Şimdi Ara

Recep İvedik 4 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
0
Favori
10.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 filmide dvdsi çıkınca internetten çektim ve izledim.sinemaya gitmedim ve destek vermedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

quote:

Orijinalden alıntı: Prefabrik13

Recep İvedik nasıl yüksek bütçeli çekilir ya? Yani maksimum ne yapabilir.

Çok sağlam hatun oyuncular oynatabilir dünya turu atabilir ünlü bi mekan kiralayıp dağıtabilir vs vs seçenekler uzar

Doğru olabilir ama bunlar ana ne acayip olmuş dedirtmez. Yani Recep İvedik tarzı filmler tek karakter üzerinde döndüğü için seçenek az diğerlerinden hiç bir farkı olacağını sanmam.
  • yok artık ...
  • recep ivedik 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NECO ksk -- 14 Eylül 2010; 1:27:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

recep ivedik 4

Recep İvedik 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

recep ivedik 4

Recep İvedik 4

hocam ordaki kafasını kaşıyan adam simgesinin meali şu seneye recep ivedik 4 öbür sene ivedik 5 öbür sene 6 bunlar tv dizilerini bölüm bölüm sinemaya taşıdılar ne yapmaya çalışıyorlar anlamında kullandım bunun hakkında bi konu açtım göz atabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_42996310/tm.htm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

recep ivedik 4

Recep İvedik 4

hocam ordaki kafasını kaşıyan adam simgesinin meali şu seneye recep ivedik 4 öbür sene ivedik 5 öbür sene 6 bunlar tv dizilerini bölüm bölüm sinemaya taşıdılar ne yapmaya çalışıyorlar anlamında kullandım bunun hakkında bi konu açtım göz atabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_42996310/tm.htm

bende şöyle algıladım.daha 2 dün çıktı lan 4 ne çabuk

• biz türklerde komedi anlayışı değişti eskiden kemal sunalın saf temiz esprilerine gülünürdü bencede komedi bunlardı ama şimdi recep ivediğin şafak sezerin sözde komedi olan 5 para etmez küfürleriyle komedi yapmaya çalışıyolar yazıklar olsun türk komedi sektörüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

biz türklerde komedi anlayışı değişti eskiden kemal sunalın saf temiz esprilerine gülünürdü bencede komedi bunlardı ama şimdi recep ivediğin şafak sezerin sözde komedi olan 5 para etmez küfürleriyle komedi yapmaya çalışıyolar yazıklar olsun türk komedi sektörüne

3. cü filminde hiç küfür yoktu yoksa benmi farketmedim.yahşi batının maşallahı vardı.küfürler havada uçuyor.burda kesinlikle recep berbat serisini savunmuyorum.
  • tv de yayınlanacak dizileri,sinema sektörüne kaydırdılar,ondan sonrada ağlıyorlar türk sinemasının geleceği ne olacak diye,yeminlen eski ifilmler ozanki imkanlarla yapılan türk filmleri şimdikilerden kat be kat iyiydi,türk sineması ozamanlar kötü günler geçiriyordu fakat şimdi yerlerde sürünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı

hadi bakalım ne olacak :) 3 güzeldi ben begendim :)

Bence 3 en kötüydü. 2-1-3 bana göre.

en güzeli 3

sonra 2 gelir
    pizza sahnesi ve market sahnesi golf sahnesi

ilk filmin yeri de ayrı tabii hepsi güzel hepsi

100 seri olsun izlerim

Size katılıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

biz türklerde komedi anlayışı değişti eskiden kemal sunalın saf temiz esprilerine gülünürdü bencede komedi bunlardı ama şimdi recep ivediğin şafak sezerin sözde komedi olan 5 para etmez küfürleriyle komedi yapmaya çalışıyolar yazıklar olsun türk komedi sektörüne

3. cü filminde hiç küfür yoktu yoksa benmi farketmedim.yahşi batının maşallahı vardı.küfürler havada uçuyor.burda kesinlikle recep berbat serisini savunmuyorum.

Bence de küfür yoktu filmde.

• Yahu Filmi çeken bunlar..Emek veren yorulan,gece gündüz setlerde yatanlar bunlar..

Size ise kimse zorla gideceksin demiyor.. Ne güzel 5-6 ay sonra tv veriyor..Dvd leri çıkıyor vs.. Ne güzel bir seçenek,İSTERSEN bunuda seçebilirsin diyorlar..
    Hala ve hala Yeter şahan,ne gerek var..Para para para gibi laflar ediliyor.. Bu dünyada para için yapılmayan bir iş var mı acaba?
  • Testere VII De Geliyor 2011'de Ayrıca 3D Olarak Cekılecekmıs Fılm...

Zıra Saw'ın En Dusuk Izlenmesi Saw VI Mıs Galiba İlgi Toplayamadı Bakalım VII'de Neler Olacak Son Bir Sürpriz Yapcaklarmıs Izleyıcıye

Valla Testere'de Recep İvedik'te Dizi Gibi Oldu

Testere Askerde

Testere Bebek

Testere-i Memnu
  • film miamide çekilcekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

film miamide çekilcekmiş

Heyt Masallah :D Hahaha Bırde Justın Bıeber Cıkıyormus :D Konuk Oyuncu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRock 2010...

quote:

Orijinalden alıntı: pape

film miamide çekilcekmiş

Heyt Masallah :D Hahaha Bırde Justın Bıeber Cıkıyormus :D Konuk Oyuncu

o işin tuzu biberi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı

hadi bakalım ne olacak :) 3 güzeldi ben begendim :)

Bence 3 en kötüydü. 2-1-3 bana göre.

2-1-3 bence de .Ama b.kunu çıkarttı yani.

aynen

• yazık gerçekten böyle bir filmin Türkiye'de en fazla izlenen film olduğuna şaşırıyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.