Yarbay
23 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
20 üye
Görüntülenme
Toplam: 744 (Bu ay: 9)
Gönderileri

Arkadaşlar borsadaki darphane altın sertifikası gram altın ın hareketine göre çok fark ediyormu ordan almak mantıklımı

Her yenilginin ardından, GS nin her başarısının ardından çıkıp yine abuk sabuk mesnetsiz açıklamalar, kardeşim varsa iddialarınız elinize gizli videolarla TFF nin kapısında gezeceğinize yargıya gidin siz hangi işlerin içindesiniz de bu gizli videolara ulaşıyorsunuz ... Futbol daki hazin başarısızlıklarını öretmek için hayali yıldızdan tutunda her türlü abuk subuk açıklamaların içindeler

BAŞARISIZLAR YİNE BAŞARIZ OLACAKLAR GS KARŞISINDAKİ MAKUS TALİNİZE RAZI OLUN VE FUTBOLU DAHA FAZLA KİRLETMEYİN EN AZINDAN

İşte GS ın kuruluş felsefesi...

Tarih tekerrürden ibarettir, GS ingilizlere ve onun gibilere herzaman dersini veriyor

Ortaya karisikyoutube
VideoHaber - "Gerçek bir cehennemdi!" Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray Trabzonspor Magazin Basketbol "Gerçek bir cehennemdi!" Türk futbolu 3 Kasım 1993'de bir ilki yaşamıştı. İngiliz devi Mancheter United'ı Ali Sami Yen'de konuk eden Galatasaray, rakibiyle 0-0 berabere kalarak Kırmızı Şeytanlar'ı elemiş ve Şampiyonlar Ligi'ne katılan ilk Türk takımı olmuştu. Peki o günlerde Manchester United'ın oyuncuları ve Alex Ferguson neler yaşamıştı? Neler hissetmişti? Türkiye'ye ve Ali Sami Yen Stadı'nın cehennem gibi ortamına bakışları nasıldı? İşte yanıtı...
https://www.youtube.com/watch?si=bODfH-53YkQclUYe&v=70UiQVOUpaw&feature=youtu.be

arkadaşlar aynı odada aynı mesafede telefon wifi si ve pc wifisi çekim farkı oluyor, ilk başlarda pc çekim hızı fena değildi son zamanlarda iyice düştü 35 mb internetimde pc de anca 10 mb alıyorum, telefondan aynı yerden hız testi yaparsam 20 25 mb lere kadar çıkıyor

pc wifi adaptoru mercusys ac650 son olarak pc de anakart ve işlemci değişmiştim ama her şeyi stabil kurabildiğim için format atmadım ... sizce sorun ne olabilir

Evet bu sezon abuk transferlere bir yenisi daha eklenecektiki, artık taraftarımızın burnuna kötü kokular gelmeye başlamıştı, birileri menejermi zengin etmeye çalışıyordu, Vecino denen topcu ne ayaktı, dün GS taraftarının nasıl her alanda etkin bir topluluk olduğu tekrar kanıtlandı, tarihe transfer durduran taraftar grbu olarak geçicek bir olaya imza atmış olduk

Okan Hocanın dillendirdiği ve takımda istediği bir oyuncu geçen sene kadromuzda olmasına rağmen, bunu rakibe kaptırmak tam bir aymazlık ... Bakambu ve Angelino ya verilen boş paralar la bu transfer çok rahat yapılırdı hayırdır ya birileri bizi dolandırıyor gibi menajerlerden para yiyor olabilirler

arkadaşlar otomobillimin 2022 temmuzda muayenesi vardı 1 yıl geciktim şimdi yaptıracağım 700 küsür gecikme zammı hesaplıyor tüvtürk

ama şu aşağıdaki linkte vergi affına göre oranalar daha farklı görünüyor

1 yıl gecikmiş bir otomobil 678,2 TL gecikme cezası yerine 101,7 TL,

bu konuda bilgisi olan varmı

Böyle giderse Erden Timur patlar, yaptığı transferler hepsi cacık çıktı hem sakatlar hem yaşlılar ... bir sürü para boşa gitti, fuzuli kalabalıkla takımın dengesi de bozuldu, hem de Rashica ile Zaniolo gibi oyuncuları gönderip yerini dolduramadılar, özellikle Avrupada işler yaş şimdiden söyleyelim

Facebook'un sahibi Meta'nın, Abraham Lincoln'un kişiliğine sahip ChatGPT tarzı bir sohbet botu üzerinde çalıştığı aktarıldı.

Financial Times'ın salı günkü haberine göre yeni yapay zeka botu, teknoloji devinde geliştirilmekte olan ve her biri insan benzeri farklı bir personaya sahip bir dizi prototipin parçası.

Planlara dair bilgi sahibi olan kişilere dayandırılan habere göre yeni sohbet robotları, şirketin sosyal medya platformlarıyla yapay zeka etkileşimini artırma girişimlerinin bir parçasını teşkil ediyor.

Kaliforniya merkezli sosyal medya devi, eski ABD başkanına dayanan sohbet botunun ötesinde, seyahat seçeneklerine dair bir sörfçü gibi tavsiyelerde bulunan bir sohbet botunu da araştırıyor. Meta çalışanlarının "persona" diye adlandırdığı bu sohbet botlarının amacı, yeni bir arama fonksiyonu sağlamak ve öneriler sunmak olacak.y zeka işinizi ne zaman elinizden alacak: 10 sektörden tahminler

Haber, Meta yöneticilerinin, 5 Temmuz'da kullanıma açılmasını takip eden haftalarda kullanıcılarının yarısından fazlasını kaybeden yeni metin tabanlı uygulaması Threads'in insanları elde tutma oranını artırmaya odaklandığı sırada geldi.

Facebook'un ana şirketi, geçen hafta reklam gelirlerinde güçlü bir artış olduğunu bildirmiş ve üçüncü çeyrek gelirinin piyasa beklentilerinin üzerinde olacağını öngörmüştü.

Şirket, gelişmekte olan yapay zeka teknolojisinin heyecan yarattığı ama Meta'nın geçen sonbahardan bu yana yaklaşık 21 bin çalışanını işten çıkardığı kemer sıkma politikasının da damga vurduğu 2022'deki zorlu dönemin ardından toparlanıyor.

Meta, temmuz ayında Microsoft'un Azure bulut hizmeti aracılığıyla dağıtılacak ve Windows işletim sisteminde çalışacak olan açık kaynaklı yapay zeka modelinin Llama 2 adlı yeni sürümünü ticari kullanım için piyasaya sürmüştü.

Bloomberg News, temmuzda Apple'ın da OpenAI'ın ChatGPT'si ve Google'ın Bard'ına benzer yapay zeka teklifleri üzerinde çalıştığını bildirmişti. Haberde şirketin büyük dil modelleri oluşturmak için "Ajax" diye bilinen kendi sistemini kurduğu ve ayrıca bazı mühendislerin "Apple GPT" adını verdiği bir sohbet botunu test ettiğini ifade edilmişti.

Meta'nın "yapay zekayla sohbet" özelliğine dair haberler ilk olarak haziranda, uygulama araştırmacısı Alessandro Paluzzi'nin kullanıcılara soru sorma ve Instagram'da 30 kadar farklı yapay zeka sohbet botundan tavsiye alma seçeneği sunan yeni bir aracın ekran görüntülerini paylaşmasıyla ortaya çıkmıştı.

Meta'nın yeni yapay zeka sohbet robotlarını eylülde başlatmayı planladığı aktarılıyor.The Independent yorum için Instagram'la temasa geçti ama şirket genellikle piyasaya sürülmemiş ürünler hakkında açıklama yapmıyor.

https://www.independent.co.uk/tech

Yapay zekaya bilinç kazandırma ve kişileştirme çabaları başladı, her şeyi bekliyorduk ama yakın gelecekte yapay zeka yöneticilere de hazır olabiliriz ... yine bazılarına uzak ve ütopik gelebilir ama unutmak gerekir ki teknoloji her zaman insanların işlerini ve çalışma alanlarını daraltmıştır veya başka bir yere yönlendirmiştir

Arkadaşlar konuyu biraz araştırdım ve konuda bazı açıklar olduğunu düşünüyorum her firma veya yetkili servis kafasına göre iş yapabiliyor... öncelikle elektronik ürünlerdeki cayma hakkı bir dönem kaldırılmıştı sanırım bu konuda sorunlar oluştu ama sonra bu iş 2024 1 ocağa ertelenmiş yani şuan için öyle bir sorun yok ( umarım tamamen vazgeçilir yoksa büyük problemler çıkacak )...

Monitörlere gelirsek, 14 günlük süre içeresinde ölü piksel görüp iade ettiğinizde satıcı firma genelde işi yetkili servise paslıyor, onlarda firmasına göre şu kadar ölü piksel bu kadar ölü piksel diye garanti kapsamı uydurmuş bunu da hangi yasal dayanağa göre uydurmuşlar oda belli değil ...

Diyelim teknik servis ölü piksel sayısından ötürü ürünü kusurlu bulmuyor garanti kapsamı dışı diyor ve aynen geri yolluyor işte burada asıl açmaz ortaya çıkıyor, firmada alıp ürünü bize yolluyor halbuki ürün de garanti kapsamı içeren bir durum yoksa benim ürünümü 14 günlük cayma hakkına göre geri almaları gerekir yani burada yetkili servis le firma arasında bir olay kalmalı ... benim en son kanaat getirdiğim bu oldu ... Tabi konuda açılmış dava tüketici hakem heyeti başvurusu vs oluyordur bunlar nasıl sonuçlanıyor pek bir veriye ulaşamadım bu konuda tecrübesi veya bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim, burada konu hakkında genel bir sorun paylaşımı yapabiliriz

Bir başka alternatifte şu ortamda eğer gerçekten böyle bir hakları varsa ölü piksel durumda hiç o işe değinmeden direk monitörü beğenmedim deyip iade etmek daha mı mantıklı acaba bilemedim :)

Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
Rock Müziğin Ruhu Okşayan Çoşkusu, Yolların Hakimi AOR*Melodic Hard Rock
Gameplay Now / PC : Dragon Age 2 , Crysis 2 , Darksiders , Black Mirror 2 ( Türkçe ) / XBoX 360 Arcade*Jasper : Assassin's Creed: Brotherhood , Fifa 2011
Hakkımda:
Rock Müziğin Ruhu Okşayan Çoşkusu, Yolların Hakimi AOR*Melodic Hard Rock
Gameplay Now / PC : Dragon Age 2 , Crysis 2 , Darksiders , Black Mirror 2 ( Türkçe ) / XBoX 360 Arcade*Jasper : Assassin's Creed: Brotherhood , Fifa 2011
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
test
Oyun Platformu
Arcade JASPER
Dünyadan Futbol
ASLAN
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 47 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 47 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 34.103
İkinci El Bölümü Mesajları: 141
Konularının görüntülenme sayısı: 134.374 (Bu ay: 2.662)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11.666 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.