Şimdi Ara

FIFA 13 ÇIKTI! (PS3 ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.077
Cevap
49
Favori
368.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  FIFA 13 ÇIKTI! (PS3 ANA KONU)


    FIFA 13™

    Tür: Spor

    Yapımcı: EA Canada

    Yayıncı: EA Sports

    Çıkış Tarihi: 28 Eylül

    Platform: Xbox 360, PS3, PC

     FIFA 13 ÇIKTI! (PS3 ANA KONU)






    Oyunun Genel Yenilikleri


    Futbol oyunu müdavimlerinin yakından takip ettiği FIFA serisinde 13. perde! FIFA 13'ün ana yapımcılarından David Rutter, FIFA 13 ile ilgili çok önemli bilgiler verirken yeni ekran görüntüleri de bu mühim detaylarla birlikte geldi.

    Rutter, FIFA 13 ile birlikte 5 büyük yeniliğe gidileceğini duyurdu. Bu 5 yenilik; First Touch Control, Player Impact, Complete Dribble, Tactical Free-Kicks ve Attacking AI olarak tanıtıldı. Hemen bu yenilikleri detaylarıyla tanıtırsak;

    * First Touch Control (İlk dokunuş kontrolü): FIFA 13'te yapılması istenen ilk şeylerin başında daha gerçekçi top kontrolünün sağlanması geliyor. Artık top kontrolü eskisinden daha zor ve karmaşık bir yapıya bürünecek. Top kontrolünü sağlamak, topun geliş hızına, yüksekliğine, oyuncunuzun tekniksel becerilerine göre farklılık gösterecek.

    * Player Impact (Oyuncu darbesi): FIFA 12 ile birlikte spor oyunlarına yeni bir renk katan "Impact Engine" yani darbe motoru da bu sene daha da geliştiriliyor. Artık çarpışma ve ikili mücadele animasyonları çok daha gerçekçi olacak ve Rutter'ın dediğine göre Youtube'da da karşılaştığınız komik oyuncu öpüşmeleri gibi videolara elveda diyeceksiniz. FIFA 13'te çok daha optimize bir "darbe motoru" bizleri bekliyor olacak. Ayrıca üst vücut bölgesine özel yeni darbe değerleri de eklenecek.

    * Complete Dribble (Tamamlanmış Depar): FIFA 12'de yönünüzü değiştirdiğiniz gibi hemen depar (dribble) atabiliyordunuz. FIFA 13'te bu çok daha zor olacak.

    * Tactical Free Kicks (Taktiksel Serbest Vuruşlar): Serbest vuruşlarda yepyeni bir sistem geliyor. Artık serbest vuruş anlarında 3 oyuncuya kadar topun etrafında toplanabileceksiniz. Topa vurur gibi yaparak topun üzerinden atlayıp şut şansını diğer oyunculara bırakabileceksiniz veya buna benzer çeşitli serbest vuruş taktikleri sizlere verilecek.

    * Attacking Artificial Intelligence (Hücum Yapay Zekası): Son olarak artık ofansif anlamda yapay zeka büyük bir gelişme gösterecek. CPU tarafından kontrol edilen oyuncular kendilerine daha iyi koşu rotaları çizebilecek ve sizin pas verebileceğiniz noktaları daha iyi süzebilecekler. Hücum oyuncuları defans çizgisine dikkat edecek ve buna göre pas verme ihtimallerinizi gözden geçirecekler.



    Kullanmak isteyen olursa imzalar;

     FIFA 13 ÇIKTI! (PS3 ANA KONU)


     FIFA 13 ÇIKTI! (PS3 ANA KONU)


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_60145676/mpage_1/key_/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/0b/4c/28/0b4c2850518a537f42f721377c7555a4.png[/image][/link][/center] 

    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_60145676/mpage_1/key_/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/e7/f7/35/e7f73599cf4cfd6607cc9cc06b901fc1.png[/image][/link][/center]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat_60 -- 28 Eylül 2012; 2:11:34 >







  • Harika bir haber eksikligini hissediyorum 12de. Gelmesi cok iyi oldu.

    Tesekkurler hocam
  • Birde Türkçe olacağı haberini duysak keşke
  • türkçe haberini bekliyoruz.
  • güzel haber türkçe olursa da tadından yenmez
  • Türkçe dublaj olması için distribütör firmanın destek vermesi gerekiyor. O firma da Sony olmadığına göre fazla ümitlenmeyin derim.
  • oh bee, ciddi anlamda eksikligini hissettik bu sene
  • Creation centre'da yaptığım Fenerbahçe ile idare edebilirsiniz. Gayet güzel oldu forma mümkün olan en iyisi ve oyuncuların güçlerini özenerek tam yaptım ayrıca tüm oyuncuların boy kilo ve traitleride bire bir. linkten neye benzediğini görebilirsiniz. Unranked online maçlarda seçebilirsiniz

    http://www1.picturepush.com/photo/a/8119694/640/8119694.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 25 Nisan 2012; 16:05:12 >
  • Neyse GS-FB derbisi yaparız gelsin de
  • arkadaşlar arasında derbi olayı cidden zevkli oluyordu varlığında fazla gerekli görmesemde yokluğunda cidden kendini özletti
  • Suudi ligiyle ilgili bir haber de FIFA Soccer Blog'dan geldi.
    http://fifasoccerblog.com/blog/saudi-league-licensed-for-fifa-13/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sedat_60

    Suudi ligiyle ilgili bir haber de FIFA Soccer Blog'dan geldi.
    http://fifasoccerblog.com/blog/saudi-league-licensed-for-fifa-13/

    Daha çok lig demek daha farklı takımlarla maç demek güzel oldu bu...
  • Bu yil Fifa aldım Ve önümüzdeki on yil Fifa almayı düşünmüyorum :) ama turkiye nin olması guzel olmuş.
  • harika olacak türkiye ligi dönerse..
  • Türkiye Ligi döndüğü için değil oyuncuları kullanacağım için heyecanlandım

    Güney Afrika yok mu?
  • Türkçe olursa Türkçe spikerde gerekli bence zor iş.
  • Sevindirici bir haber. Oynayacağımdan değil ut de kurulacak bir ligimiz olacak.
  • Head mod da çok iyi olur. Galatasaray ve Fenerbahçe maçları zevkli geçer, en azından kendi ülkemizin insanlarıyla karşı karşıya gelmiş oluruz.
  • Türkçe spiker icin:burdan iyi yabanci dili olan bir arkadas,ornek olarak,dilekce niteliginde,yazi yazsin ve nereye e-posta atacagimiza belirtilsin ve o iletiyi fifa13 cikana kadar,forumda ve baska platform paylasalim.e-posta yolu ile istegimizi belirtelim veya baska yollar varsa onlari deneyelim.
    edit:bir kac stad'da olabilir.
  • Spikerden cok stad yapilmasi taraftariyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.