Bir RTE klasiği daha . Yok yani uğraşacak şeyleri kalmadı . Geçmişin çöplerinde yaşıyorlar artık. sene olmuş 2021 bunu kabul etmek istemiyorlar. Hala Kılıçdaroğlu hala SSK muhabbetleri. Birde üstüne Z kuşağı bunları bilmez diyor! ne yani Z kuşağının okuma yazması yokmu sevgili Reis? Z kuşağının gelişen teknolojide , Teknolojiye ulaşmada sıkıntı yaşaması, Teknolojinin çok pahalı olması, İşsizlik, gelecek kaygısı, eğitim kaygısı, sağlık kaygısı aklınıza gelebilecek bir çok şeyde kaygı yaşaması umurlarında değil. Bırak allah aşkına sevgili reis ! Ben Y kuşağıyım 83 doğumluyum . ben bıktım sizleri dinlemekten . senden ayrıca bıktım, fena bıktım, Siyasal islamınızdan bıktım !!! Bahçeliden de bıktım . Hepinizden bıktım . ADamlar bu kadar pahalı , hak ,hukuk ve adaletten yoksun bir ülkeye senin döneminde giriş yaptılar hala bahaneni Kılıçdaroğlunda arıyorsun . Hala geçmişte yaşayanlardan bıkanları buraya alalım !!! Edit: Ben Z kuşağını destekliyorum çünkü bu ülkede ilk defa takım tutar gibi parti tutmayan kuşak olacak kendileri. bazılarınız saygısız bulabilir. tembel bulabilir, kişisel görüşlerinizdir ancak ilk seçimde Türk siyasetine iyi yön verecekleri kesin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 27 Ocak 2021; 16:14:8 > |