Şimdi Ara

Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
1
Favori
8.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Arkadaşlar oyun için bir video çektim, Umarım beğenirsiniz.

sağolasın dostum o hastane bölümünde takılmıştım sayende geçtim :)
  • Teşekkür ederim, bende ilk başta geçememiştim o bölümü
  • 5. bölümdeki güvenlik kodu bulmacası ile ilgili analiz:

"My first is second when counting them all..."
    Sayı sayarkenki ikinci sıradan söz ediyor, yani birinci hane 2.

"My second is frozen when absolute..."
    Suyun donma noktasından söz ediyor, yani ikinci hane 0.

"My third has all its senses..."
    Duyu organlarından söz ediyor, yani üçüncü hane 5.

"My fourth tap dances like a spider..."
    Örümcek kollarından söz ediyor, yani dördüncü hane 8.

Sonuç olarak ilgili kapıdaki güvenlik kodu 2058 oluyor. Burada takılanlara duyurulur.

• normal düşmanlarla dövüş süresini çok uzatmışlar. vur vur vur ha deyince ölmüyor meretler. insanı ister istemez sıkıyor. ayrıca dövüşlerdeki kombinasyonlar eksik kalmış. anı değiştirme çok güzel düşünülmüş bir yenilik. bosslarda gereğinden fazla zor gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

normal düşmanlarla dövüş süresini çok uzatmışlar. vur vur vur ha deyince ölmüyor meretler. insanı ister istemez sıkıyor. ayrıca dövüşlerdeki kombinasyonlar eksik kalmış. anı değiştirme çok güzel düşünülmüş bir yenilik. bosslarda gereğinden fazla zor gibi geldi.

aynen hocam söylediklerine yüzde yüz katılıyorum ben bir türlü kombo olayını çözemedim ayrıca boss savaşları da baya zor olmuş sırf boss savaşları yüzünden oyunu %58 de bıraktım
  • Anı değiştirme kısmında geri saramadım
    Nasıl oluyor ki?
  • Öncelikle ben gamepad ile oynuyorum ve dolayısıyla gamepad'e göre anlatacağım. Anıyı geri sarmak için sol analog çubuğunu (karakteri hareket ettirmek için kullanılan çubuk) saat yönünün tersi yönde döndürmek gerekiyor. Anı sırasında yakalanan açıklardan (glitch) yararlanmak için ise sol analog çubuğu ile yapılan döndürme hareketini yavaşlatmak/durdurmak ve ekranda çıkan tuşa basmak yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 7 Haziran 2013; 1:11:47 >
  • Sağol açıklama için. Fakat PC'de oynuyorum. İlk mesajda yazmayı unutmuşum, kusuruma bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsenik

Sağol açıklama için. Fakat PC'de oynuyorum. İlk mesajda yazmayı unutmuşum, kusuruma bakmayın.

daireler çizmek kaydıyla fareyi saatin ters yönünde çevirerek geriye alıyorsunuz. eğer bunu sol tuşa basarak yaparsanız daha hızlı geri alırsınız. saat yönünde çevirerek hızlı olması için de sağ tuşa basarak anıyı ileri alabilirsiniz. geri alma işlemi yaparken görüntünün belli bir yerinde turuncu renklerde farklı bir oynama olduğunda sağ fare tuşu ile anıyı durdurabilirsiniz. durunca e tuşuna basarsanız yapılması gereken değişikliği aktif hale getirmiş olursunuz. umarım anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 7 Haziran 2013; 3:51:16 >
  • Bu oyuna bir patch lazım. Mouse kontrolu arada aksıyor. Belli bölgeleri yüklerken kasılma oluyor. Arada ufak lagler de oluyor. Onun dışında ilk başta combo menüsünden combo oluşturma falan gösterdi. Şunlar bas şuna geç falan. Bastım yaptım oldu ama gram birşey anlamadan yaptım. "Eee şimdi ne yaptım ben" dedim kendi kendime. İlk düşmanlarla dövüşürken de neye göre combo yaptım gene anlamadım. Karışık olmuş bana kalırsa. Neyse olmadı patch bekleyip öyle devam edeceğim. O zaman combo olayını da çözerim yavaştan sanırım.
  • Combo olayını bende çözebilmiş değilim halen, Birde tam alışıyorum derken yeni combolar açılıyor iyice işin içinden çıkamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Combo olayını bende çözebilmiş değilim halen, Birde tam alışıyorum derken yeni combolar açılıyor iyice işin içinden çıkamıyorsun.

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsenik

Sağol açıklama için. Fakat PC'de oynuyorum. İlk mesajda yazmayı unutmuşum, kusuruma bakmayın.
    Zaten ben de PC'de oynuyorum. Her PC'de oyun oynayan klavye-fare kullanacak değil ya? Yoksa gider konsol bölümlerinde yazardım bunu.
  • kısmetse dün akşam sipariş verdiğim, istanbul için bugün akşama kadar teslimat gelirse hafta sonu kombolarını öğrenmeye çalışacağım oyun

pc için 162tl fiyatı ile göz kamaştıran ama nedense kombolu emmeli gömmeli olduğu için değeceğine düşündüğüm oyun
    link;http://www.aralgame.com/beta/index.php?route=product/kampanya&page=REMEMBERME
  • oha be 120 tl yuh soygundur bu oyun o kadar parayı haketmiyor
  • Fikirler güzel ancak uygulama konusunda sıkıntı var.Fikirlerini iyi aktaramamışlar oyuna.Çok problemler var.Acil sağlam bir yama gerekiyor.
  • pc versiyonu 108tlhttp://www.aralgame.com/beta/index.php?route=product/product&product_id=2427

son çıkan oyunlardan anlamış oluyoruz ki artık 90tl 'nin altında PC oyunu gelmeyecek. yepyeni bir oyun, yepyeni bir hikaye olduğu için bence verilebilir gibi fiyat.

dijitali 100tl olan oyunun kutulusuna 108tl verilir arkadaş bkz steam;http://store.steampowered.com/app/228300/

• quote:

Orijinalden alıntı: bubirharikadostum

pc versiyonu 108tlhttp://www.aralgame.com/beta/index.php?route=product/product&product_id=2427

son çıkan oyunlardan anlamış oluyoruz ki artık 90tl 'nin altında PC oyunu gelmeyecek. yepyeni bir oyun, yepyeni bir hikaye olduğu için bence verilebilir gibi fiyat.

dijitali 100tl olan oyunun kutulusuna 108tl verilir arkadaş bkz steam;http://store.steampowered.com/app/228300/

steamde ittirmeye başladı birader

• Bu oyun bu kadar para etmez bence soygun resmen
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.