Şimdi Ara

Yeni bir PC mi? Yoksa Xbox 360 mı almalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Şu anda kullandığım bilgisayar özellik bakımından vasat bir bilgisayar. (P4 2.8 Ghz işlemci, 1.5 Gb ram, 256 mb 128 bit ekran kartı)

Haliyle yeni çıkan oyunların hiç birini oynayamıyorum. 720p ve üzerinde kaliteye sahip video izleyemiyorum.

Yaklaşık 1000 tl'lik bir bütçe ayırdım.

1) Sizce bu bütçeyle yeni bir kasa mı almalıyım, yoksa jtag'li xbox 360 mı almalıyım?
    2) Xbox alırsam kinect'te almalı mıyım? Yoksa gereksiz bir heves mi?
    3) Xbox üzerinden internetten video izleyebilir miyim? (720p)
    4) 2. El pc kasası alırsam nasıl bir sistem tavsiye edersiniz?

Hepsine tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap vereyim, Xbox ın oynattığı oyunları oynayabileceğin pc ler 1300-1500 liradan başlayacak ki hepsini ultra da oynaman çok zor olacak. O zamanda 1700 liraya kadar çıkman lazım olacak. Xbox alırsan 600-700 liraya patlar jtagli olarak. Pc deki kasma derdin xboxta hiç olmaz ve xbox controller da oyun oynamak çok zevklidir onuda söylemem lazım. Ama Jtagsiz alacaksan bence pc daha mantıklı ama senin kararın tabiki. Xboxta internet üzerinden video izleyemezsin onun için Xbox one destek sağlıyor bildiğim kadarıyla. Pc konusunda bilgilerim zayıf olduğundan başka arkadaşlar cevaplarlarsa daha makbul olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PureMusic -- 12 Nisan 2014; 19:49:56 >

Orijinalden alıntı: zapdos93

Öncelikle merhaba arkadaşlar.

Şu anda kullandığım bilgisayar özellik bakımından vasat bir bilgisayar. (P4 2.8 Ghz işlemci, 1.5 Gb ram, 256 mb 128 bit ekran kartı)

Haliyle yeni çıkan oyunların hiç birini oynayamıyorum. 720p ve üzerinde kaliteye sahip video izleyemiyorum.

Yaklaşık 1000 tl'lik bir bütçe ayırdım.

1) Sizce bu bütçeyle yeni bir kasa mı almalıyım, yoksa jtag'li xbox 360 mı almalıyım?
    2) Xbox alırsam kinect'te almalı mıyım? Yoksa gereksiz bir heves mi?
    3) Xbox üzerinden internetten video izleyebilir miyim? (720p)
    4) 2. El pc kasası alırsam nasıl bir sistem tavsiye edersiniz?

1) Tamamen tercih meselesi salt oyun içinse Xbox360 çok daha uygun, genel kullanım ağırlık kazanıyorsa pc.
    2) Kinect tamamen gereksiz bir aparat.
    3) Gold üye olmadan internete anca ping atarsın, jtag varken de gold üye olamazsın. Mplayer xbox homebrew programını çalıştırmayı başarabilirsen usb veya hdd'den 720p film izleyebilirsin, ayrıca normal dash üzerinden de usb veya hdd'den avi,mp4,mov uzantılı film izleyip, mp3 ve wma dinlemek mümkün.
    4) Amd a10 apu ve hd7000 sınıfı bir ekran kartıyla o fiyatlara işe yarar bir pc toplamak mümkün (0 olarak, 2. elde 1000 peşine adam çok sıkışmıştır i7+gtx700 bile denk gelebilir :) )

• Yorumlarınız için teşekkürler :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.