Yarbay
04 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme
Toplam: 147 (Bu ay: 5)
Gönderileri

Arkadaşlar geçen gün evin otoparkında komşunun arabasına sürttüm. Hafif boya kalkması var, ustaya sordum 600 lira tutar dedi. Şuan için buna ayırabilecek bir bütçem yok ama karşı tarafı da mağdur etmek istemiyorum. Trafik sigortası bunu karşılar mı? Bilenleriniz var mı? Tutanak tutmamız mı gerekiyor?

Arkadaşlar siz de durduğunuz yerde terliyor musunuz? Yoksa bende mi bir problem var

Arkadaşlar saat 12 olmuş hala oturduğum yerde terliyorum, bu normal midir?

Arkadaşlar merhaba hepinize. Direkt konuya girmek istiyorum, çok normal olmayan bir hayatım var ve uzun süredir uyuşturucu kullanmam dolayısıyla beynim artık error verdi ve depresyon belirtileri başladı ve panik bozukluk teşhisi kondu bana. Uzman destek aldım, ailemde de sağlıkçılar var ve bana söylenenleri uygulayarak bir buçuk sene kadar ilaç tedavisi gördüm. (Bu bir buçuk senenin son 7-8 ayı kadar yine uyuşturucu kullandım ama psikiyatrın verdiği ilaçları da düzenli kullandığım için bir sorun olmuyordu)

2-3 ay kadar önce düzeldim diye doktorun da tavsiyesiyle bu ilaçları bıraktım ama bıraktıktan bir kaç hafta sonra bu panik atak olduğunu düşündüğüm hastalık tekrar nüksetti. Hemen her gece yaşıyorum. Yemek yedikten sonra rahatsızlık duyuyorum, gece bir takım huzursuzluklar yaşıyorum uyutmayan. Bilenleriniz vardır.

İnternetten bir çok kaynak okuyup, profesorlerin videolarını izledim belirtiler tamamen var ancak internette rastlamadığım bir durum daha var bende. Size bunu soracaktım. Bu atak durumu geldiğinde hep tuvaletim varmış hissi yaşıyorum ve çok fazla gaz oluyor. 5-10 kere tuvalete girdiğim oluyor. Bu durumu yaşayan var mı aranızda onu merak ettim. Lütfen kulaktan dolma bilgilerle değil de, aranızda yaşayan varsa tecrübelerini aktarabilirse çok sevinirim. Rahatsızlı olan herkese geçmiş olsun, şifalar dilerim.
Arkadaşlar tam ekran modundayken ekranın bir kısmında titremeler oluyor video izlerken çok rahatsız edici şekilde. Ekranı küçültünce bu titremeler kayboluyor. Windows media playerda denedim,videolarda hiç bir sorun yok, sorunsuz oynuyor.

Bu sorunu nasıl halledebilirim çünkü BS Player en sevdiğim medya oynatıcı. Silip yüklemeyi denedim olmadı.
Arkadaşlar yeni aldığım laptopta diablo 3 oynarken bir anda ekran kararıp düzeliyor. Günde 1-2 kere ise gidiyor ama geri gelmiyor. Ekran simsiyah kalıyor. Pc takılmıyor oyun sesinden anladığım kadarıyla. Bu durumun oyunlamı alakalı olduğunu da ayırt edemiyorum çünkü sürekli oyundayım. Oynamasam da aynı sorun our mu ilemiyorum. Ancak laptopu alalı bir kaç hafta oluyor, geri götürmeli miyim? Yoksa bir test yöntemi var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca oyunda vsync seçeneği açık, onunla alakası olabilir mi?
Arkadaşlar merhaba dün bu ürünü vatan bilgisayarda güzel bir indirime girmişti ve aldım. Şuan için tek bir oyun oynuyorum Diablo 3

Oyun esnasında laptop aşırı ısınıyor ve hep fan maksimum seviyede çalışıyor. Bu durum normal mi?

İşin aslı, sırf bu ısınma sorunu yüzünden laptopu yenilemiştim
Arkadaşlar 4-5 senelik hesabıma girerken bugün bu uyarıyla karşılaştım. Daha dün girdiğim hesabım ve hergün girip bolca arena yaptığım hesabım, yani girerken kesinlikle mail ve şifre hatası yapmıyorum. Bunun sebei nedir ve yapmam gereken nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Battlenet sitesine girip ticket atmayı denedim, orada da ticket atarken mail istiyor ama mailimi yazdığımda account not found diyor. Şaka mı bu? Hesabım mı silindi?
Arkadaşlar lap top 5 senelik bir model, lenovo g780 3. nesil olması lazım

Laptop ın sıcaklık değerlerini yorumlarsanız sevinirim

Yardımcı olursanız sevinirim
https://www.youtube.com/watch?v=ywORCKGastw
Hakkında
Forum İmzası:
FORUMDA DEĞİLSEM, BİL Kİ EVDE DEĞİLİM
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16.332
İkinci El Bölümü Mesajları: 498
Konularının görüntülenme sayısı: 1.128.543 (Bu ay: 1.622)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 338 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.