Şimdi Ara

Pokémon Fan Club

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
38
Favori
24.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • UYARI: LÜTFEN VİDEO VE RESİMLERİ ALINTILAMAYINIZ. BUNUN YERİNE CEVAP BUTONUNU KULLANINIZ Kİ SAYFA KASMASIN.TEŞEKKÜRLER.

    DİKKAT:ÜYELERİN YANLARINDA YAZAN POKEMONLAR İSTEĞE GÖRE DEĞİL POKEDEX SIRASINA GÖREDİR.

     Pokémon Fan Club


    Pokémon, ödül kazanmış bir anime, manga, video oyunu serisidir. Türkçeye "Cep Canavarları" olarak çevirilen "Pokémon" ilk defa 1989 yılında düşünce olarak ortaya çıkmıştır. Orijinali Satoshi Tajiri'nin 1995 yılında yarattığı bir video oyunudur. Orijinal çıkışı video oyunu olmasına rağmen kart oyunu, manga gibi dallara uzanan bir animedir.
    Pokémon'un hikâyesi, bizim dünyamıza benzer fantastik bir dünya da yaşanılan maceraları konu alır. Bu dünyanın bizim dünyamızdan farkı ise, Pokémon'lardır. Çıkış noktası, Pokémon'un yaratıcısı olan Satoshi Tajiri'nin küçüklükten gelme böcek toplama hobisinden doğduğu söylenebilir. Hikayesini de değişik kılan olgu da "Hepsini Yakala" mottosudur. Tajiri bir oyun programcısıdır. Pokémon fikri aklına geldiği zaman bunu o zamanın dev şirketi, yaratıcı ve eğlenmeye yönelik olan konsol firması Nintendo'ya götürür. Nintendo bu projeyi bir süre askıya alır fazla ilgisini çekmediği için. Ancak bir süre sonra Tajiri'yi çağırırlar ve proje hayata geçer. Nintendo'nun projesi bir oyundur ve Nintendo'nun Gameboy konsolunda oynanılır. İlk oyunun adı, Pocket Monsters: Green olarak karar verilmiştir. Bir süre sonra bu kısaltılır ve Pokémon Green adını alır. Oyun en başta Nintendo hayranları haricinde fazla tutmaz. Ancak bir ticari zeka olan Tajiri'nin bir kozu vardır bu durum için, Mew. Oyunda henüz kimsenin çıkaramadığı Pokémon olan Mew'i ortaya çıkarmak için herkes oyunu kapışmaya başlar. Ancak, Mew oyuna sadece diğer bir GameBoy'dan Mewtwo'yla takas ederek gelmektedir. Oyun o kadar çok tutar ki Final Fantasy i bile geçer. Bu kadar çok tutmuşken Tv Tokyo ile anlaşılır ve animesi yapılır. Animesi için kurulmuş grup bile vardır. Şarkıları bu grup söyler grubun adı Pokérap'dir. Buna ek olarak çizgi film ABD'deyken bazı ses efektlerini ise Pokémonun orkestrası yapar.Pokemonun İngilizce dublajında Ash ve Ash'in annesini seslendiren kişi aynıdır. Seslendiren kişinin Amerika'nın en iyi ses sanatçılarından biri olan, Veronica Taylor'dır. Türkiye'de Ash'i Ahmet Taşar seslendirmektedir.
    Pokémon kelimesi "Pocket" (Cep) ve "Monster" (Canavar) kelimelerinin birbirlerine eklenmesiyle ve eklenen kelimelerin kısaltılmasıyla elde edilmiştir. Bundaki mantık şudur; Pokémonlar, "Pokéball"ların yani (Pokétop) içine girerek cebe girecek kadar kolay taşınabilir hale gelirler. Pokemon birçok çocuğun hayallerini süslemiştir.Bazı çocukların kendisini pokemon gibi düşünerek balkondan atlayıp yaşamının sonlandırması sonucu pokemon birçok kez tv lerden kaldırılmıştır.
    Pokémon Nintendo'nun özel olarak kurduğu The Pokémon Company (Pokémon Şirketi) firması tarafından kontrol ediliyor.
    Pokemon birçok dile çevrilerek çocukların gözdesi olmayı başarmıştır. TV Serisi olarak 500'den fazla bölümü vardır. Diamond/Pearl serisiyle bu sayı sürekli artmaktadır. 12 tane de sinema filmi vardır.Birinde Ash ve dostları Mewtwo ile savaşırlar. Pokémon gelmiş geçmiş en iyi animelerden biridir. Amerika, Asya ve tüm Avrupada izlenme, satın alınma ve okunma rekorları kırmıştır ve Pokémon büyük küçük herkesin gönlünde taht kurmuştur. Pokémon'un 40'ı geçkin video oyunu vardır ve bu sayı hızla artmaya devam etmektedir.


    Genel Bilgi

    Pokemon toplam 16 sezondan oluşmaktadır. Japonya'da 15. sezon bitmiştir ve 16. sezon başlamıştır. Türkiye'de sadece 211 bölüm olan 4 sezonun tamamı yayınlanmıştır. Ayrıca Pokemon'un 15 tane sinema filmi vardır. İlk 7 filmin Türkçe dublajı vardır.
    Pokemon'un Türkiye'de ilk 4 sezonu Türkçe yayınlanmıştır. 4.sezondan sonra yaşanan bazı olaylar sonucu çizgi film Türkiye'de yasaklanmıştır. Ancak şu anda Disney XD kanalında yeni sezonlar Türkçe yayınlanmaktadır.

    Pokémon Nedir?

    Aslında pokémon dünyası bizimkine çok benziyor: aradaki tek fark o dünyanın pokémon adındaki fantastik yaratıklarla dolu olması. Bu dünyadaki bazı insanlar pokémon yetiştiricileri olmaya karar verir.
    646 çeşit farklı pokémon vardır. Bir yetiştiricinin görevi olabildiğince çok pokemon yakalamak ve onları eğitmektir. Her farklı pokémon’un farklı güçleri ve farklı yetenekleri vardır. Bir pokémon’u iyi yetiştirebilmek için cesur , azimli ve sevecen olmak gerekir. Bir yetiştiricinin pokémon’u büyüdükçe güçlenecek, yeni ataklar öğrenecek ve hatta bazen yeni, farklı bir pokemon’a bile dönüşebilecektir.
    Pokémon kart oyununu 2 kişi arasında oynanır. Bir oyun iki yetiştirici arasındaki bir karşılaşmayı temsil eder. Her oyuncunun kendine ait 60 karttan oluşan bir destesi vardır. Her yetiştirici kartlardaki farklı numaraları ve taktikleri oyunda kullanır. Bu kartların, piyasadaki diğer kartlardan farkı, sadece bu kartlarla Pokémon kart oyununun oynanabilmesi. Oysa diğer kartlar sadece biriktirmeye yönelik. Standart bir kart oyunuyla pokémon gibi bir değiş tokuş kart oyunu arasındaki en büyük fark ise, pokémon’da her oyuncunun kendine özel destesini yapabilmesi. Bir sürü farklı kart olduğundan, bir oyuncu elindeki kartlardan yeni bir deste oluşturabilir. Zaten oyunun zevki, farklı temaları temsil eden veya farklı stratejiler deneyebileceğiniz farklı desteler oluşturmak. Çocuklar genellikle koleksiyonlarını tamamlamak veya desteleri için gerekli kartları alabilmek için kendi aralarında pokémon kartı değiş tokuşu yapar. Eğer az bulunan kartlar hakkında bilgi sahibi olursanız, çocuğunuzun daha iyi değiş tokuşlar yapmasına yardımcı olabilirsiniz.

    Tüm Pokemonlar

     Pokémon Fan Club

    Pokémon (anime)

     Pokémon Fan Club


    Filmler

     Pokémon Fan Club

    Pokémon'un yasaklanmış bölümleri

    Beauty and the Beach

    Pokémon'un 18. bölümü Asya'nın dışındaki her yerde yasaklandı. Asya dışında her yere Pokémon'un dağıtımını üstlenen 4kids Entertainment'ın yaptığı açıklamada ise sebep bir sahnede James'in kadın kılığa girmesi ve göğuslerinin aşırı dev gibi olması gösterildi.

    Tentacool ve Tentacruel

    Tentacool and Tentacruel, bölümü başta Amerika'da herhangi bir yasak gelmeden yayınlanıyordu. Fakat 11 Eylül Saldırılarından sonra Tentacruel'in bir kuleyi yıkması Amerika tarafından sakıncalı görüldü. Bunun yanında birinin Tentacruel'e tüfek doğrultup ateş etmeye teşebbüs etmesi otoriteler tarafından sakıncalı görüldü ve bölüm yayından kaldırıldı.

    The Tower of Terror

    The Tower of Terror bölümü de aynı Tentacool and Tentacruel bölümü gibi 11 Eylül saldırılarından sonra zararlı görülerek yayından kaldırıldı.

    The Legend of Dratini!

    The Legend of Dratini bölümü Asya'nın dışındaki tüm ülkelerde 4kids Entertainment tarafından yasaklandı. Nedeni ise bir bölümde Ash'in kafasına silah dayatılması ve tehdit içermesi.

    Electric Soldier Porygon

    Electric Solider Porygon bölümü sadece Japonya'da yayına girebildi. Sebebi ise bir sahnede Pikachu'nun elektrik saldırısıyla roketleri durdurmaya çalışması ve roketlerin patlamasıyla etrafın büyük mavi kırmızı ışıklarla kaplanması ve 12hz değerinde yaklaşık 4 saniye boyunca tam ekran 2 saniye boyunca da küçük ekran da görünmesi. Bu sahneyi izleyenlerin çoğu kısa süreli görme sorunları, başağrıları gibi sorunlarla karşılaştı. Hatta bazıları epilepsi ve kısa süreli bilinç kaybına bile uğradı. Japon İtfaiye Departmanı 685 çocuğun (310 erkek, 375 kız) hastanelere kaldırıldığı açıklandı. Fakat sadece iki çocuk hastanede iki hafta kadar uzun bir süre kaldı.
    Bilim adamları bu parlayan ışıkların beyine hasar verebileceği hatta nöbet geçirmeye sebep olacağı ve geçirilen 3 nöbetin epilepsi ye neden olabileceğini açıkladı. Fakat bu durum 4000 çocuktan sadece 1 inde görülüyor. Fakat bu oran bile bu bölümün tüm dünyada yasaklanmasına yeterli oldu.
    Türkiye'de yalnızca "Tentacool and Tentacruel" ve "Tower of Terror" bölümleri yasaklanmamıştır. Bu yasaklananların dışında ayrıca bilinmeyen bir sebeple hiçbir ülkede yasaklanmayan "Song of Jigglypuff" bölümü Türkiye'de yasaklanmıştır.

    Efsane Şarkı



    i want to be the very best,-en iyi olmak istiyorum,
    like no one ever was.-hiç kimsenin olmadığı kadar.
    to catch them is my real test,-onları yakalamakbenim gerçek sınavım
    to train them is my cause.-onları eğitmek amacım.

    i will travel across the land,-dünyanın her yerini dolaşabilirim,
    searching far and wide.-daha uzak ve geniş alanları arayarak
    each pokemon, to understand-her pokemon,anlamak için
    the power that's inside.-güç içeridedir

    pokemon (gotta catch 'em all)-pokemon(hepsini yakalayalım)
    it's you and me-o sensin ve benim
    i know it's my destiny-biliyorum bu benim kaderim
    pokemon
    Ooh you're my best friend-sen benim en iyi arkadaşımsın
    in a world we must defend-dünya dakendimizi savunmalıyız
    pokemon (gotta catch 'em all)-pokemon (hepsini yakalayalım)
    a heart so true-kalp doğrudur
    our courage will pull us through-bizim cesaretimiz bizi itekliyor
    you teach me and i'll teach you-sen bana öğretirsin ben de sana öğretirim
    pokemon
    gotta catch 'em all-hepsini yakalayalım
    gotta catch 'em all, yeah-hepsini yakalayalım
    every challenge along the way-karşıdan gelen her meydan okumada
    with courage i will face-cesaretle karşılaşırım
    i will battle everyday-her gün savaşırım
    to claim my rightful place-iddiamı haklı kılmak için

    come with me the time is right-benimle gel zaman geldi
    there's no better team-daha iyi takım yok
    arm and arm we'll win the fight-kol kola(birlikte) savaşı kazanabiliriz
    it's always been our dream-bu her zaman bizim rüyamızdır

    pokemon (gotta catch 'em all)-pokemon(hepsini yakalayalım)
    it's you and me-o sensin ve benim
    i know it's my destiny-biliyorum bu benim kaderim
    pokemon-pokemon
    you're my best friend-sen benim en iyi arkadaşımsın
    in a world we must defend-dünya dakendimizi savunmalıyız
    pokemon (gotta catch 'em all)-pokemon (hepsini yakalayalım)
    a heart so true-kalp doğrudur
    our courage will pull us through-bizim cesaretimiz bizi itekliyor
    you teach me and i'll teach you-sen bana öğretirsin ben de sana öğretirim
    pokemon-pokemon
    gotta catch 'em all-hepsini yakalayalım
    gotta catch 'em all, yeah-hepsini yakalayalım



    Pokédex

    http://www.pokemon.com/us/pokedex/

    Pokémon Bütün Çizgi Filmler Ve Filmlerin Olduğu Bir Site

    http://www.pokemonizle.biz/


    İmzalar



    [b][center][image]https://store.donanimhaber.com/99/7c/6b/997c6b3cd1a4f6790c4d7e7a99b5f80b.png[/image] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_78823540//tm.htm]Pokémon Fan Club[/link][/center][/b]




    [b][center][image]https://store.donanimhaber.com/9e/7f/b2/9e7fb25cac41f003dd4f4bc727e77f10.png[/image] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_78823540//tm.htm]Pokémon Fan Club[/link][/center][/b]


    BU SİTEDE "tlhGS" NICKLİ ARKADAŞ BÜTÜN POKEMONLAR İÇİN İMZA YAPMIŞ İSTEYEN KULLANABİLİR.

    http://www.talhauysal.com/dhpokemon/

    Pokémon Fan Club Üyeleri

    001# Rhaegar Targaryen - Bulbasaur - Kurucu

    002# Just_Playboy - Ivysaur

    003# Metabolism - Venusaur

    004# tlhGS - Charmander

    005# Extenza - Charmeleon

    006# cyber518 - Charizard

    007# Roronoa-Zoro - Squirtle

    008# Polydos - Wartortle

    009# kemaloztin - Blastoise

    010# Barbaros Hayreddin Paşa - Caterpie

    011# TEHET - Metapod

    012# Gaius Claudius Glaber - Butterfree

    013# MayTheTriforceBeWithYou - Weedle

    014# Misile - Kakuna

    015# Perfect Insanity - Beedrill

    016# Muco53 - Pidgey

    017# ofsevim - Pidgeotto

    018# 0peth - Pidgeot

    019# brk-bjk - Rattata

    020# DoubleX - Raticate

    021# daxtor55 - Spearow

    022# Beşiktaş - Fearow

    023# Daenerys Stormborn - Ekans

    024# Tardis* - Arbok

    025# scirocco7 - Pikachu

    026# Alcatraz Katili - Raichu

    027# karasis65 - Sandshrew

    028# KufredenFare - Sandslash

    029# Illuminn - Nidoran ♀

    030# Alfredo Kalınski - Nidorina ♀

    031# Invstgns Dıs. - Nidoqueen ♀

    032# RubyC+ - Nidoran ♂

    033# Kazmapolitan - Nidorino ♂

    034# Le Parlé - Nidoking ♂

    035# By Trex - Clefairy

    036# stefansalvatore - Clefable

    037# MrKerberoS - Vulpix

    038# Storm Worm - Ninetales

    039# Gordon Freedos - Jigglypuff

    040# kehanet_32 - Wigglytuff

    041# mert-hc - Zubat

    042# A-S-M - Golbat

    043# Magikarp - Oddish

    044# Elzem_uA - Gloom

    045# gariptirki - Vileplume

    046# thestell - Paras

    047# RookieComedian - Parasect

    048# mavikann - Venonat

    049# hilasa - Venomoth

    050# Suraz - Diglett

    051# Night_Shade_ - Dugtrio

    052# sakalliahtapot - Meowth

    053# narrator12 - Persian

    054# Hyponsoinage - Psyduck

    055# like.no.other - Golduck

    056# Pippi - Mankey

    057# slale06 - Primeape

    058# I AM MONGOL - Growlithe

    059# RIP The Rev - Arcanine

    060# Atkiuv - Poliwag

    061# creative13 - Poliwhirl

    062# Pandaman - Poliwrath

    063# LaTTidU* - Abra

    064# FireProoF_ - Kadabra

    065# waybe - Alakazam

    066# ugurcakil34 - Machop

    067# ATaİk_ - Machoke

    068# mahmutzahitcelik - Machamp

    069# aura7 - Bellsprout

    070# umidigo - Weepinbell

    071# yeysa - Victreebel

    072# M.Guray - Tentacool

    073# Wrong_Story - Tentacruel

    074# KakaoluBiskuviCetesi - Geodude

    075# g@riban - Graveler

    076# konya2018 - Golem

    077# Masquerade89 - Ponyta

    078# M.Dexter - Rapidash

    079# Hüznü Şenlendiririm - Slowpoke

    080# red bull racing - Slowbro

    081# Seçilmiş_Kişi - Magnemite

    082# Reznov. - Magneton

    083# winneras - Farfetch'd

    084# McR_McR - Doduo

    085# Kurt Cobain. - Dodrio

    086# Diclonius - Seel

    087# R.Rondo9 - Dewgong

    088# Drug Free - Grimer

    089# furkanxtr - Muk

    090# Allen Walker - Shellder

    091# kettoplazmikretikulum - Cloyster

    092# Lucifer1905 - Gastly

    093# MortreD - Haunter

    094# Aeronautical Engineer - Gengar

    095# heavyen - Onix

    096# ArcherCavalry - Drowzee

    097# MeaninqLess - Hypno

    098# Anticitizen One - Krabby

    099# NaneLimoni - Kingler

    100# Pead - Voltorb

    101# Psman - Electrode

    102# Zwartan* - Exeggcute

    103# synaX:Lecter - Exeggutor

    104# Arkheramos - Cubone

    105# Jackal1905 - Marowak

    106# samet088 - Hitmonlee

    107# Legiones Redde! - Hitmonchan

    108# ninetales34 - Lickitung

    109# BerkeSutcu - Koffing

    110# hellraisers - Weezing

    111# EDDIEDz - Rhyhorn

    112# Börte Çene - Rhydon

    113# B&LueMans - Chansey

    114# Hyperior - Tangela

    115# zokoko41- - Kangaskhan

    116# HavaSerin - Horsea

    117# icais - Seadra

    118# UltimateMasterix - Goldeen

    119# cropseverkişilik - Seaking

    120# Ecthelion9 - Staryu

    121# baysobo - Starmie

    122# JimiKié - Mr. Mime

    123# McCall - Scyther

    124# Tasmalı Kedi - Jynx

    125# Kaptan_Mack_03 - Electabuzz

    126# Black Burn - Magmar

    127# Psman - Pinsir

    128# Battle Bunny Taric - Tauros

    129# Gnardal - Magikarp

    130# Oberyn - Gyarados

    131# alakota - Lapras

    132# Ichimâru Gin - Ditto

    133# HeisenbergBB - Eevee

    134# babavatan5 - Vaporeon

    135# Daniel Agger - Jolteon

    136# Düşünen Biri - Flareon

    137# -Oğuzhan- - Porygon

    138# Brolaf - Omanyte

    139# Mösyö Bolamyer - Omastar

    140# ₯ - Kabuto

    141# Opierco - Kabutops

    142# .:: Death ::. - Aerodactyl

    143# Hidroian - Snorlax

    144# dead_game - Articuno

    145# thezombi - Zapdos

    146# harun95 - Moltres

    147# sadasc11 - Dratini

    148# Halloween97 - Dragonair

    149# ysfGS - Dragonite

    150# Mitokondri. - Mewtwo

    151# Darkonick - Mew

    2. Nesil Üyeler

    152# DeidaraSanji - Chikorita

    153# llorT - Bayleef

    154# *InfLeXibLe* - Meganium

    155# POSE1DON - Cyndaquil

    156# fbseyhan - Quilava

    157# exotic. - Typhlosion

    158# Thrax* - Totodile

    159# Trapped Under Ice - Croconaw

    160# bardaktaki mısır - Feraligatr

    161# fatihhilal - Sentret

    162# Nardo-kun - Furret

    163# Batman Beyond - Hoothoot

    164# HEISENBERG - Noctowl

    165# Dirk Nowitzki - Ledyba

    166# TheDark06 - Ledian

    167# Mugetsuga - Spinarak

    168# Dark Force - Ariados

    169# cLk - Crobat

    170# FreeDomJumPeR -

    171# pcwolf28 -

    172# Shy person -

    173# WetDream -

    174# msouac -

    175# Nipp10 -

    176# MERT* -

    177# gülcem1sn -

    178# Neurosius -

    179# RadyoaktifKatır -

    180# paker -

    181# irfanitolito -

    182# Just0n3 -

    183# frt-_-ctn -

    184# forgotten sands -

    185# mrt522 -

    186# Gorkem.IX -

    187# Elitforce -

    188# ServanBK -

    189# fox kids -

    190# Zang3t -

    191# hanzas -

    192# segraLe -

    193# tayfn1907 -

    194# JustOneKiss -

    195# ewtrolar14 -

    196# Grain35 -

    197# PCMORS -

    198# DeusReus -

    199# sush0kcusu -

    200# Asmodian -

    201# B@man -

    202# Ricky.McFloyd -

    203# cet1928 -

    204# _otay_ -

    205# Grimmjow Jaggerjack -

    206# totoloji2013 -

    207# StillVeryLes -

    208# erryano -

    209# R1D1 -

    210# Hootcake -

    211# TUNÇBİLEK -

    212# Dean Martin -

    213# su_şişesi -

    214# cyhnqcl -

    215# TheTipsiz -

    216# Chespin -

    217# tarqy -

    218# SebastianBlake -

    219# Whici -

    220# Khione -

    221# FugaziBK -

    222# KediyeKafaAtanFare -

    223# TwoSuns



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlotte McKinney -- 10 Eylül 2015; 18:35:08 >







  • Altın harflerle yaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duygulandım lae onur üyesi olarak ekle

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide eklersen sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onur üyesi olarak ekle.
  • yaz benide
  • Beni de yaaaaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5. Sezon 57. Bölüm'ü indiriyorum, serinin bitmesine sekiz bölüm kaldı.

     Pokémon Fan Club
  • Hocam zaten senden sağlam bir Zorrent paylaşımı bekliyorum.Hepsi bittiğinde.

    Gerekirse harici HDD alır internet cafenin birine indirtirim.
  • Onur üyenizde geldi
  • 1. Seri 11 bölüm hariç tamamlandı. Şimdi eksik bölümleri arayacağım.

     Pokémon Fan Club
  • Yaz beni yaz.

    İmza yok mu?
  • Onur uyesi olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezerve
  • Önlerden Çarizard sahibi olarak yaz
  • İmzalar geldi. Üye sayımız arttıkça imzalar da artacak.



    [b][center][image]https://store.donanimhaber.com/99/7c/6b/997c6b3cd1a4f6790c4d7e7a99b5f80b.png[/image] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_78823540//tm.htm]Pokémon Fan Club[/link][/center][/b]




    [b][center][image]https://store.donanimhaber.com/9e/7f/b2/9e7fb25cac41f003dd4f4bc727e77f10.png[/image] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_78823540//tm.htm]Pokémon Fan Club[/link][/center][/b]




  • Türkiyede yayınlanmayan bölümleri Türkçe olarak bulabilir miyiz ? Ayrıca ilk sezondan itibaren indirebileceğim bir link pm atabilir misiniz ? Şu günlerde boş vaktim bol, konuyu görüncede çok özlediğimi anladım.
  • Beni de ekle

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LifesGood®

    Türkiyede yayınlanmayan bölümleri Türkçe olarak bulabilir miyiz ? Ayrıca ilk sezondan itibaren indirebileceğim bir link pm atabilir misiniz ? Şu günlerde boş vaktim bol, konuyu görüncede çok özlediğimi anladım.

    Bulabileceğimizi sanmıyorum. O bölümler Türkçe altyazılı olarak mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LifesGood®

    Türkiyede yayınlanmayan bölümleri Türkçe olarak bulabilir miyiz ? Ayrıca ilk sezondan itibaren indirebileceğim bir link pm atabilir misiniz ? Şu günlerde boş vaktim bol, konuyu görüncede çok özlediğimi anladım.

    Hayır bulamazsın. Sadece alt yazılı var. 4. veya 5. sezondan sonra dizi Türkiye'de yasaklandı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.