Bildirim
Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Gerçekten aşırı benziyor remake'i sanki. -
-
@Avrim Sağ ol hocam video ile konuyu desteklediğin için.
Hafıza ile oynayabileceğimizi biliyordum ama bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim dövüş sisteminin Batman AC'ye benzemesi de büyük bir artı bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: 2K
@Avrim Sağ ol hocam video ile konuyu desteklediğin için.
Hafıza ile oynayabileceğimizi biliyordum ama bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim dövüş sisteminin Batman AC'ye benzemesi de büyük bir artı bence.
Evet dövüş sistemi olarak Batman'nin örnek alınması ve ekstra olarak Batman'da olmayan kombo sistemininde olması güzel ama Sinan Akkol'unda dediği gibi Batman oyunlarındaki tokluk hissini videoda göremedim.Umarım tam sürümde bu sorunlar giderilmiş olu
Alacağım oyunlar listesine ekledim bunu da. -
-
ONI den esinlenildiği açık ama mükemmel bir şey heyecanla bekliyorum Cyberpunk hayranları ihya olacak bu sene
-
Dövüş dinamikleri çok hoş olmuş macera isteyenler için güzel oyun olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dövüş dinamikleri hariç hoşuma giden pek birşey yok bakalım çıkınca görürüz. -
Sistem Gereksinimleri Belli Oldu ;
şletim Sistemi: Windows Vista/XP, Windows 7, Windows 8
İşlemci: Intel CoreTM2 Duo 2.4 Ghz ya da üzeri, AMD AthlonTM X2 2.8 Ghz ya da üzeri
RAM: 2 GB RAM
Hard Disk: 9 GB boş alan
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800GTS ya da üzeri, ATI RadeonTM HD 3850 ya da üzeri
DirectX: 9.0c ya da üzeri
Ses: Standart ses sistemi
Önerilen
İşetim Sistemi: Windows Vista, Windows 7, Windows 8
İşlemci: Intel CoreTM 2 Quad 2.7 Ghz ya da üzeri, AMD PhenomTM II X4 3 Ghz ya da üzeri
RAM: 4 GB RAM
Hard Disk: 9 GB boş alan
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 560 ya da üzeri -
bu oyun olmaz der giderim -
-
Oyun bu aymı çıkacak -
4 Haziran. -
konuda mayıs yazıyor o yüzden sordum az kalmış -
Gün itibariyle oyun çıkmıştır. -
Oyunu oynayan varmı ? -
puanları az almış -
Oyunu biraz denedim almaya deger mi diye,2 Episode bitirdim sahsen begendim :).. Oyun cok akici,grafiklerde cok güzel ama özellikle atmosfer ve dünyasi cidden cok güzel yapmislar..
Dögüs sistemi fena degil ama bir Batman Arkham serisindeki gibi de degil maalesef..Combo Lab olayi güzel olmus yanliz,cesitlendirebiliyorsunuz dögüs sistemini..Kisacasi öncelikle bi indirin deneyin 2-3 bölüm gecin en iyisi kendiniz karar verin,oyunun aldigi puanlar umrumda bile degil,ben begendim gerisi fasa fiso
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X