Şimdi Ara

Playstation 2 alıyorum (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
10.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet para sorunu nedeniyle ps2 alıcam ama bir sorum var arkadaşlar ps2-de oynaya bileceğim yeni devr fps varmı mw2 gibi
  • ne desem bilemedim; ps2 desem sıkılabilirsin (ki o ben) ps3 desem oyunları tuzlu, xbox desem 3k gibi bi sorunu var..bilgisayarın özelliklerini yükselt bilgisayarda oyna
  • Az oyun öz oyun olsun ps3 al takas olayınıda göz ardı etme
  • Arkadaslar bana da ps2 geldi bı yerden. Eşimle oynayabilecegimiz 2 kişilik şöyle lose your marbles tarzı oyun önerebilir misiniz? Otomobil yarısı da olabılır.
  • need for speed al oyna.

playstation 2 mayıs ayı sonunda alıyorum 100 oyunla birlikde

(ps3 yetecek kadar paramyok )
  • Bu konuda iyice eskimiş ama alamadım

Yakında bir psp alıcam
  • Desene millet 3 sayfa boyunca boşa yorum yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 19 Ağustos 2010; 18:01:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: callofduty6

klavuzu karga olanın başı b.ktan kurtulmazmış. xbox alırsan bir sene sonra çöpe atar, paranla rezil olur oturursun. ya ps2 al yada psp yada git çayda çıra oyna.

klasik sony fanboy düşünce tarzı
  • bu devirde ps2 alan arkadaşa tavsiyem.. aldığı ps2'sini de yanına alıp

alt çıbıl üste beyaz gömleği tersten giyip tabanvay vaziyette uygun adım e-5 emniyet şeritinden ait olduğu bakırköy a.hastanesine teslim olmasıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 19 Ağustos 2010; 22:14:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

bu devirde ps2 alan arkadaşa tavsiyem.. aldığı ps2'sini de yanına alıp

alt çıbıl üste beyaz gömleği tersten giyip tabanvay vaziyette uygun adım e-5 emniyet şeritinden ait olduğu bakırköy a.hastanesine teslim olmasıdır...

ne alakaysa?
  • quote:

ps2 almadım zaten para fazla olsa gider ps3 veya xbox 360 alırdıma ama imkana göre psp alıcam
  • up
  • Geçen kolları hariç ama bağlantı kabloları tam olan tertemiz bir psone aldım 20 TL'ye. Birine hediye edecektim. Fakat kurup oynayınca elimden düşüremiyorum. Daha önceden psp slim vardı satmıştım. PS2 de alınabilir çok rahat. Önemli olan eğlence değil mi?.
  • quote:

kendi çapında eğleniyor işte. komik olduğunu zannediyor zavallı.
  • Takma kimseyi. Bende elimde ps3 olmasına rağmen, para bulduğum anda ps2 alıcam. Nostalji olsun. Dur yav ps1'i çıkarıp biraz GT1 oyniyim.
  • Aralık sonunda bir ps2 alıcam bir aksilik çıkmaz umarım
  • Arkadasim 1 yilda 100 TL biriktiremedin mi ? Aralik 2009 da acmissin 1 yil olmus yuvarlak hesap. Bu ne ya berber ciraginin elinde bile Iphone var sen ne yapar ne edersin ? Bir ise girsen 1 ay calissan degil ps2 , gitmis ps3 almistin. Hortlatmasan iyiymis konuyu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.adr

Arkadasim 1 yilda 100 TL biriktiremedin mi ? Aralik 2009 da acmissin 1 yil olmus yuvarlak hesap. Bu ne ya berber ciraginin elinde bile Iphone var sen ne yapar ne edersin ? Bir ise girsen 1 ay calissan degil ps2 , gitmis ps3 almistin. Hortlatmasan iyiymis konuyu..

• konuya bak
    @slayer.king
    depodan sega mega drive2 konsolumu buldum ve inanamadığım bi şekilde çalıştı ve çok zevk aldım.
    banada diyecek bişeyin varmı ? kimsenin zevkine karışamassın kaldıki adamın parası yok.1 yıl olmuş orası ayrı

her eve ps2 girmeye başladığı dönem bende ps1 vardı ve çok zevk alarak oynuyordum.
    bayramdan sonrada ps2 alıcam ve yoluma bakıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.adr

Arkadasim 1 yilda 100 TL biriktiremedin mi ? Aralik 2009 da acmissin 1 yil olmus yuvarlak hesap. Bu ne ya berber ciraginin elinde bile Iphone var sen ne yapar ne edersin ? Bir ise girsen 1 ay calissan degil ps2 , gitmis ps3 almistin. Hortlatmasan iyiymis konuyu..

Haha aynen
    Dalga geçiyor olabilir beyler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.