Şimdi Ara

Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
8.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu combo olayı bana cinnet geçirtiyor..
  • Konusu cok iyiyimis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 7 Haziran 2013; 19:25:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 kuruş vermem bu oyuna.
  • oyun alanı çok dar istediğimizi yapmakta çokta özgür değiliz daha iyi olabilir
  • Oyunu konusu iyi, mekanlar falan da iyi ama çok çizgisel. Böyle bir oyuna daha serbest bir oynanış olması gerekirdi kesinlikle.

Combo olayını sabitmiş bunu çözdüm. Sadece hasar, can doldurma vs. değişiklikleri combo sırasına siz yerleştiriyorsunuz istediğiniz şekilde.

Bir de mesela uzun combo yapıyorsunuz düşman saldıracağı zaman ünlem çıkıyor, onu zıplayarak savuşturup comboya devam edeyim edeyim derken başka bir düşmanda ünlem çıkıyor combo bölünüyor ister istemez. Zaten bu dediğim olay 2 sn içinde falan olunca hangi combodaydım, saldıracak düşman nerede derken pata küte sallarken buluyorum kendimi. Sonra hasar aldığını falan da takip edemiyorsun. Ölüp durumca insanı soğutuyor oyundan.
  • Update geldi sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KovenanT

Oyunu konusu iyi, mekanlar falan da iyi ama çok çizgisel. Böyle bir oyuna daha serbest bir oynanış olması gerekirdi kesinlikle.

Combo olayını sabitmiş bunu çözdüm. Sadece hasar, can doldurma vs. değişiklikleri combo sırasına siz yerleştiriyorsunuz istediğiniz şekilde.

Bir de mesela uzun combo yapıyorsunuz düşman saldıracağı zaman ünlem çıkıyor, onu zıplayarak savuşturup comboya devam edeyim edeyim derken başka bir düşmanda ünlem çıkıyor combo bölünüyor ister istemez. Zaten bu dediğim olay 2 sn içinde falan olunca hangi combodaydım, saldıracak düşman nerede derken pata küte sallarken buluyorum kendimi. Sonra hasar aldığını falan da takip edemiyorsun. Ölüp durumca insanı soğutuyor oyundan.

son bahsettiğin durumun çözümü komboya bekletme süresini eklemen. adı aklıma gelmedi şu an. gerçi bunu yapınca komboda verdiğin hasar oranı düşünyor ancak bu şekilde komboyu tamamlayabiliyorsun

• failed to create d3d9 device this can happen if the desktop is locked

oyun açılmıyor bu hatayı veriyor nedir çözümü yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

quote:

Oyunu konusu iyi, mekanlar falan da iyi ama çok çizgisel. Böyle bir oyuna daha serbest bir oynanış olması gerekirdi kesinlikle.

son bahsettiğin durumun çözümü komboya bekletme süresini eklemen. adı aklıma gelmedi şu an. gerçi bunu yapınca komboda verdiğin hasar oranı düşünyor ancak bu şekilde komboyu tamamlayabiliyorsun

Hmm bakarım bir dahaki girdiğimde. Bu arada patch çıkmış.

Version 1.0.1
    ----------------------------------------------------------
    BUG FIXES
    - Fixed the D3D9 issue

General stability improvements

• quote:

quote:

Benim kombo sisteminde anlamadığım neye kaç kere basacağımı gösteren hiç bir şey bulamadım oyunda kiminde mouse'a iki kere kiminde üç kere basıyorsun ama bunu söylemiyor ya da ben göremedim.

• hayatımda bir oyunda bu kadar sinirim bozulmadı. tam 1 buçuk saat bir boss ile uğraşıyorum geçilmiyor. en sonunda bir tuşa basmam gerekiyor bulamadım. bu ne abi ne bu zorluk amaçları ne. vakit kaybından başka bir şey değil. sildim. hayatımda oynadığım en saçma oyun. net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

quote:

Benim kombo sisteminde anlamadığım neye kaç kere basacağımı gösteren hiç bir şey bulamadım oyunda kiminde mouse'a iki kere kiminde üç kere basıyorsun ama bunu söylemiyor ya da ben göremedim.

hocam olay şöyle sanırım combo menüsünden 3 lü 4 lü 5 li falan kombo oluşturma kısımları geliyor solda ordan seçtiğin kombolar mesela dizilim şu şekilde yumruk tekme yumruk tekme sen oyun içinde bu dizilişle saldırırsan düşmanlara kombo kısmı ekranın alt kısmında beliriyor bazı ekstra özellikler mesela heal yumruk atadın 5li kombonun 2.ci kısmına 5 li kombo yapmadan 2. aşamasında heal veriyor. tam o kombo kısmını çözmek üzereydim bosslar oyunu bıraktırdı çok fazla uğraşmak gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rka -- 8 Haziran 2013; 0:27:22 >

• Boss'ların nesi var yahu? Bence gayet iyi dengelemişler. 7. bölüme geldim ve beni aşırı zorlayan bir boss olmadı. Oynamayı beceremiyorsanız boşu boşuna oyuna çamur atmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Boss'ların nesi var yahu? Bence gayet iyi dengelemişler. 7. bölüme geldim ve beni aşırı zorlayan bir boss olmadı. Oynamayı beceremiyorsanız boşu boşuna oyuna çamur atmayın.

oyun çok çizgisel normal düşmanlarla kapışacak alan çok sınırlı ayrıca normal düşman ile bile dövüşmek zorlayıcı oluyor. Bosslarda gereğinden fazla zor olmuş vakit kaybı ayrıca oyundaki anıları değiştirme kısmı iyi düşünülmüş oyun sesleri gayet iyi. sadece kötülemiyorum
    jonny greentooth
    oyunu bırakma sebebim geçemedim senin deyiminle beceremedim uğraşmak istemedim fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rka -- 8 Haziran 2013; 1:34:22 >

• Çizgisel ilerle, boss döv... Belli bir süre sonra gına geliyor evet. Çok fazla ilerlemedim ama şimdiden baydı. Devam edermiyim bilmiyorum
  • quote:

Aynen combo işi zor, Mortal Kombatcı elemanalr edebilir ancak bunu bizim gibi Aksiyoncu elemanların alışması biraz zor oluyor Zaten böyle bir TPS oyuna bu tarz bir kombo sistemi ne kadar gerekliydi tartışılır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arsenik

Sağol açıklama için. Fakat PC'de oynuyorum. İlk mesajda yazmayı unutmuşum, kusuruma bakmayın.

daireler çizmek kaydıyla fareyi saatin ters yönünde çevirerek geriye alıyorsunuz. eğer bunu sol tuşa basarak yaparsanız daha hızlı geri alırsınız. saat yönünde çevirerek hızlı olması için de sağ tuşa basarak anıyı ileri alabilirsiniz. geri alma işlemi yaparken görüntünün belli bir yerinde turuncu renklerde farklı bir oynama olduğunda sağ fare tuşu ile anıyı durdurabilirsiniz. durunca e tuşuna basarsanız yapılması gereken değişikliği aktif hale getirmiş olursunuz. umarım anlatabilmişimdir.

Sağol hocam. Bu kadar basit bir şey aklıma gelmedi
    Mouse'u olduğu yerde daire çizdirmeye çalışıyordum. Ayran'ı azaltma zamanım gelmiş

• Bitti! Sonu feci duygusaldı.
  • Merhaba arkadaşlar.Bölüm 3 sonu veya 4.bölüm başı Dövüşçü kılıklı kaslı şişko bir boss var.Bir beş dakika uğraştıktan sonra adam punduna geldi.Başının üstünde beliren yazıya " E " tuşu ile işaretledim.Adam beni yere attı ilk yumruktan mouse sol tuşuyla kaçtım fakat , ikinci yapmam gereken hareket olan daireyi çevir şeklinde hareketi mouse la yapmama rağmen takıldım kaldım,bölümü geçemiyorum.Acil yardım.Mouseyi saat yönünde sadece çevirmemizmi gereki yor yoksa aynı anda başka bir tuşa basmamızmı gerekiyor.Yada mousem arızalı ben anlamadım.Acil yardım lütfen...
  • değişik bir oyun olmuş combo sistemi zorluyor ama adamlar iki üç yumrukta yere seriyor sen defalarca vuruyorsun anca ölüyorlar .konusu bakımından farklılık yaratması güzel , inceleme siteleri puan vermekte biraz cimri davranmışlar aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 10 Haziran 2013; 23:27:33 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.