Selamlar,
Sistemi geçen sene almistim. Ekran kartından kivilcim çikti ve ön fanlar çok ses yapıp bios dan kontrol edilemiyordu. Ben de Kasayı itopyaya gönderdim. 20 iş günü yasal sınır. Şu ana dek 15. Is günü geçti.
bugün telefonda son durumu sordum.
Dediler ki
Ram
Işlemci ( Yetkili servis de )
-------------
SSD
Kasa
Soğutucu (Inceleme de )
--------------
Anakart
Ekran kartı (Teslim edilecek olarak gorukuyormus)
Şimdi bunlar tam olarak ne demek? Ne yaptılar nasıl test ettiler, ve sizce bu kadar uzun sürmesi normal mi?
Itopya PC kasasi ile durum( Resimli)
Selamlar,
Sistemim
AMD 7600 islemci
Gigabyte 7700 Xt ekran kartı
32 GB gdrr5 ram
1 Tb SSD
Thermalight 120 SE çift fanli soğutucu
650w psu
Fezeon F8 kasa
Önde 3 adet fan var, arkada 1 adet egzos fanı.
Bilgisayar şuan da serviste ekran kartı arizasindan ve öndeki 3 fanın çok sesli çalışmasından dolayı.

Sormak istediğim soru şu,
10 ay önce Itopyadan aldım ve garantisi hala devam ediyor.
Bu kasa geldikten sonra, bu kasayı alıp şubeye gitsem.
Baska kasa seçsem ve kasanın altına ve üstüne 3 er tane daha fan alsam, onlar orada montaj yaparlar mı?
Amacım sistemin bana 5 yıl garanti şekilde sıkıntı cikarmamasi, çok iyi soğutmasi, ve aynı şekilde kasa daki fanların da 5 yıl garanti şekilde sorun cikarmamasi.
Artic p12 fanı araştırdim. Ama itopya da bulamadım ondan
Benim tek yapacağım şey, 3-4 ayda bir içini açıp tozları temizlemek olmalı.
Itopyadan servisi ile ilgili
Selamlar. Öncelikle PC cahiliyim. Itopyadan OEM paketi almıştım 10 ay önce.
Geçen hafta Gigabyte 7700 xt ekran kartından kıvılcım çıktı. Servise yolladım. 31 Mart salı günü ellerine ulaştı. Telefonda konustuk. Hatta ne sorunu olduğunu sordu, ben de içine not bıraktım dedim. Buralari geciyorum.
Salı gününden beri 4 iş günü geçti ve hala geri dönüş yok.
Asil sormak istediğim konu şu,
Itopyanin sitesinden Ekran kartı stoklarina baktığımda gigabyte 7700 ya da 7800 yok.
Asus 7700 xt ve 9060-70 serileri var.
Sizce hangi ekran kartını takarlar?
Asus 7700 e baktım 2 fanli, benim gigabyte 7700 Xt 3 fanli.
O yonden herhangi bir sorun oluşturur mu?
Bir arkadaşım 9070 takarlar dedi ama siz ne dersiniz?
PSU un 650w fezeon
Itopyaya arızali kasa gönderenler bakabilir mi
Selamlar, 10 ay önce OEM paketi almıştım. 2 gün önce islemciye yeni soğutucu taktım. Yeni soğutucu taktiktan sonra Final fantasy 16 oynarken ekran kartından 2 kere kıvılcım geldi.
PC yi kapatıp, Kasayı açıp tekrar pinleri çıkarıp taktım. Sonrasında oyuna tekrar geçtiğinde kıvılcım tekrar geldi.
Sonrasında PC yi kapattim. Bir daha da açmadım.
Ayrı olarak öndeki 3 kasadaki fanlar aşırı gürültülu çalışıyor %100 devir ile. Bios dan kontrol etmeye çalıştım ama o fanlar PSU ya bağlanmış.
Yarın müşteri hizmetlerini arayacağım ve arıza destek talebi olusturacagim. Bu konuyla ilgili tavsiye verebilecekler var mı? Gönderirken ne yapayım. Ve Gönderirken nelere dikkat edeyim. Bu işin içinde katakulli olmasın.
Dualsense i PC de şarj etmek
Selamlar, Dualsense kolum var Pc de şarj etmek istiyorum. Geçen gün kolun içindeki pil bitine ve kapanana kadar oyun oynadım.
sonrasında pc de şarj etmek istediğimde usb 3.0 ile çok yavaş şarj ediyor 5-6 saattir şarj ediyor ve hala bitmedi.
Sizce bu normal midir? telefon şarj aletiyle daha önceden ps4 kolunu şarj edip, pilini bozmuştum tekrar aynı şeyi yapmak istemiyorum
Control de nexus mod sorunu
selamlar bu mod konusunda çok yeniyim arkadaşlar. Control ü modlamak istiyorum, bunun için ise vertux programını indirip nexusmods dan herhangi bir mod indirip oyuna başladım yalnız oyuna girdiğimde istediğim kostüm yerine default kostüm ile başlıyor. herhangi bir guide bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
Xenia vs rpcs3 hangisi daha iyi?
Steamden oyun alırken döviz kuru
İlgi Alanları: Vücut geliştirme, video oyunları , sinema , pop müzik.
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.562
İkinci El Bölümü Mesajları: 204
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 835)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.713 (Bu hafta: 11)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
11 Yanıt
0