Megane 2 de hız sabitleme var mı ? Donanım paketleri nelerdir hangi modelini önerirsiniz veya hangi yılda üretilen araçlar daha doludur daha iyidir o konuda da bilgiye ihtiyacım var kısacası. Uzun yıllar aile aracı olarak kullanmak istiyorum.Megane 2 alırken özellikle dikkat etmem gereken bir yeri var mı ? Özetle megane 2 hakkında tüm bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim, yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt