Şimdi Ara

Recep İvedik 4 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
0
Favori
10.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NidderuN

Yahu adam rekor üstüne rekor kırıyor.Hala birileri çamur atma peşinde.Aynı şeyi Acun da yapıyor yaptığı her programla.Birileri ona da çamur atmanın peşinde.Son dönemlerde milletimiz başarıyı kaldıramıyor sanki.

Aklıma şu yazı geldi nedense

Bush bir gün ölmüş ve (doğal olarak) Cehenneme gitmiş.

Cehennemde her milletin ayrı kuyusu olduğunu ve o kuyuların başında bekleşen zebanileri görmüş.

Yanındaki baş zebaniye soru soran gözlerle bakınca, baş zebani hemen açıklamış:

Efendim bu gördüğünüz Almanların cehennem kuyusu. Cehennemlik tüm Almanlar bu kuyudaki kaynar suda yanarlar. Eğer kafasını sudan çıkarmaya kalkan olursa, kuyunun başında bekleyen zebanilerimiz onları kargılarıyla cehennem dibine bastırırlar. Fransızların, Japonların, Çinlilerin kuyuları böyle devam edip gidiyor.

Bush, Amerikalıların kuyusuna doğru ilerlerken, başında zebani bulunmayan tek bir kuyu olduğunu görmüş ve hayretle sormuş:

Bu kuyu kimin kuyusu, bakın ne güzel başında zebani bile yok. Ne medeni bir millet; demek ki bunlar hiç kaçmaya falan yeltenmiyorlar? Usul usul cezalarını çekiyorlar?

Baş zebani şöyle bir sırıtmış ve cevap vermiş:

Hayır efendim sandığınız gibi değil. O Türklerin cehennem kuyusudur. Onlar aslında hep kaçmaya çalışırlar ama oradan asla kimse kaçamaz. Çünkü ne zaman aralarından birisi kafasını sudan dışarı çıkarmaya kalksa, diğerleri hemen onun bacaklarına yapışır ve onu en dibe çekerler. Biz de o yüzden buraya nöbetçi bile koymaya gerek görmeyiz.

Çünkü Türkler içlerinden bir kimsenin yükselmesine asla izin vermezler!

• quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Bence recep ivedik serisini bitirsin ve berkut'a başlasın

berkut'u hatırlayanlar ?

You don't know my name babyy.. my name is berkut you don't understand my name everyday i say you....

i love you asiyeeeeeeeeeee oooh.

O değilde ben Kayhanı yapsın isterim.En sağlamı oydu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St.Rendroy -- 23 Mart 2011; 23:11:18 >

• Bu program için uyumazdım. Eğer uyuduysan alarmı kurar, izler, sonra tekrar yatardım

Neden, neden , neden .....

• quote:

Orijinalden alıntı: the-revival

Bu program için uyumazdım. Eğer uyuduysan alarmı kurar, izler, sonra tekrar yatardım

Neden, neden , neden .....

Çünkü annemin arabasında .. annem beni bebek koltuğuna bağlıyo yani

Harikaydı gerçekten İşin Aslı.Şu da çok güzel ;

• Şakira Selma vardı
  • Recep ivedik karakteri bana komik gelmiyor,doğal olarak güldürmüyorda pek.Ama herkes aynı şeylere gülecek diye bir kuralda yok.Bu kadar müşterisi varken,karaktere ilgide devam ediyorken,bu seri daha uzar gibi görünüyor.
  • Sırf meraktan gider izlerim heralde.
  • yakın tarihe beklemeyin çok var çıkmasına. Bir yerlerde okumuştum kardeşi(yapımda emeği var) askere gitmiş o dönmeden devam etmek istemiyor gibilerinden. Kısmen yanlış hatırlıyor olabilirim. Hafızası sağlamlar yanlış yerleri düzeltebilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwordBreaker

quote:

Orijinalden alıntı: Le petit prince

Siz bunu da izlersiniz dh'ciler. Az çok biliyorum sizleri.

millet recep ivedik i izleyenleri aşağılama derdine düşmüş. Size mi kaldı kimin ne izleyeceğini eleştirmek? Asıl eleştirilmesi gereken böyle forumlarda sağda solda filmi küçük görüp sonra oturup izleyenlerin ezik psikolojisidir. Kaç kişi tanıyorum bunu yapan.

kesin öyledir...

lütfen bu film çıksın da arkadaş seçme konusunda bize yardımcı olsun biraz daha...

bildiğin turnusol kağıdı bu film....gidenlerle ve sevenlerle konuşmuyoruz...sevmiyoruz alt sınıf, suç mu?!...

nerdesiniz recepçiler, saldırsanıza hadi...

• offff işin aslı manyaktı ya

keşke o karakterin filmini yapsa
  • Filmi; Entel dantel kişilerin, kendilerini akademi üyesi sanarak kasıntı ve elestirici bir bakıs açısıyla izledikleri düsünülürse begenmemeleri çok normal. Zira ortada ne bir oyunculuk var ne bir senaryo ne de çekim teknikleri. Ama yanıldıkları nokta şu ; Şahan bu filmi zaten ödül üstüne ödül almak için yapmıyo,güldürmek,eglendirmek için yapıyo. Ve rekor üstüne rekor kırdıgına göre,evet güldürebiliyo. Para mevzusu da kimseyi baglamaz. Sen nasıl 3-5 kurus fazla para alabilmek için fazladan çalısıyosan bu adam da para kazanabilmek için film çekiyo,çok dogal.

Zaten amaç oradaki tip'e gülmek,filme degil. Burhan Altıntop'un filmi çekilsin yine giderim,yine gülerim. Yine giderler,yine gülerler.

O yüzden bu tarz filmlere elestirisel bir bakış açısıyla yaklasanlar benim gözümde tamamen boş insanlardır. Madem bu kadar entelsin hangi filmi nasıl izleyecegini de bilmen gerekir. Tutup da V For Vendetta mantıgınla izlersen bu filmi, elbet begenmeyeceksin. Ne izleyeni kültürsüzlükle suçla ne de kültürlüyüm diye övün.

Kapiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 25 Mart 2011; 13:02:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

Final Fantasy'ye döner bu seri....

• quote:

Orijinalden alıntı: miwaly_

quote:

Orijinalden alıntı: SwordBreaker

quote:

Orijinalden alıntı: Le petit prince

Siz bunu da izlersiniz dh'ciler. Az çok biliyorum sizleri.

millet recep ivedik i izleyenleri aşağılama derdine düşmüş. Size mi kaldı kimin ne izleyeceğini eleştirmek? Asıl eleştirilmesi gereken böyle forumlarda sağda solda filmi küçük görüp sonra oturup izleyenlerin ezik psikolojisidir. Kaç kişi tanıyorum bunu yapan.

kesin öyledir...

lütfen bu film çıksın da arkadaş seçme konusunda bize yardımcı olsun biraz daha...

bildiğin turnusol kağıdı bu film....gidenlerle ve sevenlerle konuşmuyoruz...sevmiyoruz alt sınıf, suç mu?!...

nerdesiniz recepçiler, saldırsanıza hadi...

bana saldırmışsın ortaya konşmak yerine. alındım ama yapma bunu bi daha.

• 1 ve 2 gülmekten öldürdü beni. Ama 3. filmi başarılı bulmadım beğenmedim. 4'te biraz değişik birşeyler yaparlar bütçeyi biraz aşıp inşallah.
  • Koşulsuz şartsız gideceğim beni güldürür mü güldürmez mi diye hiç düşünmediğim güldüreceğinden %100 emin olduğum tek film...
  • Dikkat Şahan Çıkabilir'i ve tekrarlarını gece yarılarına kadar beklerdim. Recep İvedik serisi artık sarmıyor beni sarmayı bırakın bayıyor artık.
    Değişik bir sürü karakter varken hala bunun üzerine gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

1 ve 2 gülmekten öldürdü beni. Ama 3. filmi başarılı bulmadım beğenmedim. 4'te biraz değişik birşeyler yaparlar bütçeyi biraz aşıp inşallah.

+ 1 paraya kıymalı biraz
  • bu ne la!!!! gerçek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

Şahan doldurdu cebini şimdi adam gibi bişey yapsın bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

bu ne la!!!! gerçek mi

Kuzey güneyden sahneler onlar

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.