Blades Of Fire ( 2025 çıktı )
Oyun yeni çıktı arkadaşlar, vuruş hissiyatı dövüş sistemi çok iyi, grafikler fizikler tatmin edici, souls like gibi zor bir oynanışı yok, detaylı konuşuruz bende daha yeni başladım... Konusu yok sanırım ...

oyun içinden çektim

Vodofone videopass sorunu
Arkadaşlar sınırsız youtube kullanıyorum ama geçen ay dikkat ettim bu özellik tam işlememiş, telefonumdan mobil kullanımı denetliyorum ... Nisan ayında 46 gb veri nin 23 gb yotube olmasına rağmen son gün 30 gb internet kotam tamamen bitmişti, normalde yotube harici 23 gb kullanımım olmalıydı, arayıp durumu sordum... Hatta reset attılar telefonu aç kapa falan dediler bir sorun görünmüyormuş, dediklerini yaptım ve bugün mayıs ayı için tekrar denediğimde, 1,60 gb veri kullanımı 1 gb ı yotube olmasına rağmen yine bunun tamamı kotadan gitmiş... Bu işi nasıl çözeriz sizce var mı deneyimi olan ?
FB ve TFF nin iftiraları yargıya taşınsın
GS yönetimi neden duruyor ? Taraftar da artık harekete geçmeli ve yönetimi uyarmalı ...
FB li yöneticiler aylardır kanıtlayamadıkları bir "yapı" dan bahsedip duruyor, yabancı hakemlerde getirdiler ama halen arkamızdan nal topladıkları halde Acun denen asbaşkanları GS ın Türk hakemlerle bu puanları toplayamayacağını söylüyor yani hakemler GS ı kolluyor şike yapıyormuş, TFF başkanı ise "Hakemler abilerine güveniyor belli ki bir organizasyon var" diyor, bunlar resmi ağızlardan çok vahim Türk futbolunu aşağılayıcı, şaibeye düşüren iddialar, hepsini yargı önünde kanıtlasınlar bakalım !!!
Kablolu kulaklık önerisi ?
sağlam bir kablolu kulaklık önerir misiniz arkadaşlar jak girişli olsun ?
bundan sağlamı var mıdır
YouTube Para kazanma neden açılmıyor ?
Para kazanma için başvurdum ama bana "tekrar kullanılan içerik" nedeniyle açılmadığını söylediler... Ben bazı video klipleri alıp direk yükleme yapmıştım ondan mı kaynaklı hangi videolardan kaynaklı olduğunu göremiyorum da genel olarak müzik paylaşımı yapıyorum
Benzer içerik üreten yani şarkı yükleyen bir arkadaşımın para kazanması açılmış süper teşekkür alabiliyor benimki neden olmadı acaba ?
Honda Jazz Elektrikli Ayna Sorunu
|
Bölüm uzaklaştırması ne alaka
Günlük GS bölümü uzaklaştırması vermiş burnaldinyo mudur nedir sanırım o arkadaş ne cevap veriyor, nede uzaklaştırma nedeni belli, bu nasıl bir adaletsizliktir ?
Samsung A52s veri kullanımı garipliği
Arkadaşlar veri kullanımında mobil veri kullanımı diye baktığımız yerde uygulamaların dönemlik veri kullanımı görülüyor, bu sadece mobil den kullanılan veriler mi yoksa wifi den kullandığımız uygulamaların kullanımıda dahil mi ?
İkinci olarak ben son dönemde chrome veri kullanımı mı çok fazla olduğunu düşünüyorum ( video izlemeden 10 günde 10 gb gibi veri sadece chrome kullanmış ) chrome dan verinin hangi sitelerden veya nerden kullanıldığının ayrıntısını görme imkanı varmıdır telefondan bunu merak ediyorum, chrome telefon sabit uygulaması silip yükleme gibi bir şeyde yapamıyoruz sanırım, şuan opera tarayıcadan gireceğim bir süre bakalım oda aynı oranda kullanacak mı
Arada kaldığım kasalar
Be Quiet 500DX
Corsair 400D Airflow ( önü üç fanlı olandan )
Thermaltake 330 TG
CM TD500 v2
H7 FLOW RGB
H5 FLOW 2024 ( henuz TR ye gelmedi )
CM H500
Fractal Meshify 2 Compact
Phanteks G500a da düşünüyorum ama şuan satışta yok anca ikinci el falan
Varsa deneyimleri olanlar özellikle soğutma görsellik ve işlevsel olarak değerlendirirse sevinirim
Sınırsız Yotube sorunsalı
Arkadaşlar bunu güncellemişler mi ne bu ay hattımdan baya internet gitti, aradım sordum diyorki yotube izlerken arka planda uygulama açık olmayacak yoksa yotube internetten yer, bir önce aramıştım oda diyorki 1080p izlemeyin falan kafayı yemiş bunlar
Rock Müziğin Ruhu Okşayan Çoşkusu, Yolların Hakimi AOR*Melodic Hard Rock No Easy Way Out , Burning Heart , Change of Heart , Separete Ways , We Own The Night , Hold The Line , 1000 Miles , Reason To Live , More Than A Feeling ... ve Daha Yüzlercesi ile Tanışmak İçin Gameplay Now / PC : Dragon Age 2 , Crysis 2 , Darksiders , Black Mirror 2 ( Türkçe ) / XBoX 360 Arcade*Jasper : Assassin's Creed: Brotherhood , Fifa 2011
|
Rock Müziğin Ruhu Okşayan Çoşkusu, Yolların Hakimi AOR*Melodic Hard Rock No Easy Way Out , Burning Heart , Change of Heart , Separete Ways , We Own The Night , Hold The Line , 1000 Miles , Reason To Live , More Than A Feeling ... ve Daha Yüzlercesi ile Tanışmak İçin Gameplay Now / PC : Dragon Age 2 , Crysis 2 , Darksiders , Black Mirror 2 ( Türkçe ) / XBoX 360 Arcade*Jasper : Assassin's Creed: Brotherhood , Fifa 2011
|

Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 40.575
İkinci El Bölümü Mesajları: 141
Konularının görüntülenme sayısı: 192.068 (Bu ay: 2.874)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18.090 (Bu hafta: 21)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor