|
Bildirim
|
Biri tamamen ekonomi odaklı öbürü performans. Realitede sakin sürüşte 1 ile 7 civarları gezersiniz +-0,5 litre, 1.5 ile 8 civarı +-0,5 litre olarak düşünün.
Bu arada style 1.0 92bin, siz nasıl 102 fiyat aldınız anlamadım? 1.4tsi 150hp octavia dsg ile piyasadaki en seri sedanlardan biri. Ayrıca yapı olarak da octavia en derli toplu araçlardan birisi. Aracın en önemli donanımı motordur. Tamamen sürüşü, araçtan aldığınız keyfi etkiler. Öbürü yeterli memnun edici bir araç olurken 150lik tsi bir keyif makinesi olacaktır. Aradaki yakıt farkı bana göre önemsiz, çünkü keyif farkı çok daha fazla. Ama şu da var octavia gibi bir araca 106bin verilir mi, onu bilemiyorum. 115bine style donanım yine 150hp tsi superb var. Pazarlıkla 110bine verirler. Şimdi 110bine bunu alabilmek varken 106bine octavia almak büyük hata olur. Superb çok daha oturaklı, ferah ve konforlu bir araç. O fiyata ttam f/p arabası. Otomatik vazgeçilmezse o zaman octavidan başka çare yok tabi. Bu şartlarda eğer çıkabiliyorsanız civic rs sedanı da bir test edin diyorum. Accord platformu kullandığından c sınıfına zanaran d sınıfı iriliğinde ve ferahlığında bir araç kendisi ve oldukça performanslı. |
1.0 o kasayı kaldırmaz demişsiniz.Kullandınız mı? 200NM tork var.Audi A3,golf,leon,ibiza hepsinde kullanılıyor.0dan 100'e 10 saniyenin altında çıkıyor.Nasıl kaldırmıyor?
|
yazdım yazdım sildim.. tsi ile istanbulda nasıl 6-7 litre tüketim yapıyorsunuz anlayamadım. ortalama hız 30km/h üzeri mi?
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 22 Temmuz 2017; 1:15:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|