|
İstediğiniz kadar araştırın.dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kılıç ustaları ve ortaçağ silahşörleri çoğunlukla hep solak insanlardan çıkmıştır.çünkü solaklar sağlaklardan farklı olarak beyinlerinin sağ bölümünü kullanırlar.ve beynin sağ bölümü uyarılmaya etki tepkiye ani hareketlere ve reflekslere karşı beynin diğer bölümünden yani sol bölümünden çok daha fazla gelişmiştir.bu yüzden solaklar kalecilik tenis eskrim ve ortaçağ silahları kullanma gibi spor ve aktivitelerde sağlaklardan çok daha başarılı olurlar. eskrim finallerinde neredeyse bütün eskrim sporcuları hep solaktır.ve dünyanın en iyi ve meşhur eskrim sporcuları çoğunlukla hep solak insanlardan çıkmıştır.ayrıca solak olmak ortaçağ silahları dövüşlerinde kişiye avantaj sağlar.hatta sırf bu yüzden ortaçağ avrupasında solakların şövalye olması yasaklanmıştı.ama solaklar savaşlarda çok işe yaradıkları için bu yasak kaldırıldı.osmanlıda padişahın en yakın korumaları ve ordunun en iyi savaşan birimleri yine hep solaktı.ve osmanlıda solak gençler genellikle hep askeriyeye yönlendirilirdi.bende bir solağım.hatta hem elim hemde ayağım solak.yani dibine kadar solağım.daha önce bay silah adlı youtuberın tabancayla atış poligonuna atışlarında saatte 1080 km lik merminin hızına tepki vermeye çalıştım. ama sonradan bunu yapmayı bıraktım.çünkü bay silahı videoda gösteren kamerayla atış poligonunu gösteren kamera aynı anı göstermiyor.yani atış poligonunda merminin açtığı delik bay silah tabancayı ateşlemeden önce çıkıyor.haliyle doğal olarak dh üyeleri bunu gördüklerinden dolayı mermiye verdiğim tepki ateşlemeyle aynı anda değil diyor.oysa ki çoğu zaman tam zamanında tepki verebildim.dh ye soruyorum amerikaya gittiğimde ortaçağ kılıç müsabakalarına turnuvalarına katıldığımda ortaçağ kılıç dövüşlerinin muhammet alisi mike tysonı olabilir miyim diyorum olamazsın diyorlar.ulan saatte 1080 km yani saniyede 300 metre hızla giden bir nesneye neredeyse aynı anda tepki verebilen adam amerikadaki kılıç dövüşlerinde hiç yenilir mi? yani bu kadar hızlı kolu ve ani refleksleri olan adamı kim yenebilir? daha ne yapayim kanatlanıp kuş olup uçayim mi? uçmamı nesnelerin içinden geçmemi gözümden lazer fırlatmamı mı bekliyorsunuz? pes doğrusu.gerçekten vallahi villahi pes.hepinizi allaha havale ediyorum.ilk armored combat league yani ortaçağ kılıçlı ring dövüşüme çıktığım gün gelip dh ye konu açıcam.hepiniz yeteneklerime ve başarılarıma şahit olucaksınız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kılıç Ustası -- 4 Nisan 2023; 19:17:43 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt