Şimdi Ara

Artık neden herkes burun estetiği olmak istiyor.Burnu kötü olan ÜNLÜLER SS li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi dikkat ediyorum kimin sevgilisi yoksa,strese girioyorsa.Vücudunda biryere takıyor.Karadeniz kökeni çok olan bir millet olduğumuz için.herkeste ufak veya küçük bir burun takıntısı var.Bend bir ara psikolojik olarak yaşadım ve bu durumu çözmeye çalışıyorum oda burunda et kemik var ameliyat oldum şimdi onun takıntısı oldu(4.gün oldu)

Herkes artık estetiğe yönelmeye Başladı.Buyurun SS ler ve sizleriden de tipi kötü olan burnu yamuk olan tanınan kişilerin fotoraflarını koymanızı istiyorum.
    Teki hilbert.
    Diğeri the Pianist ve bir çok filmde oynayan Adrien Brody
     Artık neden herkes burun estetiği olmak istiyor.Burnu kötü olan ÜNLÜLER SS li Artık neden herkes burun estetiği olmak istiyor.Burnu kötü olan ÜNLÜLER SS li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_1903 -- 1 Nisan 2013; 11:33:33 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  •  Artık neden herkes burun estetiği olmak istiyor.Burnu kötü olan ÜNLÜLER SS li
  • quote:

Orijinalden alıntı: CambazTr

Gerard Butler`ın burnu kötü durmuyor ki.
  • Al sana Owen Wilson

aklima bu geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zontak Müptelası -- 1 Nisan 2013; 11:44:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorolax26

quote:

Orijinalden alıntı: CambazTr

Gerard Butler`ın burnu kötü durmuyor ki.

Önden iyide yandan kötü duruyor hacı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.