< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KızılKaplan81 -- 31 Aralık 2016; 23:46:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KızılKaplan81 -- 31 Aralık 2016; 23:46:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Bu konuda derin araştırmalar yapıp, bir kaç kitap okumuştum. Her türlü tartışırım bu konuda
Evrimsel gelen bir algı, hiçbir insan dış görünüşünü beğenmediği insanla takılmaz. Aynı zamanda erkek ve kız arkadaş olamaz diye bir konum da vardı istersen link atarım sonra. Güzel kız yakışıklı erkekler takılır, arkadaşız dese de böyledir. Erkeklerin büyük göğüs beğenmesi (olası çocuk durumunda bebeklerin daha iyi emzirilmesi) Kadınların kaslı erkek sevmesi (kadının güvende olması) vs vs hepsi güzel genlere sahip biriyle soyunu devam ettirme çabaları, tamamen beynin yapısından kaynaklanıyor Tip her şeydir, aksini iddia eden tipsizdir |
|
Dışı güzel olan insan her yerde sevilir heryerde ön plandadır
Güzel bir kız ölse 1 ay haberlerden düşmez Önemli olan iç güzellik derken herkes ilk görüşte dış güzelliğe bakıyor çirkinse pas geçiyor iç güzelliğe mecbur kalınca bakılıyor bide hem dışı hem içi güzel varken insanlar niye sadece içi güzeli tercih etsinki |
kullanıcısına yanıt
zwartevis demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Aşk diye birşey yoktur İnsan begendigi seyden hoşlanır hosuna giden şeyide sever Neden pazarda meyve alirken bile çürükleri kimse almıyor ? |
|
İnsanın görüntüsü elbette önemlidir.Herkes genlerini kendisinden daha iyi genlere sahip olan insanlarla birleştirmek ve soyunu devam ettirmek ister.Geoffrey Miller-Sevişen Beyin ve Robin Baker-Sperm Savaşları kitaplarını okursanız cinselliğin , dış görünüşün, gücün, statünün cinsellikteki önemini daha iyi anlarsınız.İç güzellik yalandır , palavradir.Ben bu konu üstüne cok derin araştırmalar yapmadım.Evrimsel psikoloji ile ilgilenenler cok daha önemli saptamalarda bulunabilirler.
|
|
Çirkin olmak zordur.Bir kere geliyorsun ve böyle doğmuşsun.Kabullenmesi zor.
|
|
Anlamıyorum arkadaş. Genç bir adamım. Ben de çirkinim. Kiloluyum da. Çirkinim biliyorum ama bunu değiştiremem ki. Boş yere neden ağlayayım ? Geçen zamanıma yazık yahu. Her şey karı kız da değil ki şu hayatta. Ben de aşık oluyorum ben de istiyorum ki birileri beni sevsin. Sarılayım, güzel vakit geçirelim. Sırılsıklam aşık olalım birbirimize. Ama olmuyor. Ee yapacak bir şey var mı ? Olsa zaten hepimiz onu yapmaya çalışırdık. Gidin başka şeylerle uğraşın benim gibi. Kimseyle de yok çirkinim diye konuşmamazlık etmeyin. Çevremde bir sürü çok güzel kız var. Hiçbiriyle çıkmıyorum ama. Arkadaşım onlar benim. Varsın sevgilim de olmasın. Ne çıkar ? Hayatınızı bir şeye bağlamayın dostlarım. Güvenin kendinize. Çok daha güzel bir hayat yaşayabilirsiniz.
|
|
Tanıdıgın kızada anlatsan geri postalar
Tüm samimiyetimle söylüyorum |
|
Konuyu açan arkadaşın sanırım yaşı küçük. Forumdaki çoğu kişininde yaşı muhtemelen 30'un altındadır.
Bu düşünce insanın kendini dünyanın merkezine koymasından kaynaklanıyor, açıkcası hepimizde az çok var. Ama son yıllarda popüler kültürsüzlüğün etkisiyle genç yaşlardaki insanlar dünyaya ben merkezli bakıyor. En mükemmel benim en popüler ben olmalıyım vs. Ama gerçek öyle değil. Nasıl Dünya evren içerisinde bir hiç kadar büyükse, bizde onun daha da küçüğüyüz. O gözünüzde büyüktüğünüzde insanlarda öyle. Kendinizi bir şey sanmayın, kimseyide kendinizden büyük görmeyin. En güzel dediğinizin en fazla 50, hadi bilemedin 60 yıl ömrü kalmıştır. O ömründe fiziksek güzellik kısmı 10-20 yıl sürmez. Aklına gelen en ünlü kim var? Kim gibi olmak isterdin ? İşte o herkimse onunda suratı kırışacak çirkinleşecek dişleri dökülecek... fiziksel hiç bir güzelliği kalmayacak. Neyse uzun lafın kısası önemli olan kalp güzelliği lafı hala doğrudur. Yaşın ilerleyince anlarsın. Öyle düşünmüyorsanız ya hala çocuksunuz ya da dünyaya parazit olarak gelip geçen biri. Fiziksek güzelliği olup insanların tipine göre davranan boş teneke mi?, çirkin olup dünyada güzel işler yapan birisi olmak mı? Kararı sen ver. Ama koca evren tek derdin insanların suratıysa, güzelde olsan çirkinde olsan çöp olurak yaşayıp ölürsün. |
Çirkin Olmak: İç Güzelliğin Önemi
Fiziksel görünüşü toplumda önemli bir rol oynamaktadır ve "çirkin" olarak algılanmak zorlu bir deneyim olabilir. Ancak iç güzelliğin önemini hatırlamak ve görünüşün gerçek değerinizi tanımlamasına izin vermemek çok önemlidir.
Çirkin Olmanın Belirtileri
Çirkin olmak öznel bir kavramdır ve kişiden kişiye değişebilir. Ancak bazı yaygın özellikler arasında şunlar yer alır:
İç Güzelliğin Önemi
Fiziksel görünüm geçicidir, ancak iç güzellik zamanla büyür ve güçlenir. İç güzellik şunları içerir:
Çirkin Olmakla Başa Çıkma
Çirkin olmakla başa çıkmanın en iyi yolu, iç güzelliğinize odaklanmaktır. Ayrıca şunları yapabilirsiniz:
Sonuç
"Çirkin" olmak zor bir deneyim olabilir, ancak iç güzelliğin gücünü hatırlamak önemlidir. Fiziksel görünüm geçicidir, ancak karakteriniz ve değerleriniz sizi şekillendirir. Kendinizi kabul edin, güçlü yönlerinize odaklanın ve siz olduğunuz için kendinizi sevin.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 31 Aralık 2016; 17:4:21 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 5 Ocak 2021; 6:9:42 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|