Merhabalar arkadaşlar soru başlıkta. İki tane monitöre çıkış almak istiyorum. Yani Monitör+ Laptop Monitörü + 2. Monitör. Hdmi splitter sadece aynı görüntüyü iki monitöre veriyor heralde.Bir tane usb3.0 hdmi dönüştürücü aldım ama o da çok kötü açıkcası. Bilgisayar e490 thinkpad. Başka çözüm gelen var mı aklına arkadaşlar.
Selam arkadaşlar bir arkadaşım için laptop araştırıyorum da kasa falan topladığım için laptop pazarına uzak kaldım. Tercihen hafif fhd ince 5 bin lira civarında laptop tavsiyeniz var mı ? Ekran kartı önemsiz paylaşımlı olsa daha iyi olur hatta ısınma sıkıntısı da olmaz. Dayanıklı uzun süre götürmesi birinci tercihim ben giriş seviyesi thinkpadlere baktım ama başka tavsiyesi olan var mı?
Bu sistem nasıldır?
Merhaba arkadaşlar 4 çıkışlı ekran kartı olan bir sistem gerekiyor ama işimi de görsün istiyorum bu sistem nasıldır?
4 Çıkışlı Ekran Kartı Tavsiyesi
Arkadaşlar 4 ekran takabileceğim bir ekran kartı lazım bana stoklarda bulamıyorum bir türlü. Çok eski bir ekran kartı olmazsa daha iyi olur ama bütçem de 2k civarı.
Şunun dışında başka bulamadım ama aynı kart geçen ay 1500 falandı elim gitmiyor o yüzden tavsiyesi olan var mı?
APU Sistem Nasıl Olmuş
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/123TUHR8
Bütçem kısıtlı arkadaşlar elimden gelse 3.5k ya kuracağım fakat anca bu kadar çıkabildim. Ekran kartlarının piyasası malum sonradan eklerim diye düşünüyorum. Bu sistem işimi görür mü çok bir beklentim yok sonradan yükseltmeye uygun olması yeterli.
Kasko yaptıran var mı?
|
|
|
4 Bin TL lik Kasa Sizce Nasıl?
|
|
Katılım zamanı: 4 Ekim 2008 |
Referanslar: Ares88 ,xwq,companjera |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.553
İkinci El Bölümü Mesajları: 50
Konularının görüntülenme sayısı: 37.345 (Bu ay: 911)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 806 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic