Şimdi Ara

Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
8.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu bitirdim baya iyi ve eğlenceli olduğunu düşünüyorum. Bölümler beklemediğim kadar uzun olmuş, hatta en son bitirdiğim Metro ile şöyle bir karşılaştırma yapmak gerekirse; Remember Me'deki bir bölümün uzunluğu Metro'daki 4,5 bölüme bedel diyebilirim. Kamera biraz problemli, bilhassa dövüş esnasında ve dar yerlerde daha fazla sıkıntı yaratıyor. Onun dışında harika bir dövüş sistemi var. Size verilen dövüş şablonlarını, yine size sunulan ve ilerledikçe açılan dövüş hareketleri ile kendinize göre şekillendirip, kendi kombo sisteminizi yaratabiliyorsunuz. Kolumuza entegre olan Spammer, çok işlevsel ve harika özellikleri var. Hani dövüş sisteminin bu kadar iyi olacağını sanmıyordum. Hafıza manupilasyonu da çok başarılı ve keyifli olmuş. Ama biraz daha fazla olsaymış hiçte fena olmazmış. Grafiklerden bahsetmek gerekirse, karakterler biraz yavan kalmış ama mekanlar oldukça iyi gözüküyor. Güzel bir aksiyon/sci-fi oyunu olmuş, tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 4 Haziran 2013; 15:35:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Oyunu bitirdim baya iyi ve eğlenceli olduğunu düşünüyorum. Bölümler beklemediğim kadar uzun olmuş, hatta en son bitirdiğim Metro ile şöyle bir karşılaştırma yapmak gerekirse; Remember Me'deki bir bölümün uzunluğu Metro'daki 4,5 bölüme bedel diyebilirim. Kamera biraz problemli, bilhassa dövüş esnasında ve dar yerlerde daha fazla sıkıntı yaratıyor. Onun dışında harika bir dövüş sistemi var. Size verilen dövüş şablonlarını, yine size sunulan ve ilerledikçe açılan dövüş hareketleri ile kendinize göre şekillendirip, kendi kombo sisteminizi yaratabiliyorsunuz. Kolumuza entegre olan Spammer, çok işlevsel ve harika özellikleri var. Hani dövüş sisteminin bu kadar iyi olacağını sanmıyordum. Hafıza manupilasyonu da çok başarılı ve keyifli olmuş. Ama biraz daha fazla olsaymış hiçte fena olmazmış. Grafiklerden bahsetmek gerekirse, karakterler biraz yavan kalmış ama mekanlar oldukça iyi gözüküyor. Güzel bir aksiyon/sci-fi oyunu olmuş, tavsiye ederim.

Oyun daha bugün çıktı ne ara bitirdin o kadar kısa mı ?

• 360'da bitirdim ben, merak edenler için bilgi vereyim dedim. Kısa değil, gayet yeterli uzunlukta bir oynanışı var. Büyük bir beklenti ile oynamazsanız, gayet keyifli bir oyun olduğunu düşünüyorum.
  • Peki teşekkürler
  • İniyor %82'de büyük beklentim yok. Hadi bakalım.
  • yahu supersampling çok zorluyor. kapatınca 20-28 fps arasında oynayabiliyorum. arasıra anlık fps düşüşleri oluyor. sebebi nedir bilmiyorum. ssd ye yükledim. baktım ilk bossu öldüremiyorum bıraktım şimdilik. finallere bakmak lazım :)

Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66]
     Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66]
     Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 4 Haziran 2013; 23:59:48 >

• SuperSampling bende de çok zorluyor SuperSampling açıkken 30-40 FPS alıyorum kapalıyken 120-150 bir süre açıp oynadım ama çok bir fark göremedim.

Oyunun puanları çok zıt olduğundan dolayı bende ilk korsan versiyonu indirdim ve gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki bu oyun 10 üzerinden 5 alacak bir oyun değil 8 oyunun puanıdır bana kalırsa.Öncelikle bir çok yeni fikir barındırıyor içinde birinin hafızasına girip olayları değiştirmek gibi ki en çok hoşuma giden bu olay oldu çünkü değiştirdiğiniz bazı şeyler hiç bir fark yaratmıyor ya da hafızasınıa girdiğiniz kişinin ölmesine neden oluyor ki bu olursa kaybediyorsunuz çünkü birinin öldüğünü hatırlaması saçma olur oyunda zaten böyle diyor. Değiştirdiğim ne fark yaratacak diye oturup izlemek çok iyi.Bir de hafıza çalma olayı var hafızasını çalarak doğru yolları ve bir engeli aşma olayını öğrenebiliyoruz.

Üzerine çok konuşulan dövüş sistemide bir Arkham serisi kadar değil fakat güzel hem birazda olsun Arkham'a benziyor fakat dediğim gibi o kadar iyi değil.Combo Lap ile istediğimiz komboları istediğimiz sıra ile koymamızda güzel bir özellik olmuş ama en azından şimdilik dedikleri kadar çeşitlendirmiyor oynanışı.

Oyunun grafikleri de oldukça güzel hatta baya güzel ama anlık FPS düşüşleri oluyor artık bu korsan olduğunda olabilir ya da update ile düzeltirir çok büyük bir problem değil şimdilik genel olarak hatasız bir oyun yapmışlar.Bir de oyun bana çok uzun sürecekmiş gibi bir hava yarattı bir episode bile baya uzun sürüyor şimdilik.

Sonuç olarak bence oyunun orijinalini alın ve oynayın zaten EDGE gibi kısır puan veren bir site bile 10/8 vermiş.

• Oyun Pek Sarmadı Beni
  • sizin ekran kartı nedir? bende 6970m crossifre var ama beklemediğim şekilde oyun zorladı. ati veya crossfire ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi? bununla ilgili hiç bir bilgi okudunuz mu? veya ekran kartı gerçekten yetersiz midir? gerçi şimdiye kadar her oyunda sorunsuzdu :(

@2K
  • Zaten SSAA her oyunda sistemi kastırır o yüzden benim sistemin yetersiz mi diye dert etminize gerek yok fakat şöyle bir durum var benim ekran kartım 675MX sizinki beninkiden daha iyi bir ekran kartı SSAA açık ben 30-40 FPS alırken sizinde aynı değerleri almanız normal değil.Ama dediğim gibi SSAA her zaman zorlar bilgisayarı.
  • @2K
    Aynen hocam aynen,bende bir deniyim dedim hakikaten de incelemelerdeki kadar kötü mü diye ama alakasi yok oyun gayet iyiymis..2. bölümün ortalarinda biraktim oyunu,orjinal alip Cuma günü oynarim artik

Tüm ayarlar en üst seviyede,SuperSampling de acik ortalama 75-90 FPS arasinda seyrediyor..Anlik FPS düsüsleri hic olmadi bende ve oyun inanilmaz akici..Birkac SS ekledim assagiya,ufak bir takim ayarlamalarda yaptim cok sahane gözüktü sahsen

*Orjinal*
     Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66]
    *FX*

*Orjinal*
    *FX*

*Orjinal*
    *FX*

*Orjinal*
    *FX*

• Bende ilk boss'da bıraktım hocam zaten greenmangaming de %25 indirim var oradan aldım.Bu arada karşılaştırmalı resimler için teşekkürler ben çok fark görememiştim ama varmış artık oyun kurmak pek istemediğim iş için kullandığım masaüstüne kurucam SSAA açık rahat oynamak için en son Metro Last Light için yapmıştım aynısını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 5 Haziran 2013; 1:21:39 >
  • notebookcheck sitesinde baktığımda ekran kartlarımızın performansı birbirine yakın. tabş benimkinin cf hali ile. ayrıca teknoloji olarak 6970m baya eskidi. büyük ihtimalle ati ile ilgili oyunda uyuşmazlık mevcut. o da tahminimce crossfiredan kaynaklanıyordur. nette baktığımda şimdilik bir bilgi bulamadım. umarım gelecek yamalar ile performans artar

@2K

fx dediğin nedir? sweetfx veya enb mi? paylaşabilir misin dosyaları?

@Mahz3N

ekleme: sorun düzeldi arkadaşlar. oyunu ilk kurduğumda pcnin yeniden başlatılmasını istemişti başlatmadan oyuna girmişdim. şimdi ayrıca crossfire profili yükledim ve şuan supersampling açık halde 35-50 fps arası alıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 5 Haziran 2013; 1:36:58 >
  • @2K
    Yok hocam o üstteki resimlerden "Orjinal" diye yazdiklarim tüm ayarlar acik ve SuperSampling'de acik ayni sekilde.."FX" diye yazdiklarimda SuperSampling dahil yine hersey acik ama üstüne birde SweetFX uyguladim,oyunda normalde sari-turuncu bir ton hakimdi bunu uygulayinca daha güzel geldi bana

@ramazanyurt
    SweetFX ekledim hocam evet,su siteden bulabilirsin dosyalari ve ayarlari..

http://sfx.thelazy.net/games/preset/newlist/

Ben Bioschock Infinite icin kullandigim bir ayarlamayi kullandim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 5 Haziran 2013; 1:32:36 >

• İlk bölümünü oynadım. Güzel oyun olmuş. Anılarda değişiklik yapma kısımları ise çok hoşuma gitti. Sonuna kadar oynamayı düşünüyorum.
  • klavye mouse uyumu nasıl kombo yapmak kolay mı? yoksa gamepad ile oynamak şart mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

klavye mouse uyumu nasıl kombo yapmak kolay mı? yoksa gamepad ile oynamak şart mı?

Şart değil, klavye- mouse'la rahat oynanıyor ama gamepadle daha zevkli olur.

Birazdan gamepadle denerim.

Kamera açıları değiştiğinde mouse'u ani hareket ettirmeniz biraz mide bulantısına sebep olabiliyor.
  • Beğenmedim.. Optimizasyonda da sorun var sanırım. Metro: LL'de 1080p High ayarlarda kasmayan PC kalktı bu oynuda tekliyor Full ayarlarda.
  • ilk bölüm bitti anı değiştirme baya zorladı kamera sistemi vasat dövüşler oynadıkca gelişiyor multisampling böyle bir şeydi bunu açınca fps 40 oluyor kapatınca 120 oyun oynarken 120de olsa 40 frapsda olsa arada bir kasılıyor optimize felaket gerçekten

oyun iyi sayılır şimdilik 7/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Beğenmedim.. Optimizasyonda da sorun var sanırım. Metro: LL'de 1080p High ayarlarda kasmayan PC kalktı bu oynuda tekliyor Full ayarlarda.

ayarların yüksek yada düşük olması fark etmiyor 120 yada 40 genede arada yarım saniye kasılıyor özellikle kafanı çevirirken yada başka bir mekana geçerken gerçekten can sıkıcı

onun dışında nilin hareketleri etrafı incelemesi çok hoş

kendiside hoş tabii
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.