Merhaba arkadaşlar, daha önceleri 3 seneyi geçsin a50 kullandım, telin miladı dolmak üzere olduğu için, kendime 8700tl ye, s20 fe 256gb modeli aldım, buraya kadar herşey normal, telefonu kullanmaya başladım, 15 gün sonra dokunmatik kendi kendine basmaya başladı, düzeltemedim, mecbur format atmak zorunda kaldım, şimdi ise klavye kullanırken deli ediyor beni, biraz hızlı yazmaya çalışsam, abuk subuk harflere dokunuyor kendi kendine, ben bu tür şeylere gelemem, ufak bir araştırma sonucu, maalesef telin ekranı böyleymiş, bir kaç yerde duydum dokunmatik sorunu, şimdi ise, elden çıkarmayı düşünüyorum, bana s20fe gibi donanım ve hafıza desteği gibi cihaz önerebilir misiniz, hangi telefona baktıysam, hafıza kartı desteği yok, ben kart desteği olmayan cihaz kullanmam, telefon ne olursa olsun, bütün bilgilerim hafıza kartında saklarım, telefonda pek bişey tutmam, ne olur ne olmaz diye. Neyse yardımlarınızı bekliyorum.
iyi günler dilerim
Sistemim beni 5 yıl daha götürürmü.
Merhaba arkadaşlar, malum pc fiyatları almış başını gitti. Halen 4.nesil işlemci ve donanım kullanıyorum. Tek yapabildiğim ekran kartını gtx 1070 8gb yapabildim zar zorda olsa. Önceki kartım gtx 960 4gb dı, bu kartta rdr2 forza 5 gibi oyunları orta ve düşük grafiklerde 40 ile 60fps arası rahat oynatıyordu. Sistemim bu şekilde, bana komple değiştir felan demeyin, yapamam yapamıyorum, o kadar gücüm yok maalesef.
Philips 243V 1080p 5ms 75hz (Analog+DVI+HDMI) Full HD IPS Monitör
Intel® Core™ i7-4790 İşlemci 4ghz
MSI Z97 Gaming 5 Intel Z97 3300MHz(OC) DDR3 LGA1150 ATX Anakart
Gtx 1070 8gb
Kingston 16gb 4x4 drr3 1600
240gb ssd3 + 3tb normal hardisk
Bu sistem ile devam ediyorum, şimdi forza 5 ve cyberpunk 2077 gibi oyunları çok rahat oynuyorum, yorumlarınızı alayım gençler
KONU SİLİNSİN
|
Starcraft 2 ye online arkadaş arıyorum
Oyun ücretsiz biliyorsunuz, birlikte oynamak için arkadaş arıyorum, gelmek isteyen olursa pm ile lütfen mesaj atın.
iyi günler dilerim
Pc Earth 2150 ve 2160 online arkadaş arıyorum
Oyunu senelerdir oynuyorum, bıkmadan usanmadan, şarkıları atmosferi çok güzel.
Steamde online birlikte oynamak için oyunu bilen varsa lütfen mesaj atarsa çok sevinirim, çayını alıp oyunu oynamak isterim
konu silinsin
Konu silinsin
İnternette Bir ürün satarken, tel no vermeyin
Merhaba arkadaşlar, facebook,letgo gibi sitelerde şu 2 aydır yaşadığım saçmalığı anlatacağım.
Elimde bir kaç telefon kalmıştı satışa koydum,öyle ağım şahım şeylerde değil, gel zaman git zaman, mesaj atanların yüzde 90ı numara yazıp beni ara oluyor, hadi arayıp soruyorum, bir müddet sonra başka biri arıyor telefon duruyormu diye, şunu anladımki, telefon numaramı alan kişi, başka birilerine veriyor, bu durum yüzünden kimseye tel no vermiyorum artık.
Birde şu suriye belası var, ikide bir ses atıp, tel no istiyor, sürekli tekrar ediyorlar, hiçbirine cevap vermiyorum. Birine salaklık edip verdim, oda girip başka birine vermiş telimi.
Aman diyeyim, ortalık çok fena, tavsiyem gidin letgo üzerinden, face üzerinden yazışın ama sakın tel no vermeyin.
Telefon numaraları ile neler yapılacakları belli değil.
Gittigidiyor kurnazlığı - dikkat edin
|
|
Bir engellinin Türkiye hayatı
|
Meslek: Muhasebe
imza mimza yokk |
imza mimza yokk |

Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.708
İkinci El Bölümü Mesajları: 78
Konularının görüntülenme sayısı: 412.962 (Bu ay: 818)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.055 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar