Şimdi Ara

PS3 Alıp memnun olmayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
1
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş ps3'e verilen para gereksizdir diyor ısrarla Ps3 alıp parasının çöpe gittiğini düşünen var mı?

Orijinalden alıntı: rockman52

Arkadaş ps3'e verilen para gereksizdir diyor ısrarla Ps3 alıp parasının çöpe gittiğini düşünen var mı?

Gereksiz mi ? ... sen gow3 te poseidon sahnesini oynadın mı ? yada uc3 te uçak sahnesini, çöl bölümünü oynadın mı ?

Bunları oynadıktan sonra tek diyeceğin şey '' neden daha önce almadım?''

Orijinalden alıntı: kratos90

quote:

Arkadaş ps3'e verilen para gereksizdir diyor ısrarla Ps3 alıp parasının çöpe gittiğini düşünen var mı?

Gereksiz mi ? ... sen gow3 te poseidon sahnesini oynadın mı ? yada uc3 te uçak sahnesini, çöl bölümünü oynadın mı ?

Bunları oynadıktan sonra tek diyeceğin şey '' neden daha önce almadım?''

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç gereksiz olur mu?
    1.300 TL'ye almıştım verdiğim her kuruş sonuna dek helal olsun. Elimde PS1 PS2 ve PS3 var, PS 1 ve 2 emektarlarımı halâda ara sıra çalıştırırım, mesela geçenlerde yeniden Okami'yi oynadım. Konsola verilen para hiç gereksiz olur mu?
    O oyunlar seni içine çekiyor, harika zamanlar geçiriyorsun oyunlarda. Onun dışında:

PS3 bir Blu-ray oynatıcı
    Dandikte olsa interneti var
    PSN servisi ücretsiz ve sorunsuz lagsız işliyor. PS PLUS'la 1 yılda 45 oyun beleşe oynuyorsun 100 TL'ye.
    Fotoğtaf, video ve daha bir çok şey var PS3'te.

Ama bu nesil sağlamlık bakımından dandikti. Yeni nesilden umudum var.

• Ben memnun değilim kendi açımdan.
    Şuan ps2 oyunlarını verseler önüme daha çok zevk alırdım.Ps3 ün gow3-unc serisi-demon s souls dark souls-yakuza 3,4 falan filan(geri yazıcağım oyunları çoğu kişi bilmez)gibi oyunlar dışında online desteği olması haricinde hiç bir atraksiyonunu göremedim.
    Nerde eski rpgler nerde eski macera oyunları nerde eski crashler falan neyse ya yazmıyorum soğutucam senide.Şimdi alırsan seni 8 ay oyalar sonra sıkılabilirsin
  • Ben olmadım. Her oyunu PS3'de oynuyor hale geldim. Çünkü PC bana o zevki vermemeye başladı. Move desteği gayet hoş. Çok zevkli oyunlar oynayabiliyorsunuz. Just Dance 3, Michael Jackson Experience, Sports Champions. I-C-O'nun dediği gibi hiç bir şey olmazsa bir bluray player.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scatyagiz -- 3 Ağustos 2012; 17:04:07 >
  • Ben geçen yaz aldım.Hiç bir şekilde pişman değilim.Almamış olsam bu yaz alırdım Ayrıca şuan belli başlı oyunlar hariç ps3de oyun oynayamıyorum.
  • Ben ne pişmanım ne çok mutluyum.Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum evet ama hata mı yaptım alırken diye düşünmüyor değilim.Alalı 2 ay oldu ben fifa nba call of alsam yeter diyordum şuan ne callof oynadım ne nba sadece fifa var onuda sadece buradaki lige katılınca oynamaya başladım 2 gündür.

Şuan AC1 oynuyorum mesela.Biter bugün.Ha ps3 almasam 800 lirayla napardım heralde telefon alırdım E6 yerine HTC falan alırdım One x.Pişman olup olmayacağımı Fifa 13 Nba 13 ve yeni call of çıkınca anlayacğım

mağaralarına geri dönebilirler diyen arkadaşların

PSN:CHNUZUN
  • çok pişmanım napalım zorla last of us oynıycaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Ben ne pişmanım ne çok mutluyum.Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum evet ama hata mı yaptım alırken diye düşünmüyor değilim.Alalı 2 ay oldu ben fifa nba call of alsam yeter diyordum şuan ne callof oynadım ne nba sadece fifa var onuda sadece buradaki lige katılınca oynamaya başladım 2 gündür.

Şuan AC1 oynuyorum mesela.Biter bugün.Ha ps3 almasam 800 lirayla napardım heralde telefon alırdım E6 yerine HTC falan alırdım One x.Pişman olup olmayacağımı Fifa 13 Nba 13 ve yeni call of çıkınca anlayacğım

Aynı benim diyeceklerimi soylemissiniz bir ara dedim benmi yazdım bunları

Orijinalden alıntı: I-C-O

Hiç gereksiz olur mu?
    1.300 TL'ye almıştım verdiğim her kuruş sonuna dek helal olsun. Elimde PS1 PS2 ve PS3 var, PS 1 ve 2 emektarlarımı halâda ara sıra çalıştırırım, mesela geçenlerde yeniden Okami'yi oynadım. Konsola verilen para hiç gereksiz olur mu?
    O oyunlar seni içine çekiyor, harika zamanlar geçiriyorsun oyunlarda. Onun dışında:

PS3 bir Blu-ray oynatıcı
    PSN servisi ücretsiz ve sorunsuz lagsız işliyor. PS PLUS'la 1 yılda 45 oyun beleşe oynuyorsun 100 TL'ye.

quote:

PSN servisi ücretsiz ve sorunsuz lagsız işliyor.

4-5 saat oynuyorum hiçbirşey yokken çat diye PSN'den düşüyor ne yazık ki. PSN'de bence sorun var. Geçen günde 3-4 saat çözümü olmayan geçici bir problemden dolayı girememiştim.

• Psn yüzünden pişmanım.Ps3 üm bozulsada xbox alsam.

Hiç gereksiz olur mu?

PS3 bir Blu-ray oynatıcı

saolun hocam bu yorumuda gördüm ya bende birtek ben mi 950tlye alıp kazıklandım diyordum aslında eğer 600tlye alıcaksan değer ama benım gıbı 950 tl verırsen ıçın acıyor onun yuzunden şimdi oyunları hesapla alıyoruz.Hay ben Teknosa'nın...(yanlış anlamayın 950tl verdıgıme pişmanım ancak makıne 10 numara)

• quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

quote:

PSN servisi ücretsiz ve sorunsuz lagsız işliyor

4-5 saat oynuyorum hiçbirşey yokken çat diye PSN'den düşüyor ne yazık ki. PSN'de bence sorun var. Geçen günde 3-4 saat çözümü olmayan geçici bir problemden dolayı girememiştim.
    Ara sıra bakım zamanı (sırasında / öncesi / sonrası) böyle ufak tefek problemler olabiliyor ama her zaman ( sürekli) oluyorsa modemde sorun vardır. Günde 2-3 kere oluyorsa ve PS3'ü açıp kapatmadan internete girmiyorsa Ethernet Card'ta sorun vardır. Ama bu aralar nadirde olsa bende de düşüyor. 3 yıldan fazladır böyle, alıştım.

quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

saolun hocam bu yorumuda gördüm ya bende birtek ben mi 950tlye alıp kazıklandım diyordum aslında eğer 600tlye alıcaksan değer ama benım gıbı 950 tl verırsen ıçın acıyor onun yuzunden şimdi oyunları hesapla alıyoruz.Hay ben Teknosa'nın...(yanlış anlamayın 950tl verdıgıme pişmanım ancak makıne 10 numara)

Hacı ben 2009'da almıştım 1300 TL'ye. Sen hangi yıl aldın?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

quote:

PSN servisi ücretsiz ve sorunsuz lagsız işliyor

Ara sıra bakım zamanı (sırasında / öncesi / sonrası) böyle ufak tefek problemler olabiliyor ama her zaman ( sürekli) oluyorsa modemde sorun vardır. Günde 2-3 kere oluyorsa ve PS3'ü açıp kapatmadan internete girmiyorsa Ethernet Card'ta sorun vardır. Ama bu aralar nadirde olsa bende de düşüyor. 3 yıldan fazladır böyle, alıştım.

quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Hacı ben 2009'da almıştım 1300 TL'ye. Sen hangi yıl aldın?

Yok Slim kullandığım zamanda da vardı bu problem. Tamamen PSN kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Port açma uzmanı oldum bu adamlar yüzünden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.