YouTube Para kazanma neden açılmıyor ?
Para kazanma için başvurdum ama bana "tekrar kullanılan içerik" nedeniyle açılmadığını söylediler... Ben bazı video klipleri alıp direk yükleme yapmıştım ondan mı kaynaklı hangi videolardan kaynaklı olduğunu göremiyorum da genel olarak müzik paylaşımı yapıyorum
Benzer içerik üreten yani şarkı yükleyen bir arkadaşımın para kazanması açılmış süper teşekkür alabiliyor benimki neden olmadı acaba ?
Honda Jazz Elektrikli Ayna Sorunu
|
Bölüm uzaklaştırması ne alaka
Günlük GS bölümü uzaklaştırması vermiş burnaldinyo mudur nedir sanırım o arkadaş ne cevap veriyor, nede uzaklaştırma nedeni belli, bu nasıl bir adaletsizliktir ?
Samsung A52s veri kullanımı garipliği
Arkadaşlar veri kullanımında mobil veri kullanımı diye baktığımız yerde uygulamaların dönemlik veri kullanımı görülüyor, bu sadece mobil den kullanılan veriler mi yoksa wifi den kullandığımız uygulamaların kullanımıda dahil mi ?
İkinci olarak ben son dönemde chrome veri kullanımı mı çok fazla olduğunu düşünüyorum ( video izlemeden 10 günde 10 gb gibi veri sadece chrome kullanmış ) chrome dan verinin hangi sitelerden veya nerden kullanıldığının ayrıntısını görme imkanı varmıdır telefondan bunu merak ediyorum, chrome telefon sabit uygulaması silip yükleme gibi bir şeyde yapamıyoruz sanırım, şuan opera tarayıcadan gireceğim bir süre bakalım oda aynı oranda kullanacak mı
Arada kaldığım kasalar
Be Quiet 500DX
Corsair 400D Airflow ( önü üç fanlı olandan )
Thermaltake 330 TG
CM TD500 v2
H7 FLOW RGB
H5 FLOW 2024 ( henuz TR ye gelmedi )
CM H500
Fractal Meshify 2 Compact
Phanteks G500a da düşünüyorum ama şuan satışta yok anca ikinci el falan
Varsa deneyimleri olanlar özellikle soğutma görsellik ve işlevsel olarak değerlendirirse sevinirim
Sınırsız Yotube sorunsalı
Arkadaşlar bunu güncellemişler mi ne bu ay hattımdan baya internet gitti, aradım sordum diyorki yotube izlerken arka planda uygulama açık olmayacak yoksa yotube internetten yer, bir önce aramıştım oda diyorki 1080p izlemeyin falan kafayı yemiş bunlar
Gerçek GS Taraftarından MANİFESTO !!!
Takım da dengeler ne hale geldi, sorumlular kim tek tek yazalım ve MANİFESTOMUZU verelim
- Yönetim: Geçen senede yapılan boş transferler takımın dengesini bozdu, mücadele gücü düşük para için İstanbul'a gelen futbolcularla takıma doldurdular, yapılması gereken iyi bir sol bek ve iyi bir 8 numara idi ve tabi Sacha Boey gibi oyuncuyu elinde tutmak da gerekiyordu, illaki satacaksan aynı ayarda oyuncuyu çabucak alacaksın ki takım ahengi bozulmasın, kulis olarak ta çok etkisiz kalmaya başladılar, geçen sene sahamızda tek başına bırakılan stat müdürümüzü darp ettiler, dünyanın neresinde görülür böyle bir şey ancak Afrika da, rakibe verilen ahlaksız penaltılar vs. hiç etkileyici çaba içinde olunmadı, Bu Seneye gelirsek aynı tas aynı hamam devam ettik verilen hiç bir söz tutulmadı transferler yine kampa yetişmedi yine ilk resmi maça kimse yetişmedi ve alınan oyuncular genelde son tercihler oldu, elden kaçırılan oyuncularla tüm medyanın diline düşüldü ayrıca Kemerburgaz projesi adı altında Florya'yı alel ecele elden çıkarmak için yeni bir tesise taşınıldı, bu yarım yamalak yerde yapılan antrenmanlarda takım kötü etkilendiği bariz belli oldu... YÖNETİMİN EN KISA SÜREDE DAHA VİZYONLU İNSALARA YERİNİ BIRAKMASINI TALEP EDİYORUZ
- Okan Buruk: Okan Buruğun kendi içinde bir çok sorunu olduğu belli oluyor geçen seneden beri kendine bir hava geldi ve ben hangi 11 çıkarsam kazanırız havasına büründü oyuncuları iyi motive edemez hale geldi, TSL deki seri galibiyetler bu açıkların önünü örtüyordu ama Avrupa maçları ve son FB derbisi ile çanlar çalmaya başlamıştı bile.. Bu sene başlarken de Okan yönetimle anlaşmaz hale geldi Erden Timur un ayrılışı ve bir oranda haklıda olsa eksikleri sadece kadroda görerek transferler istiyor ama yönetim yine işin suyunu çıkartıyordu, takımı eskisi gibi hazırlayamayan Okan işte transferler olmadan takımın durumu bu diyerek abuksubuk oyun oynatmaya garip 11 ler çıkarmaya başladı, tüm hazırlık maçları fiyasko ve sonunda 5-0 lık BJK maçının en büyük sorumlusu Okan Buruk oldu. OKAN BURUĞUN ACİLEN KENDİNE GELMESİ YOKSA BU KULLANDIĞI SON KREDİ OLDUĞUNU BELİRTİYORUZ
- Futbolcular: Ziyech, bu topçunun güvenilmez olduğu aşikar hangi büyük maçta yakamızı kurtardı küçük maçların büyük adamı halinde geziyor kadroda dursa da ilk 11 oyucusu asal değil, İcardi evet takımda kredisi sağlam olan bir oyuncu ama geçen sene büyük bir dönem zaten bunu kullandı bu sene kiloda vermesine rağmen sahada ruh gibi geziniyor ailevi problemleri de olabilir ama bu takıma daha çok tutunmasını yol açabilirdi Erden abisinin gidişine de tripli olduğu aşikar, Mertens yönetimin zoru ile futbola devam eden bir adam kendisine çok suç bulmasak ta yedek olarak bu sene bize hizmet edebilecek durumda ve zaten genel olarak büyük maç performansı da hep düşük kaldı, Zaha, K.Aktürkoğlu, Köhn gibi oyuncular da sallantıda ama takım ahengi oturursa bunlarda yükselişe geçebilir olarak görülüyor. BU FUBOLCULARINDA SAHA İÇİNDE ÇOK DAHA MUCADELE ETMESİ GEREKTİĞİNİ, YOKSA KREDİLERİNİ ÇOKTAN AŞTIKLARINI SÖYLÜYORUZ
- Kendini iyi taraftar sananlar ve yalaka yorumcular: Takımı rehavete sürükleyen bir diğer unsurda bunlar, her şey nasıl olsa hallolur, kadromuz şampiyon, aceleye gerek yok, başkan cebinden para veriyordu, transfere çok para harcamaya gerek yok, bankalar birliğinden çıkacağız, Kemerburgaz da uçacağız, Florya'dan köşeyi döneceğiz... hep hayal ürünü veya öncelik olmayan senaryolarla hem kendilerini hem başkalarını kandırdılar. İYİ NİYETLE DÜŞÜNÜP KANDIRLAN TARAFTARIMIZA BİR AN ÖNCE KENDİNE GELMESİNİ, DİĞER YALAKALARIN İSE DERHAL GS IN YAKASINDAN DÜŞMESİNİ İSTİYORUZ
Florya, Kemerburgaz, Bankalar birliği, Gelirler ?
Evet GS da neler dönüyor arkadaşlar ...
bu projeler ne durumda ?
Kimlere hangi koşullarda yaptırılacak ?
Kemerburgaz tam anlamıyla ne zaman işlev görecek, oyuncular bu sene nerde antrenman yapacak ?
Florya da ki yeni alınan ipotekli arazide son durum nedir ?
iki lafından biri Bankalar Birliğinden çıkacağız olan Dursun Özbek neden hiç ağzına almıyor artık ?
Gelirlerin ne kadarı transfere ayrılıyor transfer bütçemiz nedir ?
Tüm bunlarla ilgili haber bulgu vs. ne görürsek ulaşırsak buradan paylaşalım şanlı kulübümüz şampiyonluk harareti altında nerelere sürükleniyor nelerin üstleri örtülüyor çoğu konuda ciddi endişeler ve şüpheler içinde artık taraftar
Philips 49puk7150 uygulamalar çalışmıyor
Bir yakınımda bu tv var uzun süredir kullanılmıyordu aktif edelim dedik ama internete bağladığımız halde hiç bir uygulama internete girmiyor, playstore bağlan diyorsun hiç bir şey bulmuyor, youtube gir diyorsun yetkiniz yok diyor hesap bilgileri kısmı gelmiyor, cihaz da dahil hiç bir uygulama güncelleme yapmıyor, ayarlardan google hesanını açabildik ama diğer uygulamalar açılmıyor... Sizce nedendir
Dursun Özbek istifaaa
Gecen sezon başı çöp transferler yüzünden Erden Timur a bu başlığı açmıştım ve onu gönderdik şimdi asıl baştaki vizyonsuz var, ben böyle bir yetersizlik görmedim, 10 numara transferi yapacaklar ama yıllık 6 milyon çok muş, Mertens i dede olana kadar oynatır bu vizyonsuzlar, ligi 40 puan arkamızda bitiren kaç senedir ne lig ne avrupa başarısı olan doğru düzgün topcu satamayan rakibimiz e para yüzünden oyuncu kaptırıyoz...
Kimse demesinki daha iyisini alırız daha iyisi daha ucuza ve bize gelecek ha bu hayalin sonu anca Ndombili olur Ziyech olur yine
Boş bulduğunu ucuz bulduğunu alıyolar ne mevki ne hocanın dediği önemli bunlar için rezil kepazeler
Rock Müziğin Ruhu Okşayan Çoşkusu, Yolların Hakimi AOR*Melodic Hard Rock No Easy Way Out , Burning Heart , Change of Heart , Separete Ways , We Own The Night , Hold The Line , 1000 Miles , Reason To Live , More Than A Feeling ... ve Daha Yüzlercesi ile Tanışmak İçin Gameplay Now / PC : Dragon Age 2 , Crysis 2 , Darksiders , Black Mirror 2 ( Türkçe ) / XBoX 360 Arcade*Jasper : Assassin's Creed: Brotherhood , Fifa 2011
|
Rock Müziğin Ruhu Okşayan Çoşkusu, Yolların Hakimi AOR*Melodic Hard Rock No Easy Way Out , Burning Heart , Change of Heart , Separete Ways , We Own The Night , Hold The Line , 1000 Miles , Reason To Live , More Than A Feeling ... ve Daha Yüzlercesi ile Tanışmak İçin Gameplay Now / PC : Dragon Age 2 , Crysis 2 , Darksiders , Black Mirror 2 ( Türkçe ) / XBoX 360 Arcade*Jasper : Assassin's Creed: Brotherhood , Fifa 2011
|
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 38.506
İkinci El Bölümü Mesajları: 141
Konularının görüntülenme sayısı: 173.015 (Bu ay: 2.892)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16.653 (Bu hafta: 17)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor