Şimdi Ara

1.6 Benzinli Astra Sedan mı? 1.5 Dizel Duster mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, öncelikle sıfır benzinli Astra Sedan için niyetlendim ancak sonra benzer fiyatlara dizel Duster almak da mantıklı gelmeye başladı. Konfor ergonomi vs derseniz Astra evet ama günümüz koşullarında Dizel araç da çok mantıklı geliyor.

Hem bu iki araç hakkında ayrı ayrı görüş alabilirsem yada siz olsanız başka hangi açılardan düşünürdünüz fikir alabilirsem sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

triger
  • Ekonomi siizn için aşırı önemli değilse astra tabi. Tamam duster dizel mizel ferah avantajları var ama kalitesi belli, renault alt üretimi. Opelse kendine has orta ayarda memnun edici bir kaliteye sahip. İki araç elmayla armut. Dediğim gibi çok ekonomi önceliğiniz varsa duster alabilirsiniz ama ben aksi taktirde düşünmeden astrayı tercih ederdim. Ekonomi önceliğiniz varsa 1.33 corolla alıp lpg ile kullanmayı da düşünebilirsiniz çekiş oldukça vasat olmakla beraber sorunsuz ve içi ferah bir c sedan almış olursunuz. Piyasası da iyidir. Ya d abekarsanız hacim çnemli değilse 1.0 eco tsi dsg ibiza alırsınız hem performans hem tüketim olarak yüzünüzü iki araca göre daha fazla güldürür. Park derdi de yaşamazsınız. 66 civarlarına çıkabilirseniz pazarlıkla 1.2tsi manuel comfortline golf 7 alırsınız. Bütçenizi ve ihtiyaçlarınızı tam bilmediğimden genel öneriler ortaya attım. Kriterlerinizi yazarsanız daha iyi yardımcı olmaya çalışırız.

• Motor için Duster, geri kalan herşey için Astra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Astra alınır fakat tüp takılacaksa 1.4T bakılırsa daha iyi olur.

Dacia Duster 1.0 ECO-G Comfort
  • Leğen plastiği almak yerine astra al.

90lardan kalma donanımları bile daha yeni ekledi dacia.Kendisi çağ dışı araba üretir.Bir de 2016 yılında arka camları bile manuel yapar.İçi zaten çamaşır leğeni.Saçma valla böyle bir marka olmamalı dünyada.Göstergeler sıkıcı,iç mekan leğen,Ön sis farını bile opsiyonel sunuyor bir de.Gelmiş bir de donanım özelliğine manuel cam,emniyet kemeri vs. gibi şeyler yazıyor.Medyası zaten sıfır.Modern broadway tuzağına düşmeyin.Bu devirde hala araçta dikiz aynaları bile manuel.Laureate'de yol bilgisayarı sunuluyor.Bırakın leğen markasını.Alman tankı alın geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 9 Ağustos 2016; 13:49:20 >
    Daha Fazla Göster
  • İkisinin direksiyonuna otur karar verirsin zaten sürmene bile gerek yok.

Ekonomik olsun dersende astra yı lpg ile kullanabilirsin

If it runs,it's crackable...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Duster'ın tek avantajı yerden yüksek olması ve dizel olması. yoksa biraz yağ tenekesi ile birkaç leğenle sen de kendi Duster'ını yapabilirsin.

Astra alınır fakat tüp takılacaksa 1.4T bakılırsa daha iyi olur.

Güldürdü
    Teşekkür ederim öncelikle. az miktar bir kredi ile 55 bin civarı bir para çıkarabiliyorum. Astranın editon plus modeli ve üzerine de bir iki opsiyon hediyesi ile 55 bine pazarlık yaptık. Ancak şu an beklemede malum izinler iptal dönemiyorum memlekete . Corolla yı bende çok severim ama astra ya kıyasla yaklaşık aynı olan paketi nereden baksanız 10 bin lira daha pahalı. daha önce ibiza bakmıştım yine sıfır 1.2 tsi style. Son zamanlarda da 1.4 tdi style olanına bakıyorum. Testlerde arka sıra oldukça dar deniyor bana o kadar dar görünmedi ama 5 kişi uzun yola da çıkılmaz. Açıkçası ben bekarım ama memlekete gidince ailemle de 5 kişi rahat edelim istiyorum. son durum astra alacağım gibi duruyor, dacia yı listeden sildim ibiza tdi style paketi de kafamın köşesinde duruyor hala.

• Güzeldi .
    Aynen dediğiniz gibi oldu dacia ya bindim ve istemsiz bi cık sesi çıkarıp geri indim . İkinci el olsa alınır belki umurumda da olmaz dağ bayır gezerim ama sıfır alırken de insanın para veresi gelmiyor buna.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !

2011 Nissan Micra 1.2 Passion Manuel
  • çok çapulcu bi karşılaştırma, konuyu açmış kaçmış

Orijinalden alıntı: tvfkygt

Arkadaşlar teşekkürler, Astra siparişini verdik, edition plus 1.6 benzinli modeli 55.500 TL
    araç ile ilgili sorusu olan varsa cevaplayabilirim :)

Hayırlı olsun hocam, nereden aldınız ? Ben 54.600 fiyat almıştım. Hediye aldınız mı ? park sensörü vs

Orijinalden alıntı: tvfkygt

Arkadaşlar merhaba, öncelikle sıfır benzinli Astra Sedan için niyetlendim ancak sonra benzer fiyatlara dizel Duster almak da mantıklı gelmeye başladı. Konfor ergonomi vs derseniz Astra evet ama günümüz koşullarında Dizel araç da çok mantıklı geliyor.

Hem bu iki araç hakkında ayrı ayrı görüş alabilirsem yada siz olsanız başka hangi açılardan düşünürdünüz fikir alabilirsem sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

yılda yapacağınız km ortalama olarak ne kadardır ?
    bu arada elma ile çürük eriği yanyana koyarak büyük başarı elde etmişsiniz:)
    1-2 kere taksi de bindim dustere torosun biraz kabaca hali diyebiliriz.
    IT Consultant
    Özlediğimiz kadar özümsedik Atam..
  • Silenforce kullanıcısına yanıt
    yedek parçaları astraya göre daha ucuz olabilir.

Orijinalden alıntı: arfcmr

yedek parçaları astraya göre daha ucuz olabilir.

40-50 liralık ucuzluk için kalas gibi arabaya binmeye gerek yok.Bu arada ucuz olabilir belki ama Astra'nınkiler daha kaliteli olduğundan daha uzun ömürlü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.