Şimdi Ara

Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
8.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66]

Remember me Capcom'un süpriz bir şekilde duyulduğu Cyberpunk bir third-person oyunu.2084 yılında Neo Paris adında hatıraların alınıp satılabildiği bir gelecekte geçiyor.

Oyunun baş karakteri Nilin dövüş sanatları ve insanların hafızlarını anılarını çalmakta eğitilmiş bir elit hafıza avcısı.Fakat bir takım olaylar sonucu Nilin hafızı ve kimliği silinmiş bir şekilde uyanıyor ve oyunda tam olarak burada başlıyor.

Nilin bir hafıza avcısı olduğu için insanların anıları ile oynayabiliyor onları çalabiliyor.Oyunda da şimdilik yayınlanan videolar da bu özelliğin ne kadar iyi kullanıldığını fark ediyoruz.Örneğin Nilin balkonda duran bir düşmanın anılarına girerek düşmanının hafızasına eski sevgilisinin onun yüzünden öldüğü gibi bir anı yerleştirebiliyor böylece düşmanımız intihar edebiliyor fakat bunda başarısız olursak sadece eski sevgilisini hatırlayıp sinirlenebiliyor ya da üzülebiliyor.

Remember Me'in oldukça gelişmiş bir de dövüş sistemi var aşağıda ki Combat videosundan izleyebilirsiniz.Gamescom da combo sistemi ile ilgileri üstüne çekmeyi başarmıştı.

Çıkış Tarihi:Mayıs 2013
    Platformlar:PC-PS3-Xbox 360.

Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 1 Eylül 2013; 21:54:59 >

• atmosferi şahane olur.
  • cyberpunk assasin's creed gibi duruyor, beklemedeyim
  • Grafikler ve ortam Mass Effect'i andırıyor
  • Yerimizi alalım şimdiden
  • hit oyun olacak gibi duruyor, yerimizi almakta fayda var
  • Güzel olacak gibi görünüyor yerimi alayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Days Gone PC [Ana Konu]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sonunda Capcom'dan düzgün bir oyun geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remember ı görünce la dedim V For Vendetta nın oyunumu çıkıyor malum ''remember remember the fifth of november''

SS ler ME yi anımsatıyor
    Hatun Alex Mercer ın uzay kaçkını versiyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 24 Eylül 2012; 0:15:04 >
  • Oyun tam olarak Syndicate+Prince of Persia karsimi. Syndicate grafik ve zaman araligi ile prince tarzi oynayis ve combolar.

Bu oyun tutar benden soylemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 24 Eylül 2012; 7:43:49 >
  • Resimleri gorunce aklıma syndicate geldi. Cok fena bir oyuna benziyor.
  • Hayırlısı artık, çıksın görelim.
  • Ezio ve Faith'in kızı
  • Oyunda tam 50000 farklı kombo olacak.

Kombo sistemini yapımcılar şöyle açıkılıyor:

'Oyunda ilerledikçe açılan, Nilin'in unuttuğu, Presens isimli dövüş hareketleri olacak. Oyun esnasında da her zaman hazır dört adet kombonuz bulunacak Ama siz bu komboları istediğiniz şekilde o an ki duruma en uygun biçimde değiştirebileceksiniz ki bu da oyunun Combo Lab adı verilen kombo labaratvuarı kısmını oluşturuyor. Bahsedilen komboları da dört farklı çeşitten olan Presens'ler vasıtasıyla oluşturacaksınız, onlar da Regen, Power, Cooldown ve Chain Presens'leri oluyor.'

Tabi 50000 farklı komboyu oluşturan sistem sadece bundan ibaret değil. Bunların haricinde beş tane S-Presens'ler var ve bunlar da siz hasar aldıkça ya da verdikçe dolan Focus bar'larını kullanıyor mesela. Oyunun kombo sistematiği bundan çok çok daha fazlasını içeriyor zaten. Ama bu da akıllara haklı olarak şu soruyu getirdi: "Bu bizi aşırı güçlü yapmaz mı?"

Neyse ki bu önemli soruyu da yapımcı hayır şeklinde yanıtladı: "Eğer bütün özellikleriniz, Presens'leriniz ve S-Presens'leriniz oyunun başında açık olsaydı evet, ama olmadığı için kesinlikle hayır. Oyunun başında 10-12 tane Presens ve 3-4 tane kombonuz olacak ki oyunda daha binlerce kombo, toplam 24 tane Presens ve 5 tane de S-Presens var. Siz de her yeni düşman tipiyle karşılaştığınızda yeni Presens ve S-Presens'lerinizi karıştırarak yeni çözümler bulmak durumunda kalacaksınız".

ALINTI

• @2K

Yazının son cümlesinie kadar presensı prenses diye okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed Style

@2K

Yalnız değilsin
  • Yeni video geldi bölümsonucanavarı sayesinde alt yazılı olarak izleyebilirsiniz.

Video Linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 29 Ocak 2013; 15:32:57 >
  • Herkes Farklı bir oyun karışımına benzetmiş bende Dead Space'in dövüş ve aksiyonlu haline benzettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed Style

@2K

Ben de öyle okuyodum. Sen dedin ondan sonra farkettim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.