Şimdi Ara

Recep İvedik 4 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
0
Favori
10.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk 3 filme göre inanılmaz kalitesiz olmuş. Öncekilerde yer yer komik diyaloglar falan geçiyordu ama bu film iğrenç olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

İlk 3 filme göre inanılmaz kalitesiz olmuş. Öncekilerde yer yer komik diyaloglar falan geçiyordu ama bu film iğrenç olmuş.

onun için mi türk sinema tarihinin en fazla seyredilen filmi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkuaz Prusa

quote:

İlk 3 filme göre inanılmaz kalitesiz olmuş. Öncekilerde yer yer komik diyaloglar falan geçiyordu ama bu film iğrenç olmuş.

İlk 3 filmin meyvesini yedi. 5. film çıkarsa pek fazla kişinin izleyeceğini sanmam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turkuaz Prusa

quote:

İlk 3 filmin meyvesini yedi. 5. film çıkarsa pek fazla kişinin izleyeceğini sanmam.

Türk milletinin gülmeye ihtiyacı var heryerde ezildiğimiz için acıya maruz kaldıgımız icin bari filmlerde gülelim diyoruz onun için komedi filmleri en cok seyredilen filmler oluyor,kemal sunal filmlerinin de bu kadar cok seyredilmesinin nedeni bu.

5 i çıkarsa o da rekor kırar.

• film bitene kadar daraldım full adada geçiyo züğürt züğürt oyunlar oynuyolar espiri namına bi halt yok
  • Yıl olmus 2014 hala recep ivedik'e gülen mi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahan Gökbakar'ın paragöz biri olduğu iyice kanıtlanmış oldu. 35 dakika için de filme gidecek varsa ya zengindir ya da ahmak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Şahan Gökbakar'ın paragöz biri olduğu iyice kanıtlanmış oldu. 35 dakika için de filme gidecek varsa ya zengindir ya da ahmak

Recep İvedik serisini izledim ancak bu +35 olayına bende kızdım gerçekten, aynısı şu Düğün Dernektede yapıldı, rezalet ötesi bir durum resmen para kapma taktiği
    GİTMEMEK GEREK
  • ülkede bu adamın filmine giden kadar kitap okuyan insan olsa keşke
  • 1 2 hadi 3 anlarımda 4 nedir başka proje düşün filan diyecektimde Türk seyircisi sever aynı yemeği ısıtıp ısıtıp yemeyi.
  • Her şey neyse de +35 tamamen bir sömürüdür, insanları enayi yerine koymaktır
  • serinin ilk filmi çok güzeldi. 2. normal 3.boş
  • Her şeyi zirvede bırakmak lazım 4.film bir kaç sahne dışında sıkıcıydı
  • biraz geç oldu ama şimdi izledim hayatımda izlediğim en berbat filmlerden birisiydi senaryo çok basit oyunculuklar da kalitesiz.
  • Recep ivedik 4 benim için tam bir fiyaskodur, hiç beğenmedim bazı küçük yerleri hariç hiç gülemedim.
  • Ilk 3 filmde inanılmaz replikler vardi.
    Starbuck sahnesi,psikolog,kamyoncu,agustos bocegi ile karinca sahnesi cok akilda kalan sahneler replikler vardi.bu filmde aklimda hicbir sey kalmadi. Cok kalitesiz tamamen maddi kaygiyla yapılmış digerlerine gore cok kotu bir film olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kolay kolay film yarıda bırakmam, bu filme dayanamadım. İğrenç bir film
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.