Şimdi Ara

Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
8.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Beğenmedim.. Optimizasyonda da sorun var sanırım. Metro: LL'de 1080p High ayarlarda kasmayan PC kalktı bu oynuda tekliyor Full ayarlarda.

ayarların yüksek yada düşük olması fark etmiyor 120 yada 40 genede arada yarım saniye kasılıyor özellikle kafanı çevirirken yada başka bir mekana geçerken gerçekten can sıkıcı

onun dışında nilin hareketleri etrafı incelemesi çok hoş

kendiside hoş tabii

patch falan beklememiz lazim sanırım. can sıkıcı.

• akşam bir deneyelim bakalım, mekan tasarımları falan hoşuma gitti bu arada
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Beğenmedim.. Optimizasyonda da sorun var sanırım. Metro: LL'de 1080p High ayarlarda kasmayan PC kalktı bu oynuda tekliyor Full ayarlarda.

ayarların yüksek yada düşük olması fark etmiyor 120 yada 40 genede arada yarım saniye kasılıyor özellikle kafanı çevirirken yada başka bir mekana geçerken gerçekten can sıkıcı

onun dışında nilin hareketleri etrafı incelemesi çok hoş

kendiside hoş tabii

patch falan beklememiz lazim sanırım. can sıkıcı.

Bakalım artık aklım almıyor bu adamları bu oyunu oynamıyormu bizim gördüğümüzü onlar görmüyormu oyunu böyle nasıl çıkartırlar gerçekten çok ilginç

• hocam senaryo nasıl. kendini tekrar ediyor mu bölümler. oynatıyor mu kendini
  • daha ilk dövüşte hiç bir tokluk olmadığını sanki kağıtların hareket ettiğini düşünüp kapattım..bir daha şans belki veririm belki vermem..ana olayı aksiyon dövüş olan oyunda bunu hiç sevmedim..
  • özellikle ikinci bölümden sonra acayip kasma başladı. oynanmayacak dereceye geliyor 15 saniye falan sonra tekrar kendine geliyor. benim gibi aynı sorunu yaşayna var mı ?

arkadaşlar oyundan çıktım başka oyunda denedim yine kasma oldu oyunu biraz oynadıktan sonra sonra şarj kutucuğu olan yere tıkladım dengeli moduna almıştım sabah. acaba High performance Yüksek Performansa alsam tekrar sorun olur mu. yani balanced te tuttuğum için mi kasma yapıyordu korktum bi an.high performance ye aldım şimdi bakıcam tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 5 Haziran 2013; 17:49:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemosass

hocam senaryo nasıl. kendini tekrar ediyor mu bölümler. oynatıyor mu kendini

Bölüm tasarımları güzel; fakat çeşitlilik yok. Bazı bölümler, daha önce geçtiğimiz bölümlerin biraz daha harap olmuş şekli ile karşımıza çıkıyor ne yazık ki. Senaryo ise idare eder, merak uyandırıcı unsurlar var ama biraz tahmin edilebilir bir hikayeye sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: cemosass

hocam senaryo nasıl. kendini tekrar ediyor mu bölümler. oynatıyor mu kendini

Bölüm tasarımları güzel; fakat çeşitlilik yok. Bazı bölümler, daha önce geçtiğimiz bölümlerin biraz daha harap olmuş şekli ile karşımıza çıkıyor ne yazık ki. Senaryo ise idare eder, merak uyandırıcı unsurlar var ama biraz tahmin edilebilir bir hikayeye sahip.

sağol hocam cevap için. iyi oyunlar.
  • Eğer oyuna olan ilgi yeteri kadar olursa Call Of Juarez'den sonra bunu da çeviririz tabi ki el atan olmaz ise :D. Grafikler fena değil UE3'e göre iyi iş çıkarmışlar, bölüm tasarımları ise biraz tekrar edici diyebilirim. Oynanış ve hikaye oyunun en iyi olduğu kısım bana kalırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

Eğer oyuna olan ilgi yeteri kadar olursa Call Of Juarez'den sonra bunu da çeviririz tabi ki el atan olmaz ise :D. Grafikler fena değil UE3'e göre iyi iş çıkarmışlar, bölüm tasarımları ise biraz tekrar edici diyebilirim. Oynanış ve hikaye oyunun en iyi olduğu kısım bana kalırsa.

Harikasın hocam valla,COJ çeviri sayfasında aynı şeyi söyleyecektim ben de Umarım en kısa zamanda çeviriye başlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 6 Haziran 2013; 0:44:15 >
  • Oynayacam ama önce Bally i bitirmem gerek. Bioshock da gelcek offf
  • Ben optimizasyon konusunda bir sıkıntı görmedim bazı yerlerde FPS düşüşleri oluyor ama en azından aksiyon içinde olmuyor bu da pek oyun zevkinizi etkilemiyor.Yalnız yaptığımız Comboları deneyebileceğimiz bir training gibi bir sistem olsaydı iyi olurdu 8'li kombo yapmışım hangi tuş doğrudur doğru değildir deneyemeden düşmanlar ölüyor.
  • Arkadaşlar oyun için bir video çektim, Umarım beğenirsiniz.

• İyi birşeye benziyor :)
  • Bende de teklemeler var açıkçası. Bazen kasılıyor. Oyunda sorun olduğunu düşünüyorum.
  • oyun iyi güzel de boss savaşlarından gına geldi yarım bıraktım oyunu
  • Cyberpunk bir oyun gelirde kaçar mı hiç , mekanlar atmosfer konu gayet iyi gözüküyor , dövüş olayı biraz hızlı gibi geldi bana da ama daha başındayız bakalım

Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66]  Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66]  Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66]

• Benim hoşuma gitti oyun hiç yoktan farklı bir şeyler denemeye çalışmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

Eğer oyuna olan ilgi yeteri kadar olursa Call Of Juarez'den sonra bunu da çeviririz tabi ki el atan olmaz ise :D. Grafikler fena değil UE3'e göre iyi iş çıkarmışlar, bölüm tasarımları ise biraz tekrar edici diyebilirim. Oynanış ve hikaye oyunun en iyi olduğu kısım bana kalırsa.

Harikasın hocam valla,COJ çeviri sayfasında aynı şeyi söyleyecektim ben de Umarım en kısa zamanda çeviriye başlarsınız

Yalnız başkaları çoktan konusunu bile açmış İş Unreal Engine 3 olunca önüne gelen çeviriyor doğal olarak. Fakat CoJ çevirisi bitince eğer Remember Me çevirisi belli bir ilerleme kat etmesse, çevirisini başlatırım. Fakat şuan için önümdeki proje olan CoJ çevirisine bakıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

Yalnız başkaları çoktan konusunu bile açmış İş Unreal Engine 3 olunca önüne gelen çeviriyor doğal olarak. Fakat CoJ çevirisi bitince eğer Remember Me çevirisi belli bir ilerleme kat etmesse, çevirisini başlatırım. Fakat şuan için önümdeki proje olan CoJ çevirisine bakıyorum.

O çeviri pek sağlıklı gözükmüyor ki zaten pazardan önce başlamayacakmış

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.