Şimdi Ara

Recep İvedik 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
258
Cevap
0
Favori
10.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Recep İvedik serisinin dördüncüsü için start verildi

    Recep, hayranlarından gelen "Yüksek bütçeli film isteriz" beklentilerine de kulak verdi. İvedik yeni filminde yaşadığı mahalleden çıkıp yurtdışına seyahat bile edecek!

    Recep'e biraz para harcatın!

    'Recep İvedik 3' filminin ardından başlayan, "O kadar para kazanıyorlar ama filme hiç para harcamıyorlar. Bu kahraman, pahalı prodüksiyonu hak ediyor" çağrılarına kahramanın yaratıcısı Şahan Gökbakar ve yapımcısı Faruk Aksoy kayıtsız kalmadı.

    Filmin üçüncü verisyonunun da mütevazı bir bütçeyle çekilmiş olmasından sıkılan izleyici artık 'Recep İvedik'e bütçe ayrılması gerektiğinde ısrar edince, filmin yaratıcıları bu talebi gündemlerine aldı.

    12 Şubat'ta vizyona giren ve üç günde tüm zamanların izlenme rekorunu kırarak 1 milyon 153 bin 71 gişe yapan 'Recep İvedik 3'ün başarısının tadını çıkaran Aksoy Film ve Özen Film, serinin dördüncü filmi için sürprizler düşünmeye başladılar bile.

    Şimdi sinema kulislerinde en çok, 'Recep İvedik'in dördüncü versiyonunda karakterin yurtdışına çıkacağı ve orada maceralarına devam edeceği konuşuluyor.

    İzleyicinin internette yaptığı yorumlar:

    "Şahan'ın bir sonraki filmlere biraz daha para harcamasını diliyorum. Mesela, çıkar Recep'i yollara. Avrupa'ya Amerika'ya götür... Biraz daha para harca Şahan. Zaten yedi sülalene yetecek kadar para kazandın!" "Son filmde yine güldük ama ortada hikaye yok. Maddi standartı çok düşük. Şu, halk kahramanına biraz para harcayın. Eleştirmenler hiç değilse prodüksiyon için 'güçlü' desin."

    gazetevatan
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Yok artık LeBron James.
  • Recep İvedik 3 gitmedi ki, 4 gelsin..
  • Final Fantasy'ye döner bu seri....
  • 10'a kadar yolu var
  • Baktılar sağlam olumsuz eleştiriler geliyor, millet kör değil göz önüne alcaklar tabi. 4. filmin hakkını vermezlerse zaten bence çoğu kişi gitmicek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Corporal

    Baktılar sağlam olumsuz eleştiriler geliyor, millet kör değil göz önüne alcaklar tabi. 4. filmin hakkını vermezlerse zaten bence çoğu kişi gitmicek.


    giderler recep ivedik tuvalette yapsınlar giderler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    recep ivedik 2 club muzik
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    saw 7
  • Beni affedin ama bir sinema sever olarak,ceset bir yapım daha gelmesin istiyorum
  • Şahan doldurdu cebini şimdi adam gibi bişey yapsın bakalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blue_Knight


    quote:

    Orijinalden alıntı: Corporal

    Baktılar sağlam olumsuz eleştiriler geliyor, millet kör değil göz önüne alcaklar tabi. 4. filmin hakkını vermezlerse zaten bence çoğu kişi gitmicek.


    giderler recep ivedik tuvalette yapsınlar giderler


    Mesela ben gitmem. İlk gün gitmiştim filme eleştirmenlerin yorumlarını ciddiye almamıştım ama haklı olduklarını gördüm. 4. filmde de aynısı olursa filmi sinemada seyretmem.
  • Yok artık
  • Arz talep..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cane®

    Arz talep..


    Halk ivediği izledikce bir yenisi çıkıcak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erén

    quote:

    saw 7




    Benimde aklıma hemen Saw serisi geldi.
  • Vay anasını ya yinemi
  • Of ya
  • Allah kahretsin
  • Film için ne kadar bütçe ayırdılar merak ettim
  • Yazık ya
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.