< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
EMR aracı bende götürdüm. Aracımda cam rüzgarlığı vardı. Sökmem lazım dedi peki yapacak bir şey yok sökebilirsin dedim. kırılma ihtimali var dedi. onuda göze alıp sorun yok dedim. söktü ama aracın kapısındaki çıtalarda bulunan siyah kaplamayı da yırttı. görmemezlikten gelip devam ettiler bende ses etmedim. başka bir yere gidip yırtılan yeri tekrar kaplattırdım. bir arkadaşım o işi yapan kişilerin misinadan haberi yokmu onunla hiç zarar vermeden sökebilirlerdi dedi. (ben anlamam) demem o ki EMR yoğun müşterisi olan bir yer işçilikleri hızlı ve özensizdi. ben 2 araba götürdüm ilk gittiğimde bende memnun kalmıştım ama son gidişim kötü tecrübe oldu. ben sık araç değiştiriyorum bu sıralar cam filmi yapan yeni bir yer arayışındayım. |
Ankara'da Aracınız İçin En İyi Cam Filmi Seçimi
Ankara'da aracınıza oto cam filmi yaptırmayı düşünüyorsanız, ihtiyaçlarınıza en uygun ve güvenilir çözümü bulmak çok önemlidir. İşte Ankara'da en iyi cam filmi tavsiyeleri ve aracınız için en iyi seçimi yapmanıza yardımcı olacak bazı ipuçları:
Ankara Cam Filmi Tavsiyeleri
Cam Filmi Seçimi İpuçları
Bilgi Alın ve Karar Verin
Ankara'daki cam filmi şirketlerinden fiyat teklifleri alın ve hizmetleri, deneyimleri ve müşteri yorumlarını karşılaştırın. Aracınıza özel ihtiyaçlarınızı belirleyerek ve bu ipuçlarını göz önünde bulundurarak Ankara'da mükemmel cam filmi çözümünü bulabilirsiniz.
|
takip |
|
EMR aracı bende götürdüm. Aracımda cam rüzgarlığı vardı. Sökmem lazım dedi peki yapacak bir şey yok sökebilirsin dedim. kırılma ihtimali var dedi. onuda göze alıp sorun yok dedim. söktü ama aracın kapısındaki çıtalarda bulunan siyah kaplamayı da yırttı. görmemezlikten gelip devam ettiler bende ses etmedim. başka bir yere gidip yırtılan yeri tekrar kaplattırdım. bir arkadaşım o işi yapan kişilerin misinadan haberi yokmu onunla hiç zarar vermeden sökebilirlerdi dedi. (ben anlamam) demem o ki EMR yoğun müşterisi olan bir yer işçilikleri hızlı ve özensizdi. ben 2 araba götürdüm ilk gittiğimde bende memnun kalmıştım ama son gidişim kötü tecrübe oldu. ben sık araç değiştiriyorum bu sıralar cam filmi yapan yeni bir yer arayışındayım. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 13 Haziran 2023; 11:22:16 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
Piyasada şuan yaptırılacak tek film var, Solargard onun da yeri Deatiling Merkezi Yaşamkent'de. Lluma, 3m falan hepsi sahte piyasada, kendi bayileri bile sahte takıyor. |
|
Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
|
|
BKFTEK'in hangi yetkisi bayisi sahte Llumar ürünü kullanıyor hocam? Detailing Merkezi derken Detailing Dükkanı demek istediniz sanırım. |
|
Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22 Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed LG OLED evo C3 48" || Samsung HW-Q800D || PlayStation 5 Pro Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i |
|
ankara en iyi oto cam filmi takanlar ankara'nın en iyi listeleriAnkara En İyi Oto Cam Filmi Takanlar - Ankara'nın En İyi Listeleri https://www.ankaraeniyi.com/ankara-en-iyi-oto-cam-filmi-takanlar/ |
|