200 tl ye ps2 al. ps3 e, lcd tv ye, oyunlara vereceğin parayıda git kızlarla ye. alt tarafı oyun oynayacaksın. milyarlar saçmanın manası yok
Bencede ps2 al , oyna.
paran varsa ps3 yada xbox360 al paran yoksa ps2 al
quote:
NintendoWiiXbox
dostum xbox almamamin nedeni 3k. ben konsol alana kadar 3k-siz xbox cikarsa dusunuruz. (3 ay sonra aliom konsol)
sen xboxın 3k masrafını bile gözünde büyüten biriysen ps3 olayına hiç girmemen lazım
Arkadaşlar sizce ps2 için 0 mı almak mantıklı yoksa 2. el mi.. ?
2.el aslında daha mantıklı para açısından.. Hala sıfırları fazlasıyla pahalı.. Güvenilir bir kişiden ikinci el ps2 alabilirsin..
@Cypon
oyun konsolu hiçbir zaman 2. el alınmaz arkadaşım. bunu hiçbir zaman aklınızdan çıkartmayın. ha şimdi birileri gelicek "ben şunu aldım bişey olmadı, ben bunu sattım bişey çıkmadı" falan diyecekler şimdi. sen gider 2. el ps2 alırsın 5 ay sonra lensi bozulur çipi yanar, 2. el aldığından daha fazla masraf yapmak zorunda kalırsın. sıfır 250 tl olan alet 2. el olarak 200 tl ye alınmaz zaten. kafam rahat olsun istiyorsan 40-50 tl nin hesabını yapmayacaksın
Cypon
dostum ps2 iyi bir konsol cok iyi oyunlari var. ancak ps3-un yeri ayri.ben de ps2 almayi dusunuyorum. ancak yine de belki bir mucize gerceklestirib ps3 alabilirim. [:D]
ScAnMaN
dostum universite hazirliklari nedeniyle 3 yil televizyonlu elektroniklerden uzak kalacagim. ve bu donemde sadece psp kullanicam. dondugumde ps4 alib oynarim. (2011-de gidicem 2014-de donucem)
quote:
Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox
Cypon
dostum ps2 iyi bir konsol cok iyi oyunlari var. ancak ps3-un yeri ayri.ben de ps2 almayi dusunuyorum. ancak yine de belki bir mucize gerceklestirib ps3 alabilirim. [:D]
ScAnMaN
dostum universite hazirliklari nedeniyle 3 yil televizyonlu elektroniklerden uzak kalacagim. ve bu donemde sadece psp kullanicam. dondugumde ps4 alib oynarim. (2011-de gidicem 2014-de donucem)
Tabiki görüntü açısından ps3 ile ps2 arasında dağlar kadar fark var. Ancak ps3 için vereceğin yanında bir de ona uygun tv almak zorundasınki bu ufak çaplı bir servet ediyor :D Bende isterim almayı ancak madii açıdan ps2 daha uygun geliyor bana. O yüzden 0 mı 2. el mi alsam diye düşünüyorum. Çünkü sanırım ps2 nin üretimi durdurulmış daha üretilmeyecekmiş. Tabi 2. el için de sağlam birilerini bulmak gerekiyor yoksa verdiğim para uçar gider :D
Biraz daha para biriktirip PS3 alabilirsin
Çnkü PS3 varken vede ucuz bir fiyata bir yerlerden 2.el bulabileceğinden PS2 almak mantıklı değil. Ama tabi sen bilirsin param yok diyorsan PSP al.
Sana şunu diyorum ya PSP ya da PS3 . PS2 alma bence.
ps2 2.el almanin faydasi yok kades. konsol 10 yildir cikiyor. alacagin 2.el konsol 1-2 aya bozulur. zaten 2.el ve 1.el arasinda pek de fazla fark yok. ps2-nin fiyati da dusdu. ben turkiyeden almayacagim ps2-yi dubaiden getirecekler. 99 dolara. 0-i. ps3-un fiyatini bilmiyom ordakini bizim evde plazma var. ancak 3 tane tuplu var. plazmada oynarsam biraz zor olucak cunki plazmayla televizyon izliyor millet. dubaideki fiyatlar ucuz olursa belki 40 gb falan ps3 alabilirim. ancak oyun masraflari falan derken ps2 aliyorum diyorum. daha karar vermedim ancak hangisini alirsam 0 alicam.
Orası öyle tabi de.. Üretimi durdurulduğunu okuduğumda ne bileyim yeni oyun felan çıkmayacak sonuçta ve öyle bie alete en az 300 lira vermek biraz fazla gibi geliyor. Zaten kararsızım alsam mı almasam mı diye ama :D
uretimi durmus mu? eyer durmussa problem etmene gerek yok. 1-2 yil daha satilacak bazi yerlerde 2009-dan kalanlar onlari al. ben de ps2 alicam ancak daha karar vermedim psp veya wii veya ps3 de alabilirim
Öyle okudum bazı sitelerde.. psp güzel alet am şarj olayı çok az gidiyor ondan şikayetçiyim ben :D Zaten psp sahibi olmam da beni çelişkide bırakıyor ps2 için.
Bence PS2. Bunu pek bilen yok ama makina çipli de olsa online oyun oynayabilirsin.Killzone'de clan maçları bile yapılıyor.Ayrıca kulaklıklı mikrofon ile sesli chatte mümkün oyun içinde. PS2 şuanda alınabilecek en iyi fiyat/performans oyun konsolu.
Bence ps 3 varken ps 2 alma derim..Ps 3 pahalı biliyorum ama PC de bile ps 2 den güzel oyunlar var tavsiye etmem
quote:
Orijinalden alıntı: 5vtknmz
Bence ps 3 varken ps 2 alma derim..Ps 3 pahalı biliyorum ama PC de bile ps 2 den güzel oyunlar var tavsiye etmem
Arkadaşım tavsiyen için teşekkürler. tabiki burdaki herkes ps3ün daha iyi bir konsol olduğunu biliyor. Ancak en azından benim için gerçekten pahallı. Ps3 e 800 lira verip üstüne birde 1000 lirayı geçkin plazma almak ps2 e oranla vereceği görüntü kalitesini geride bırakıyor benim için ne yazıkki :D Ayrıca pc yi de güncel oyunları ya da en azından geçen senenin oyunlarını kaldırması için ps3e harcayacağın kadar para harcaman gerkiyor :D ben eğlenmek için almak istiyorum görüntü için değil. Tabiki görüntü önemli birşey demiyorum onun için de:D
arkadasim ben de ps2 alicam 90% sana da tavsiye ederim benim de butcem az. 10% wii alabilirim. ancak buyuk ihtimal ps2 alacagim. hemde 46 oyun secdim simdiden tam butceme uygun. sen de ps3 ile kafani yorma ps2 alinca hic pisman olmayacaksin. cok kaliteli oyunlari var.
Killzone, Gran Turismo 4, Pes 2010, Need for Speed: Undercover, Medal of Honor: European Assault, Medal of Honor: Vanguard, Hitman serisi, The Godfather, God of War Serisi, FIFA 10, Delta Force Black Hawk Down, Conflict Vietnam, Commandos: Strike Force, Call of Duty Serisi, Tekken serisi, NBA 09 ve s.
Kaliteli oyunların çok olması benim aklımı çelen şey ya zaten :D ama işte su an 0ları içinde oyun fln olmadan 280lerde geziyor. Bana biraz pahallı gibi geliyor hernekadar 0 olsada. o yüzden 2. el de düşünüyorum ancak temiz bulabilmek zor..
BEN ALMA PS 2 DERİM ..SON PİŞMANLIK NEYE YARAR HERŞEYİN BİR SONU VAR şarkısını dinle