Şimdi Ara

SUPERB 1.4 TSI COMFORT MU, JETTA 1.4 TSI EXCLUSIVE Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar.. Farkındayım iki aracın sınıfları farklı.. Fakat superb donanımı itibarıyla biraz boş. Jetta ise C sınıfı olmasına rağmen superb'e göre dolu bir araç. Fiyatları hemen hemen aynı. En az 5 sene binmeyi düşünüyorum.. Şu anki aracım 406 olması sebebiyle eğer C sınıfı bir araç alırsam 406 daki konforu bulamam diyede bir korku var içimde.. Birde ikinci elde superb daha fazla değer yitirir deniyor.. Gerçi D sınıfı araçların kaderi bu bir iki model hariç.. Sizce hangi aracı tercih etmeliyim?

• Valla ben ikisinide almaz Passat indirimdeyken alırdım bi tane

Yüzü eskise de,yeni kasasına azda kalsa dayanamıyorum napıyım

Ama ikisi arasında Superb i seçerdim tabikü
  • Passat 1.6 + LPG tavsiye ederim.tsı motor 1.4 olsa bile bayağı yakıyor.Forumdan Taner Bey'den bilgi alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Aras

Passat 1.6 + LPG tavsiye ederim.tsı motor 1.4 olsa bile bayağı yakıyor.Forumdan Taner Bey'den bilgi alabilirsiniz.

Passat 1.6+LPG de uygun olabilir, neredeyse yarı yarıya tasarruf edersiniz... Fakat ara hızlanmalarda lanet okuyabilirsiniz...

Jetta-SuperB arasında en uygun tercih SuperB bence... SuperB ve Passat yanında Jetta ne ki? Jetta 2 yıl içinde kasa değiştirecek, aynı şekilde Passat da kasa değiştirecek...
  • superB daha uygun bir seçim olacaktır çok daha geniş bir araç ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 23 Mart 2010; 13:43:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

quote:

Passat 1.6 + LPG tavsiye ederim.tsı motor 1.4 olsa bile bayağı yakıyor.Forumdan Taner Bey'den bilgi alabilirsiniz.

Passat 1.6+LPG de uygun olabilir, neredeyse yarı yarıya tasarruf edersiniz... Fakat ara hızlanmalarda lanet okuyabilirsiniz...

Jetta-SuperB arasında en uygun tercih SuperB bence... SuperB ve Passat yanında Jetta ne ki? Jetta 2 yıl içinde kasa değiştirecek, aynı şekilde Passat da kasa değiştirecek...

Doğru,eğer vites geçişlerine dikkat etmezseniz araba diğer atmosferik 1.6'lar gibi ağır kalır.BMW 1.6 atmosferik bile Passat 1.6'dan daha yavaş.Burda önemli olan gerektiği yerde arabanın devrini yüksek tutabilmek.Bu tecrübeniz varsa üzülmezsiniz.Yok ben otobanda 200'ü geçmek istiyorum,araba 2000 devire düşse bile bastın mı gitsin istiyorsanız Tsı motorlara yönelin.Yakıt lpg faktörü de bütçenize bakar tabi.Kolay gelsin.

• Süpürb.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rahat ve daha konforlu olan SUPERB fakat ben dışardan pek tipini beyenmedim.Özellikle arkadan Ciloya benziyor Benim fikrim tabi.Jetta kasa değiştircek.Passat en mantıklısı gibi gözüküyor.Performans kaygınız yoksa 1.6+LPG.
  • Elma ile armutu karşılaştırmamızı istemişsiniz. ikisi de meyve ama..
    daha önce 406 bindi iseniz Jetta kesinlikle size her açıdan eksik gelecektir.
    Arabanın önündeki ambleme dikkat etmiyorsanız kesinlikle superb derim. Ben daha geniş D segmenti bir araç bilmiyorum. İç boyut olarak tereddütsüz E segmentine dahil edilebilir.
  • Superb mükemmel bir seçim , dingil mesafesi fazla olduğundan yol tutuşu çok üstün ve konforlu bir araç.Test sürüşü size herşeyi daha güzel bir şekilde anlatacaktır.Jettada test sürüşü yaptırıyorlarmı bilgim yok.Yağmur sensörü,far sensörü gibi mühim olmayan özelliklere takılmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogmatik -- 23 Mart 2010; 15:23:41 >
  • ikisinin arası fakat superB kadar geniş Jetta kadar dolu Octavia 1.4 TSI Elegance
  • Superb kesinlikle . Yeterli donanımı sunuyordur illaki superb. 406 dan sonra C sınıfı araç konforsuz gelecektir size.
  • Jetta zaten exclusive bir araç. Exclusive donanimiyla exclusive+exclusive olur.

Normal donanımda bile BMW3 ile kıyas edilen bir araç bu haliyle BMW5 ile kıyas edilir.

Sonuc passat :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Jetta zaten exclusive bir araç. Exclusive donanimiyla exclusive+exclusive olur.

Normal donanımda bile BMW3 ile kıyas edilen bir araç bu haliyle BMW5 ile kıyas edilir.

Sonuc passat :)

+100 oktan 193 hp
  • superb, çok geniş rahat bir araç,
  • Konuda Superb geçti mi herkes Superb diyor ama 1-2 kişi dışında ne forumda ne de sokakta rastlıyorum bu araca.Sakata mı getiriyosunuz milleti
  • Jetta'nın kasası eskidi.Boş araç sevmiyorsanız pek superbi de olmaz.Başka alternatifler bakabilirsiniz bence.
  • quote:

Konuda Superb geçti mi herkes Superb diyor ama 1-2 kişi dışında ne forumda ne de sokakta rastlıyorum bu araca.Sakata mı getiriyosunuz milleti

Gerçekten benimde dikkatimi çekti. Superb gerçekten çok güzel alınası bir araç.. Gel gelelim herkesde öneriyor.. Ama iş resmiyete dökülünce 2. el vs. kaygılar yüzünden vw e dönülüyor.. Araca bakan dönüp bir daha bakıyor.. Öyle bir aracı kullanmak aslında ayrı bir zevk olsa gerek. Yeni bir şey daha öğrendim.. Bu Türkiyede 50000 TL ye satılan superb Almanya'da 34000 EUR a satılıyormuş..

• quote:

Konuda Superb geçti mi herkes Superb diyor ama 1-2 kişi dışında ne forumda ne de sokakta rastlıyorum bu araca.Sakata mı getiriyosunuz milleti

İnsanlar skoda markasına ön yargılı yaklaştıkları için az tercih ediliyor. Ayrıca skoda'nın hiç reklam yapmamasıda buna da bir etken. Yoksa araçları çok güzel parasını hak ediyor ama halkın gözünde imajı kötü.
  • donanım ve 2. el önemli ise jetta önemli değilse daha konforlu olan suberbyi tercih etmelisiniz ayrıca boş dediniz suberbde bir çok özellik mevcut ya zamanında şahinlere boş derdik biz şimdi abs klima hava yastığı olanlara millet boş diyor yağmur sensörü açılır tavan falanda olmayıversin ne kadar lükse düşkünüz ya bu memelekette aç o kadar insan var biz yağmur sensörü far sensörü gibi abuk subuk şeylere para vermek istiyoruz olamyıncada boş araç diyoruz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.