Şimdi Ara

Playstation 2 alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
10.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yakın bir zamanda (2,3 ay sonra) bir PS2 almayı düşünüyorum.Zaman-Zaman PS3 almayı düşünüyordum ama oyun pahalı konsol pahalı deyib PS2-yi seçdim. Kısaca sizden önerilerinizi bekliyorum. Konsolu alırken neye dikat etmeliyim. İlk kez bir Playstation konsolu alacağım bu nedenle fazla bilgim yok.(Eskiden Sega Mega Drive,Nintendo Game Cubem vardı)

Oyun cd-yle mi oynanıyor? Isınma problemi varmı? Oyun kaydedirken memory cardla nasıl kaydediliyor? Hangi TV-de çalışır? Grafikler nasıl? FPS oyunları nasıl oynanılıyor?
    Şimdiden teşekkürler.

•  Playstation 2 alıyorum

90004 serisi mavi kutulu ps2. bunu alın. en yeni model bu model. ısınma sorunu yok.

Playstation 2 alıyorum

70004 serisi sarı kutulu ps2. bundan alma. bu modeller ısınıyor, üretimden kalktı ama bazı yerler satışa devam ediyor.

Playstation 2 alıyorum

kalın kasa ps2. üretimi yıllar önce durdu. parçası hem zor buluyor hem de çok pahalı. uzak dur.

Playstation 2 alıyorum

8-16-32-64 mb sony memory card. oyunları kaydetmek için olmazsa olmaz bir parçadır. piyasa fiyatı 15-20 tl civarıdır. kutudan çıkmaz. ayrıca satın alıcaksınız.

sıfır ps2 lerin fiyatı 250-280 tl arası değişir. en fazla 300 tl de olabilir. 300 ün yukarısı pahalıdır.

istanbuldaysanız khalkedeon veya atik elektronikten satın alabilirsiniz. forumda baya övgüyle bahsedilen yerlerdir buralar. bu yerler ps2 leri zaten çipli satarlar ama siz alırken sorup emin olun genede. istanbulda ps2 satan başka güvenilir satıcılarda vardır elbette ama benim bildiklerim bunlar. istanbulda yaşayan diğer arkadaşlar alternatif yerler konusunda size yardımcı olacaktır.

Playstation 2 alıyorum

Oyunların büyük bir kısmı dvd dir. her konsolda olduğu gibi oyun içinden kaydediyorsun. en iyi görüntüyü tüplü tv de verir. gamepade alıştınmı fps oyunları rahatlıkla oynarsın.

TAVSİYE EDECEĞİM OYUNLAR :

01. Black
    02. Burnout Dominator
    03. Burnout 3: Takedown
    04. Burnout Revenge
    05. Call of Duty Serisi (4 Bölüm)
    06. Crash Serisi (6 Bölüm)
    07. Def Jam: Fight for NY
    08. Devil May Cry
    09. Devil May Cry 3: Dante's Awakening
    10. Fatal Frame 1-2-3
    11. Fight Night Round 3
    12. God of War 1-2
    13. Gran Turismo 3-A Spec
    14. Gran Turismo 4
    15. James Bond 007 Everything or Nothing
    16. Midnight Club Dub Edition Remix
    17. Yakuza 1-2
    18. Medal of Honor: Frontline ve Rising Sun
    19. Medal of Honor: European Assault ve Vanguard
    20. Metal Gear Solid 3: Snake Eater
    21. Burnout 1-2
    22. Onimusha: Dawn of Dreams
    23. Onimusha: Warlords
    24. Onimusha 2: Samurai's Destiny
    25. Resident Evil Code: Veronica X
    26. Resident Evil Outbreak ve Dead Aim
    27. Shadow of the Colossus
    28. Soul Calibur III - IV
    29. ICO
    30. Tekken 5
    31. TimeSplitters 1-2-3
    32. Urban Chaos: Riot Response
    33. Wipeout Fusion
    34. Manhunt 2
    35. Formula One 2006
    36. Mercanerias
    37. Okami
    38. Mercury Meltdown Remix
    39. Lotr Two Towers
    40. Lotr Return of The King
    41. Genji
    42. Bujingai
    43. Blood Will Tell
    44. Way Of The Samurai 1-2
    45. Castlevania 1-2
    46. WRC Rally Evolved, WRC-4
    47. Cold Winter
    48. Dark Watch
    49. Ratchet&Clack Serisi (5 Bölüm)
    50. Jak&Dexter Serisi (5 Bölüm)
    51. Sly Serisi (3 Bölüm)

iyi oyunlar

Daha Fazlası İçin :http://forum.donanimhaber.com/m_17919337/mpage_54/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 29 Aralık 2009; 16:45:36 >

• sana tavsiyem hiç ps3 oynama bir yerlerde kaza ile yoksa aldığın ps2yi çöpe atarsın....

her türlü tv de çalışır. sısnma problemi yok, dvd den çalışır oyunlar. fps'ler direk game pad den oynanır alışırsın, grafikler ps3 görene kadar idare eder, gördükten sonra elle çizilmiş gibi gelir. direkt kayıt yapıyor zaten hafıza kartına.
  • Sağolasın kardeş yeterli bilgiyi verdin teşekkürler
  • god of war 1 ve 2 neredeyse çoğu yeni nesil oyundan daha kalitelidir.. ilk bu iki oyunu alıp bitir.. sonrada metal gear serisi.. falan bunları oynarsın grafik için değil senaryosu ve eğlencesi için oynarsın orgazmik zevkler alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncyt
    sana tavsiyem hiç ps3 oynama bir yerlerde kaza ile yoksa aldığın ps2yi çöpe atarsın....

her türlü tv de çalışır. sısnma problemi yok, dvd den çalışır oyunlar. fps'ler direk game pad den oynanır alışırsın, grafikler ps3 görene kadar idare eder, gördükten sonra elle çizilmiş gibi gelir. direkt kayıt yapıyor zaten hafıza kartına.

Baştan sona katılıyorum. Ps3 oynarsan Ps2 yi atarsın yeterli paran varsa koşa koşa ps3 ararsın. Bknz: ben 2 yıl önce
  • hocam sana tavsiyem ps3 al..ps2 yı alıcaksın kısa bır sure sonra sıkılacaksın cunku grafikler vb...ps3 un oyunları pahalı ama shopto.net veya 2.el satanlardan ucuza alabılırsın yada takas yapabılırsın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    Playstation 5 Açılmıyor
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkese tesekkurler oneriler icin.
    Zaten konunun basinda belirtdim. PS3 alacakdim ama daha fazla para ayarlaya bilemedim. 2010 eylule kadar oynayib saticam ve psp alicam.
    Grafik falan benim için pek de önemli değil. Hem ps2-de bir sürü guzel oyun var (God of War, Tekken 5, Age of Combat, Call of duty) bir de ps2 sony bravia plazmada mi iyi goruntu verir yoksa normal kucuk televizyonlarda
    Bir de oyun cd-yle mi oynaniyor?
  • Arkadaşın ilacı Xbox 1 'dir. Gerek multimedya,gerek sağlamlık, gerekse grafik anlamında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox

Herkese tesekkurler oneriler icin.
    Zaten konunun basinda belirtdim. PS3 alacakdim ama daha fazla para ayarlaya bilemedim. 2010 eylule kadar oynayib saticam ve psp alicam.
    Grafik falan benim için pek de önemli değil. Hem ps2-de bir sürü guzel oyun var (God of War, Tekken 5, Age of Combat, Call of duty) bir de ps2 sony bravia plazmada mi iyi goruntu verir yoksa normal kucuk televizyonlarda
    Bir de oyun cd-yle mi oynaniyor?

oyunlar dvd5 olarak oynanıyor. cd oyunlarda var ama çok az. çoğunlukla dvd5. ayrıca sen konunun başında niyetini belirtsende insanlar illaki lafı ps3 e xbox a getirmeye çalışıyor. sen para durumum müsait değil ps2 alacam diyorsun birileri ıslarla ps3 al diyor. xbox-1 al diyen bile çıkmış. biraz sonra xbox360 içinde seni ikna etmeye çalışacaklar. bunlara hazırlıklı ol. adam kafayı grafikle bozmuş senide buna ikna etmeye çalışıyor. yapacak bişey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 29 Aralık 2009; 16:46:07 >

• anlama guclugu felan ceken yok biz sadece arkadasa yol gostermeye calısıyoruz..mademki para durumu musaıt degıl biraz bekler almısken en ıyısını alır bu kadar basit yani..kalkıpda bu saatten sonra ps2 almak pek mantıklı gelmiyor açıkcası psp alsın daha iyi
  • bence de psp ya da sıfır yada 2. el temiz bir xbox360 alsın daha iyi
  • playstation 2-i 2-3 ay sonra alıcam. eylülülün ortalarında satıb bir psp go alıcam. Ayrıca xbox filanla pek aram yok benim.Playstation 2 alıcam PS3 almayı çok isterdim ama para durumu kötü olduğu için PS2 dedim.. 4-5 ay oynayıb satıcam ve beni yıllarca görmesi için psp go alıcam eylül 2010-da.
    Zaten PS3 alsamda sadece 1 oyun alabilirim (o da çok zor) chip mip falan işleri de kafamı yorur. En iyisi PS2 alıp kaliteli oyunlar oynamak. Gerçekden çocukluk haylalimdi. Hep cafelerde falan oynardım. Tekken 4 benim en çok oynadığım oyundu. Çok ciddi paralar harcadım çocukluğumda.
    Siz önerilerinizi yazın. Belki sonra fikrimi değişib psp alabilirim. Ancak arkadaşın dediği gibi zorlamayın. Ama başka konsollarla ilgili görüşlerinizi yazmaya devam edin.Ama zorlamayin zaten ps2 alıcam
    Siz ps2 ile ilgili görüşlerinizi ve ps2-ni diğer konsollardan farkalndıran özellikleri yazmaya devam edin.

• Tüplü televizyonda daha iyi görüntü verir
  • ps3 e paran yetmiyorsa ps2 yi gönül rahatlığıyla alabilirsin. grafikleri ps3 gibi değil ama kötü de değil. çok güzel oynanır. çok güzel oyunları var. xbox360 yada xbox-1 e sakın ha bulaşma. xbox alacağına ps1 al daha iyi. xboxta hiç doğru düzgün oyun yok. makinada bozuk zaten. 3 günde pişman olur satmaya çalışırsın. aman ha
  • koraykasap22 nin yorumuna dikkatle yazıyorum.
    Ps2 alma demem ama yakında çıkacak oyunların çoğu hatta hepsi ps2 de çıkmayacak ve millet ps3 ve xbox da oynarken sen bakacaksın ps2 ne o da sana bakacak.
    Biraz daha para biriktir 2.ci el ps3 al.Bende geçtim bu yollardan ve ps2 aldım sonradan pişman oldum ve ps3 aldım.
    Eğer LCD veya plazma TV yoksa sorun olmaz.Ps3 u RGB kalbo ile tüplü TV ye bağlayabilirsin.
    Yazdıklarımı dikkate el kendini de yakma.bende yaşadım.
  • Valla kardeş ilk playstationun olacaksa bayağı sarar ama bu forumda fazla takılma o zama çünkü her ps3 haberini gördüğünde için gidecek ben olsam öyle olurdu sen karar vermişsin belki ama temiz sağlam 2. el bir xbox360 alığ daha kaliteli oyun oynayabilirsin bi tavsiye sen bilirsin yinede onda oyunları orjinal alma zorunluğuğun yok
  • Geçenlerde 100 Liraya PS2 satılıyordu Media Marketlerde fiyatları baya uygun Maddi durum iyi değilse al PS2'yi paşa paşa oynarsın.
  • Eğer tüplü tv de oynayacaksan ps2 işini çok rahat görür. Boşuna fazla da masrafın olmaz. Oynaman gerekn yüzlerce iyi oyun var
  • Hangi oyunları önerirsiniz?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.