Şimdi Ara

SKODA OCTAVİA 1.6 TDI NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
58.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar. Biz bu aracı almayı düşünüyoruz ama tam olarak nedir, necidir, yol tutuşu, konforu vs.. nasıldır pek bilgim yok maalesef. Şu an ki aracımız 2011 model Toyota Corolla 1.4 dizel motor. Yeni almayı düşündüğümüz aracı otomatik olarak düşünüyoruz. O yüzden sizin fikirleriniz nedir acaba? Teşekkür ederim şimdiden.



  • ne kadar cahilce,ne kadar ahmakça yazılan bir yorum.şuan bizde octavia var ve açık ara jettadan daha kaliteli ve daha şık olduğunu söyleyebilirim.


    yeni euro 6 1.6 tdi 110 ps motorun gidişi tatmin edici,yakıtı ise süper diyebilirim.bizdeki optimal donanım,jettaya göre biraz daha boş olsada (jettada comfortline a denk düşen donanım optimal) mesela otomatik kararan dikiz aynası,otomatik yanan farlar,ambiyans aydınlatmaları ve yağmur sensörü vs tatmin edici.corolladan sonra motoru uçak gibi,iç mekanı ve tasarımı da çağ atlatacaktır.DSG yi ise hepimiz biliyoruz.sorun çıkarma potansiyeli yüksek,ancak yarı otomatikler arasında en iyi şanzımandır.
  • test sürüşü yap hocam, corolladan her türlü iyidir
  • Salı gününe ayarladım hocam, o yüzden önceden size danışayım dedim.
  • Makyajlıysa alınır . Eskisi ise verecekleri fiyata bağlı .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyidir, alınır binilir ama çok para..
  • Corolladan her türlü daha iyidir. Alınır, yıllarca binilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Corolla kullanıcısıyım nedense bende Octavia'ya bayıldım.Sebebi şu orta konsol corollada düzgün ve diğer araçlarda genellikle havalandırma hafif sağda ekran hafif solda vs simetrik olarak gözüme takılıyor.Ama Octaviada bariz kalite hissi var.Kapı açma kolu,orta konsol,koltuklar.. vs

    Bir tek şey beğenmedim.O da koltukların kenarları inerken binerken totomu mahvetti.Kenarlarındaki plastik canımı acıttı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binmek nasıp olmadı ama güZel konforlu bir arac parasına göre iyi bence yinede kullananlar daha yardımcı olucaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 model 1,6 tdi+dsg+style paketi şubatta, 97,500 e kadar indirmişlerdi. Fiyatı buna göre konuşun hocam
  • Octavia makyaj görecek diye biliyorum. Alırken bunu da göz önünde bulundurun. Hoş makyajlı kasanın görünüşü resimlerine bakılırsa çok hoş durmuyor ama neyse
  • Octavia 2016 tdi sahibiyim. 7000km falan oldu daha. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntım olmadı. Aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Woogyboo

    Octavia 2016 tdi sahibiyim. 7000km falan oldu daha. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntım olmadı. Aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz.

    Önceki aracınız neydi ? Arasında ne gibi farklar gördünüz ? Çekişi nasıl ? Lastik ebatlı nedir ? Sürüş sırasında içeri ses alıyor mu ? Sizde tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lion_koc kullanıcısına yanıt
    Octavia için en uygun fiyatı hangi bayi veriyor hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Octavia çok güzel araç,hoşuma gidiyor ama dsg şanzıman malum, bence ek garanti yaptırıp alın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sazgecit1985

    Octavia için en uygun fiyatı hangi bayi veriyor hocam

    hocam hiç fikrim yok.Hiç araştırmadım.Sadece toyota ankara efeye uğramıştım ikinci el kısmında iki tane satılık gördüm orada inceleme fırsatı bulmuştum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lion_koc kullanıcısına yanıt
    Önceki aracımız eskiydi. 2003 model Megane, baya farkettiriyor. Arasındaki fark işine girmeyeyim o yüzden, aynı olan bir şey yok çünkü

    Öncelikle Octavia tam bir aile arabası onu belirteyim. Sınıfında en iyi bagaj hacmine ve diz mesafesine sahip. Sürüşü de konforlu, rahat. Ses yalıtımı güzel, ben en fazla 110 yaptım herhangi bir ses alımı yok. Tabi belli hızlardan sonra illa ki olacaktır ama o hızı daha keşfedemedim. Motoru zaten tdi motor yeterince performanslı. Direksiyon hissiyatı güzel. Aracın her yerinden bir bölme, saklama alanı falan çıkıyor. Bu özelliği çok hoşuma gidiyor. Style donanım tavsiye ederim.

    Olumsuzluk olarak tüm otomatik viteslerde kalkışta gaz tepkisi biraz yavaş olur, ama çabuk toparlar. DSG tuhaf bir şanzıman, benim arkadaşım 6 senedir golf kullanıyor dsg ile ilgili en ufak bir sorun yaşamamış. Onun ısrarlarıyla aldım, memnunum şu anlık. Tabi bu ileride sorun çıkmayacağı anlamına gelmiyor. Ama manuelde bile sorun yaşanabilir yani, mekanik parça sonuçta.

    Son olarak şunu söylemek istiyorum. Araç güzel ama, fiyatı çok önemli. Siz bence bir fiyat alın alabildiğiniz kadar bayiden. En ucuzunu buraya yazın. Değerlendirelim. Fiyat önemli.

    Zaten test sürüşünde aşağı yukarı belli olur. Ama yine de sorunuz olursa cevaplarım.




  • Anlaşılan bu araç jetta yı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1.6 tdi dsg sahibiydim.Süspansiyon biraz sertti ilk başlarda.Kullandıkça yumuşadı.Yalıtım gayet yeterli.Donanim gayet tatminkar.Bagaj hangar gibi.Diz mesafesi iyi.Tsi dsg kim ne derse desin çoğu markanın 130 luk dizellerinden iyi yürüyor.Ve ankarada ortalama 5 litre ortalamam vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Woogyboo kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi Salı günü muhtemelen hepsi belli olur hocam. Araç benimde çok hoşuma gidiyor ve bir de babam genelikle arabayla yol yaptığı için ona göre bu aracı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.