aman gelmesin ya. biz izlemekten bıktık, adam yapmaktan bıkmadı...
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
Siz bıktınız ama biz rekor kırdırıyoruz hala
Bence yanına bir tipleme daha soksa süper olur.Bunun bir arkadaşı vardı tv8 şahan çıkabilirde pala diye o girse ikisi birlikte birşeyler yapsalar süper olurdu.
Film 3d olacakmış beyler. Recep İvediğin attığı balgamı yüzümüzde hissedecekmişizi. Hatta filmi 6d yapabilirlermiş osuruğunun kokusunu filanda alacakmışız...
Amerikada çekilecek deniyor.
her ne kadar recep ivedikten iğrenmeye başlasam da bu filmin 10 cusu çıksa da giderim alışkanlık olmuş artık
quote:
Orijinalden alıntı: speedman
31 e kadar yolu var gençler
ben 69 bekliyorum.
ilk filmden sonra zaten suyu çıkmıştı adamlar hala devam ediyorlar hele 3'üncü filmdeki kadar hiçbir filmde sıkılmamıştım adamlar bi konu buldular mı sömüre bildikleri kadar sömürüyorlar
bu tarz filmlerde zaten birşey beklememek lazım, amaç 2 saat insanı güldürmek ve ivedik seriside bence bunu gayet iyi yapıyor izle,eğlen ve unut
Ayrıca dediğim gibi arz talep meselesi zaten film ilgi görmese devamını çekeceğini zannetmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
Siz istesenizde istemesenizde film izlenmeye devam edilecek.
Adam işini biliyor.
Siz kolay yapılan bir ürün çıkarsanız ve bu üründen güzel bir kar elde etseniz ve sürekli talep edilse.
Siz yok benden bu kadar başkada üretmemmi dersiniz yoksa üretmeye devammı edersiniz?
çıksın tabi talep oldukça ,ayı taklidi 10 da çıkar ama bu film bizim kaliteli komedi izlememizi engellermi evet böyle yapımlar prim ettikce kalite yapımlar izlenmesse ayı taklidiyle ömür geçiririz
önceden kemal sunalın filmleri yayınlanırdı tv kanallarında,şuan an hala öyle ama git gide recep alıyor yerini.yayınlanmak adına
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
Film 3d olacakmış beyler. Recep İvediğin attığı balgamı yüzümüzde hissedecekmişizi. Hatta filmi 6d yapabilirlermiş osuruğunun kokusunu filanda alacakmışız...
ohaaaa :))) yok artık, öyle de olmasın, hissetmeyelim mümkünse, tiksindirici olur yahuu
Suyu çıktı artık....
Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik'i, 4'üncü macerasına çıkmak için bir süre beklemek zorunda kalacak! Akşam'ın haberine göre; serinin son filmi 'Recep İvedik 4'ü 2011'de vizyona sokmayı planlayan Şahan, filmin yönetmeni olan kardeşi Togan Gökbakar'ın askere gidecek olması nedeniyle projeyi askıya aldı. Filmi başka bir yönetmene teslim etmek istemeyen ünlü komedyen, kardeşi döndükten sonra çekimlere başlayacak. 'Recep İvedik' serisinin birincisini 4 milyon 301 bin 641 kişi, ikincisini 4 milyon 333 bin 116 kişi ve üçüncüsünü 3 milyon 325 bin 842 kişi izlemiş, seriden yaklaşık 90 milyon TL hasılat elde edilmişti.
kaynak:superonline
quote:
Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
ohaaaa :))) yok artık, öyle de olmasın, hissetmeyelim mümkünse, tiksindirici olur yahuu