Yarbay
28 Eylül 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
30 üye
Görüntülenme
Toplam: 519 (Bu ay: 11)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar, daha önceleri 3 seneyi geçsin a50 kullandım, telin miladı dolmak üzere olduğu için, kendime 8700tl ye, s20 fe 256gb modeli aldım, buraya kadar herşey normal, telefonu kullanmaya başladım, 15 gün sonra dokunmatik kendi kendine basmaya başladı, düzeltemedim, mecbur format atmak zorunda kaldım, şimdi ise klavye kullanırken deli ediyor beni, biraz hızlı yazmaya çalışsam, abuk subuk harflere dokunuyor kendi kendine, ben bu tür şeylere gelemem, ufak bir araştırma sonucu, maalesef telin ekranı böyleymiş, bir kaç yerde duydum dokunmatik sorunu, şimdi ise, elden çıkarmayı düşünüyorum, bana s20fe gibi donanım ve hafıza desteği gibi cihaz önerebilir misiniz, hangi telefona baktıysam, hafıza kartı desteği yok, ben kart desteği olmayan cihaz kullanmam, telefon ne olursa olsun, bütün bilgilerim hafıza kartında saklarım, telefonda pek bişey tutmam, ne olur ne olmaz diye. Neyse yardımlarınızı bekliyorum.

iyi günler dilerim

Merhaba arkadaşlar, malum pc fiyatları almış başını gitti. Halen 4.nesil işlemci ve donanım kullanıyorum. Tek yapabildiğim ekran kartını gtx 1070 8gb yapabildim zar zorda olsa. Önceki kartım gtx 960 4gb dı, bu kartta rdr2 forza 5 gibi oyunları orta ve düşük grafiklerde 40 ile 60fps arası rahat oynatıyordu. Sistemim bu şekilde, bana komple değiştir felan demeyin, yapamam yapamıyorum, o kadar gücüm yok maalesef.

Philips 243V 1080p 5ms 75hz (Analog+DVI+HDMI) Full HD IPS Monitör

Intel® Core™ i7-4790 İşlemci 4ghz

MSI Z97 Gaming 5 Intel Z97 3300MHz(OC) DDR3 LGA1150 ATX Anakart

Gtx 1070 8gb

Kingston 16gb 4x4 drr3 1600

240gb ssd3 + 3tb normal hardisk

Bu sistem ile devam ediyorum, şimdi forza 5 ve cyberpunk 2077 gibi oyunları çok rahat oynuyorum, yorumlarınızı alayım gençler

KONU SİLİNSİN.

Oyun ücretsiz biliyorsunuz, birlikte oynamak için arkadaş arıyorum, gelmek isteyen olursa pm ile lütfen mesaj atın.

iyi günler dilerim

Oyunu senelerdir oynuyorum, bıkmadan usanmadan, şarkıları atmosferi çok güzel.

Steamde online birlikte oynamak için oyunu bilen varsa lütfen mesaj atarsa çok sevinirim, çayını alıp oyunu oynamak isterim  

Konu silinsin

Merhaba arkadaşlar, facebook,letgo gibi sitelerde şu 2 aydır yaşadığım saçmalığı anlatacağım.

Elimde bir kaç telefon kalmıştı satışa koydum,öyle ağım şahım şeylerde değil, gel zaman git zaman, mesaj atanların yüzde 90ı numara yazıp beni ara oluyor, hadi arayıp soruyorum, bir müddet sonra başka biri arıyor telefon duruyormu diye, şunu anladımki, telefon numaramı alan kişi, başka birilerine veriyor, bu durum yüzünden kimseye tel no vermiyorum artık.

Birde şu suriye belası var, ikide bir ses atıp, tel no istiyor, sürekli tekrar ediyorlar, hiçbirine cevap vermiyorum. Birine salaklık edip verdim, oda girip başka birine vermiş telimi.

Aman diyeyim, ortalık çok fena, tavsiyem gidin letgo üzerinden, face üzerinden yazışın ama sakın tel no vermeyin.

Telefon numaraları ile neler yapılacakları belli değil.

Merhaba arkadaşlar, bundan 3 ay önce yurtdışından Chuwi hi8 pro almıştım, lakin şimdi satmak istemiştir, gittigidiyora 1.90 tl ücret karşılığında 330 ve 500 arası satışa sundum (indirim felanda yapmıştım) lakin bugün ilanımın yasaklı ürün diye yayından kaldırdılar ama sitede onlarca hi8 ve hi 10 ürünlerin satışı mevcut, alttaki mesajları sırasıyla okuyun.
---------------------------------
Bana gelen mesaj.
Aşağıda detayları bulunan 1 adet ürününüz, yasaklı ürün kapsamında olması nedeniyle sonlandırılmıştır. Yasaklı ürün açıklamasını aşağıda görebilirsiniz:

Yurt içinden veya yurt dışından mevzuata uygun olmayan bir şekilde temin edilen ürünlerin GittiGidiyor'da satışına izin verilmemektedir.

GittiGidiyor Kullanıcı Sözleşmesi ve eklerinden Yasaklı ürünler listesini incelemenizi ve yeni satışlarınızda, bu kapsamdaki ürünleri listelememenizi rica ederiz.
---------------------------
1. Bende tekrar bu mesajı attım.
325610587 ilan kodlu satışa sunduğum ürün, yasaklı ürün diye yayından kaldırdınız, ilana 1.90 tl ücret vermiştim, lakin sitenizde onlarca chuwi tablet satışı mevcut, ne demek oluyor bu, yasak olan bir ürünün kategoride ismi ne işi var acaba.cevap verirmisiniz.

2 gelen cevap:
Merhaba,

1 adet ürününüz, yasaklı ürün kapsamında olması nedeniyle sonlandırılmıştır. Ürünün Yurt içinden veya yurt dışından mevzuata uygun olmadığını kontrol edemeyiz fatura yada belge kontrol sürecimiz bulunmamaktadır. İlgili ürünleri yeniden listelememenizi rica ederim.

GittiGidiyor Kullanıcı Sözleşmesi ve eklerinden Yasaklı ürünler listesini incelemenizi ve yeni satışlarınızda, bu kapsamdaki ürünleri listelememenizi rica ederiz.

Dilerseniz, listeleme hakkı tanımlayabilirim, dilerseniz kaldırılan ürün için ödemiş olduğunuz listeleme bedelini tarafınıza iade edebilirim. Bilgi vermenizi rica ederim.

GittiGidiyor'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederim.....
-------------------------------------

3. tekrar mesaj attım.
Aynı ürünü listeleme hakkı istiyorum, sitenizde halen satışı var olan bir şeyi ben sattığımda neden kaldırıyorsunuz, bana bunun cevabını verin.

4. gelen cevap....
Merhaba,

Her gün satışa çıkarılan binlerce ürünün mevzuatlara uygunluğunu tek tek kontrol etmemiz teknik olarak mümkün değildir. Kural ihlali yapan kullanıcıları ve site kurallarına aykırı olan ürünleri, her ürün sayfasında yer alan "Rapor Et" linkini kullanarak iletebilirsiniz. İlettiğiniz bilgiler GittiGidiyor yetkilileri tarafından detaylı bir şekilde incelenecektir.

İyi günler dilerim.

------------------------------------------------------------
Ben şunu anlıyorum arkadaşlar, ben fiyatı 350 e çektim ve diğer satıcılar benden tam 3 kat fiyat biçmiş aynı tablete, sırf diğer satıcılara yalakalık yapmak için bu tür satışları hemen bertaraf etme yolunu seçiyorlar, aynı tablet 666 tl, 1000 tl gibi fiyatlar girmişler gözlerime inanamadım, ne yaptıysam ilanı tekrar koyamadım. Bu bilgide sizlere gelsin. Umarım buna göre satış yaparsınız sitede, o kadar alışveriş yaptım bu tür şey ilk defa başıma geldi. Yazıktır be. Bu kadar para göz olmayın .
Yeni bilgiler, appstorede uygulama ve oyunlara yüzde 18 kdv oranında zam geldi, bu bir kaç gün içinde fiyatları yükseltecekler, hazırlıklı olun. tabi bu fiyat yükseltmesi tek bizim ülkemize değil, çoğu ülkede fiyatlar yükselmiş durumda. Hangi ülkelerde ne kadar yükselmiş liste aşağıdadır
Türkiye ile beraber, zam yapılan diğer ülkeler şöyle;

Ermenistan : yüzde 20
Beyaz Rusya: yüzde 20
Suudi Arabistan: yüzde5
İsviçre: yüzde 8’den yüzde 7.7’ye düştü
Türkiye: yüzde 18
Birleşik Arap Emirlikleri: yüzde 5
https://shiftdelete.net/apple-turkiyedeki-fiyatlarina-zam-yapti?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaberhttps://www.ntv.com.tr/galeri/teknoloji/appledan-turkiyedeki-fiyatlarina-zam-karari-iphonelari-kapsamiyor%2cE67nsUna9USYEA0v_Mvh8A

Maliye, elektronik ortamda Türkiye’deki vatandaşlara uygulama başta olmak üzere hizmet satan yabancı şirketlerin KDV mükellefi olmaları gerektiğini belirten tebliğ taslağı hazırladı. Bankalar kartlar üzerinden yapılan hareketi Maliye’ye bildirecek. Mükellef olmayanlara ceza var.

Ben artık yazmaktan bıktım bunlar herşeye vergi almaktan bıkmadı. Haberdeki yazıları görünce şöyle bir iç geçirmekle bol bol kahkaha attım sonrası error

HANGİ HİZMETLER KDV’YE TABİ OLACAK?

1. Web sitesi/sayfası temini, alan adı temini, web barındırma ile bilgisayar program ve ekipmanlarının uzaktan bakımı.

2. Her türlü yazılım tedariki ve güncellenmesi dahil dijitalleştirilmiş ürünlerin satışı, web sitelerine ilişkin filtrelerin yüklenmesi, güvenlik duvarı kurulumu.

3. Görüntü, metin ve bilgi sağlanması ile veri tabanlarının hazırlanması.

- Alıcı tarafından girilen belirli verilere yanıt olarak internetten veya bir elektronik ağ aracılığıyla bilgisayardan otomatik olarak üretilen hizmetler.

- Alıcı ve satıcının internet veya diğer bilgi teknolojileri aracılığıyla bir araya getirilmesini veya işlemlerin gerçekleştirilmesini sağlayan platformlar tarafından verilen her türlü hizmetler.

- Fotoğraflara, resimlere, ekran koruyuculara, masaüstü temalarına erişmek, indirmek.

- İnternet servis paketleri (Haber, hava durumu veya yol durumu raporlarına erişim, oyun alanları, web sitesi barındırma, çevrimiçi tartışmalara erişim).

- Web sitesi/ sayfası gibi elektronik ağlar üzerinde ticari veya kişisel varlığın sağlanması veya sürdürülmesine ilişkin hizmetler.

Kaynak:http://www.bloomberght.com/haberler/haber/2081736-iosa-androide-amazona-ebaya-kdv-mukellefiyeti-geliyor
Bir engelli dediysem o şahıs benim. Yaş olmuş 34, elim ayağım var çok şükür sadece boyum kısa, hani şu 150 lik ve 160 lık erkek gibi görünüp kendi boyunu beğenmeyen dalkavuklar varya he işte onlardan daha kısayım ve hiç şikayetçi olmadım, hatta bu halime seviniyorum lakin etrafımdaki insanlar buna sevinemiyor niyeyse, görenler sanki yaratık görmüş gibi davranıyorlar, bi maşallah ordan öbür maşallah burdan, si....gidin a..kk sizemi kaldım, 14 yıldır çalışıyorum ve kimseye muhtaç olmadım çok şükür. Durumum çoğu insandan çok daha iyidir. Gidin evlenenlere,düğün yapanlara maşallah çekin istyemiyorum sizin maşallağınızı.

Bu son zamanlarda bu ülkenin insanlarından tiksinmeye iğrenmeye başladım. Otobüste giderken dik dik bakmalar, abuk subuk laf atmaları, telefonda konuşurken dangalakların gelip kiminle konuşuyor demeleri sizene a... her istediğimi yaparım, istediğimle konuşurum, hiç kimseyi ilgilendirmez. Bu olaylar son zamanlarda çok olmaya başladı, ülkenin zeka seviyesi yerlerde o malum ama bu kadar da rezil olacağını tahmin etmiyodum.....

EKLEME................
Benim durumum, Cücelik olarak biliniyor ve Avrupa ülkelerinde engelli sayılıyor, devlet olarak her zaman yardım ediyorlar, bir kaç kişiyle görüştüm avrupada yaşayanlardan, ondan biliyorum, adamların arabaları evlerini bile ayarlıyorlarmış, iş güç ne imkan varsa veriyorlar.

lakin bizim ülkede normal insandan hiçbir farkınız yok deyip rapor felan vermiyorlar, yardımı bırak, olan işlere bile çomak sokanlara rastladım, rapor için çok uğraştırdılar yüzde 41 ancak alabildim. Ehliyet vermiyorlar. Ehliyet olmayınca arabayı nasıl alacan, onda bile yardım eden bile yok. Ancak yüzde 95 ve çalışamaz durumdaysan ötv kdv indirimi yapıyorlar sadece, bu kadar. Senelerdir bu gibi sorunlarla uğraşıyoruz. Uğraşmayada devam ediyorum, engelli olarak emekli olayım dedim onada darbe vurdular, 20 yıl çalışmak gerek diyorlar, bu bir kaç yılda belim ağrımaya başladı, bizim gibi insanların çoğunda bu sorun oluyormuş ve yardım edeni bile bulmak zor, 7 yılım kalmış malulen emekliliğime, zaten normal emeklilik 25 yıl, 5 yıl daha bekler öyle emekli olurum.
Hakkında
Meslek: Muhasebe
Forum İmzası:
imza mimza yokk
Forum İkinci El İmzası:
imza mimza yokk
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
pcim
Otomobil
fiat egea urban 2022
Mobil cihaz
samsung
Takım
Beşiktaş
Steam
Turancen
İşlemci
Intel İ7 VS İ7
Anakart
MSI
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.708
İkinci El Bölümü Mesajları: 78
Konularının görüntülenme sayısı: 412.962 (Bu ay: 818)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.055 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.