Şimdi Ara

Recep İvedik 4 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
0
Favori
10.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SwordBreaker

Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik'i, 4'üncü macerasına çıkmak için bir süre beklemek zorunda kalacak! Akşam'ın haberine göre; serinin son filmi 'Recep İvedik 4'ü 2011'de vizyona sokmayı planlayan Şahan, filmin yönetmeni olan kardeşi Togan Gökbakar'ın askere gidecek olması nedeniyle projeyi askıya aldı. Filmi başka bir yönetmene teslim etmek istemeyen ünlü komedyen, kardeşi döndükten sonra çekimlere başlayacak. 'Recep İvedik' serisinin birincisini 4 milyon 301 bin 641 kişi, ikincisini 4 milyon 333 bin 116 kişi ve üçüncüsünü 3 milyon 325 bin 842 kişi izlemiş, seriden yaklaşık 90 milyon TL hasılat elde edilmişti.

kaynak:superonline

Kaldırmış parayı vallahi. Tv8'de gizli gizli yönlendirmelerde bulunup yapınca para kazandıran bir program vardı, orda görmüştüm ilk. Nerden nereye

• Siz bunu da izlersiniz dh'ciler. Az çok biliyorum sizleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le petit prince

Siz bunu da izlersiniz dh'ciler. Az çok biliyorum sizleri.

millet recep ivedik i izleyenleri aşağılama derdine düşmüş. Size mi kaldı kimin ne izleyeceğini eleştirmek? Asıl eleştirilmesi gereken böyle forumlarda sağda solda filmi küçük görüp sonra oturup izleyenlerin ezik psikolojisidir. Kaç kişi tanıyorum bunu yapan.
  • bu izlenme oranıyla 4 değil 14. de gelir.
  • film için birazdaha para harca eleştirisini yol parası harcamak olarak algılayan bir insandan ne beklenirki.
  • Gider, izler, güler sonra unuturum. Sonunda herkes mutlu olur
  • çekimleri, Şahan Gökbakar'ın yönetmen kardeşi Togan'ın askerliği nedeniyle gelecek yaza ertelenen film.
  • Artık izlemem 4.cüyü ya cemyılmazın yanında hiç bu adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thomas_anderson

bu izlenme oranıyla 4 değil 14. de gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megalomanyak

ilk filmden sonra zaten suyu çıkmıştı adamlar hala devam ediyorlar hele 3'üncü filmdeki kadar hiçbir filmde sıkılmamıştım adamlar bi konu buldular mı sömüre bildikleri kadar sömürüyorlar

Peki Sen ilk filmden sonra suyu çıktı diyorsan neden 3. filmi izledin? Demekki sende izliyorsun ister istemez. Adam işini biliyor.
  • İyi de bu filmin 1. sini sevip 2. sinin 3. sünün ya da 5. sinin gereksiz olduğunu düşünenleri anlamıyorum. Zaten bir devam filmi değilki. Agresif bir adamın hayatından kesitler 1-2-3 filmi izledim gayet beğendim. Çizgiyi bozmadığı sürece 20 ye kadar da çekilse, severek izlerim. Örneğin; Hababam sınıfı serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

İyi de bu filmin 1. sini sevip 2. sinin 3. sünün ya da 5. sinin gereksiz olduğunu düşünenleri anlamıyorum. Zaten bir devam filmi değilki. Agresif bir adamın hayatından kesitler 1-2-3 filmi izledim gayet beğendim. Çizgiyi bozmadığı sürece 20 ye kadar da çekilse, severek izlerim. Örneğin; Hababam sınıfı serisi

Gelsin bakalım:)

• quote:

İyi de bu filmin 1. sini sevip 2. sinin 3. sünün ya da 5. sinin gereksiz olduğunu düşünenleri anlamıyorum. Zaten bir devam filmi değilki. Agresif bir adamın hayatından kesitler 1-2-3 filmi izledim gayet beğendim. Çizgiyi bozmadığı sürece 20 ye kadar da çekilse, severek izlerim. Örneğin; Hababam sınıfı serisi

Şahan skeçlerden filme aktararak ilk filmde çizgiyi bozdu. Gerçek Recep İvedik değil bu hayvan, para için yaratılmış saçma sapan bir karakter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

quote:

Şahan skeçlerden filme aktararak ilk filmde çizgiyi bozdu. Gerçek Recep İvedik değil bu hayvan, para için yaratılmış saçma sapan bir karakter.

Skeçlerini izlemediğim için bir yorum getiremiyicem. Ayrıca kazandığı para da beni enterese etmiyor. 10 katını kazansın ya da yarısnı dahi kazanamasın. Bu şekilde çekmilmeye devam ettiği sürece film, ben izliyicem ve gülmeye devam edeceğim.

• quote:

quote:

quote:

Skeçlerini izlemediğim için bir yorum getiremiyicem. Ayrıca kazandığı para da beni enterese etmiyor. 10 katını kazansın ya da yarısnı dahi kazanamasın. Bu şekilde çekmilmeye devam ettiği sürece film, ben izliyicem ve gülmeye devam edeceğim.

Emin ol Halime Yıldız ile olan ilişkisi bile tüm filmlere bedeldir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Emin ol Halime Yıldız ile olan ilişkisi bile tüm filmlere bedeldir.

Sepet lie ilişkisi

• Hep aynı şeyler hep basit espiriler ama ben seviyorum çünkü böyle insanlar gerçekten sokaklarda var izlediğimde onları hatırlayıp gülüyorum.
  • İzledim diğer filmlerini. 3 filmindeki dövüş hocasına yaptıkların çok gülmüştüm
  • Gülmek için izlenebilecek iyi bir film. Ötesini beklemek zaten saçma.
    Bu filmden kurgu, senaryo, efekt vs beklemek saçmalık.
    Herhangi bir hafta sonu gidip stres atılabilir gülünüp çıkılabilir.
    Türkiyeden bir shawshank redemption bir memento bir inception çıktıda biz mi izlemedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: é r s é

yıl 2050 Recep İvedik Mars'ta

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.