PS5 için HDMI kablo önerisi.
|
Film Önerilerim Aralık 2024 Güncel
Buraya İzlediğim ve önerdiğim filmleri paylaşacağım. Ayrıca kendim için arşiv olacaktır.
Michael Firch bilgisayar konusunda çok yeteneklidir ve bir sözleşmeyi görüşmek üzere çok önemli kişilerle buluşmak için Paris'e gider. Michael özel bir astral tarihte doğmuştur. Paris'e vardığında Morgane ve oğluyla tanışır. Morgane bir cadıdır, güzeldir, iyidir ve oğlunu kötü güçlerden kurtarmak için Michael'a ihtiyacı vardır. Molok bir büyücüdür ve Morgana'nın planına karşı çıkar.
İlk İzlediğim VCD filmlerindendir. Filmin İMDB 5 aldığına bakmayın, Jean RENO için bile izlenir.
PS4 den PS5 e geçerken oyun verileri hk.
|
Twitter da Doğan Tekel Bayi'ne Kaymakam tarafından yasaklanan Alkol görünmeyecek talimatı............
Polis gelip ört üstünü kaymakam kızıyor demiş
Bunun üzerine Kaymakam açıklama yapmış..
"müslüman görüp de canı çekmesin diye"
lan müslüman zaten müslüman olduğu için içmez değil mi? neden canı çeksin?
Ben demiyorum %50 Türk milletinin seçtiği AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz söylüyor bunu...
Bizim millete daha büyük okkalı sözler lazım aslında ama bu zaat yine az demiş.
Gavura vurur gibi vurursanız oda gelir ağzınızın ortasına mala ile vurur diyecem de mala fetişistleri de vardır bunların içinde. daha çok vur milletvekilim diye sevinmezlerse şerefsizim.
alın size kaymak
25 Yıllık Diktatörün Sonu..
Halktan kopuk yaşantısıyla ülkede (özellikle son dönemde) ne olup bittiğini bilmeden kararlar almış ve bu kararlar da genel olarak birçok kayıp yaşanmasına neden olmuştur. örnekler:
- gücünü dışarı göstermek için üretilen tüm tarım ürünlerini ihraç etmesi.
- gücünü gösterebilmek için Saray inşa ettirmesi (halkın büyük çoğunluğu bu saraydan nefret edermiş
Nüfusunun hızlı şekilde artması için düşüncesizce halkı teşvik hatta tehdit etmiştir.
- kürtajı yasaklaması (neticesinde binlerce ölü hamile kadın yine binlerce yetim ortaya çıkmıştır).
Karısının kararlarını etkilemesine izin vermiştir...
- bilmeyenler için karısı gayet cahil bir kadındır. okuma yazması yoktur ama kimya profesörü unvanı vardır çünkü üniversiteden fahri diplomalarını almıştır.
Kendi gücünü kanıtlamak için komşu ülkelere aptal aptal çıkışlarda bulunmuş, dış ilişkileri (amiyane tabirle) denyo seviyesine indirmiştir..
Kendisini eleştiren gazeteci, sanatçı, akademisyen vb çevreyi direkt hapse atması, dava sonuçlanmadan hapis kararları aldırması ve bu insanların ağır işkenceler görmesi...
Gereksiz bir güç gösterisi aşkına gelip halk ölürken gereksiz paralar harcamıştır..
Ülkeyi batırmıştır ve sonunda televizyonda canlı yayında yargılanıp acil bir şekilde karısı ile birlikte kurşunlanarak idam edilmiştir.
kimden mi bahsediyorum? tabiki de Romanya Diktatörü Çuvaşeskudan.. siz ne sandınız?
Hani Lan Ekonomimiz Çok İyiydi!
lan vallaha milletin aklı ile oynuyorlar lan asdasdaasdasd lan vallaha gülecem artık ya ahahahaha
daha 3 gün önce bakanımız çıkıpta "ekonomomoz çok eyi" demedi mi? Ne ara bedel ödeme seviyesine kadar düştük biz asdasdasdas
LPG ve İşletme
|
|
mesaj engelleme var mı?
|
|
Compaq Armada 1530 // Intel Pentium 1 133 Mhz MMX // 2x8 Mb Ram Kingston // Compaq 1530 Motherboard // Kingston 1.2 Gb HDD // PCMCIA Modem Card // DSTN colour LCD display // Removable Floppy Drive // Speaker // CD-Rom Drive 8x // İnfrared // Windows NT 4.0 EN // Office 97 //
Ne Mutlu Türküm Diyene! |
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 21 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.187
İkinci El Bölümü Mesajları: 64
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 302)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.951 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
5 Yanıt
0