Yarbay
13 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme
Toplam: 85 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Selam arkadaşlar

Bugün tv alacağım.

LG 65UH650V vs Sony KD-65XD7505 sizce hangisi ?

65 inç ve bütçem maximum 6.000 TL

Yardımcı olursanız sevinirim.
Selam Arkadaşlar

Zappiti Player isimli bir medya oynatıcıyı fark ettim. Aranızda kullanan var mı? Ya da almayı düşünen?

http://www.zappiti.com/index.htm
Selam arkadaşlar aşağıdaki ilan hakkında bilgisi olan var mı?

Nasıl yapıyorlar, Sadece yazılım mı atıyorlar?

Hava durumu, hbaer fln hoş olabilir

Birde istanbulda nerede yaparlar?

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-bmw-f30-f20-bmw-live,sport-plus-digital-hiz-viraj-aydinlatmasi-124099500/detay/#
Selamlar

Bİr arkadaşıma sözüm var. Medya oynatıcı alacağım.

Tek sıkıntım eskiden bazı medya oynatıcılar tv den dts ses çözemiyordu. Ses sistemine bağlanması gerekiyordu.

Bu nedenle tv den dts ses çözebilen uygun fiyatlı (max 120 tl lik) bir medya oynatıcı tavsiye edebilir misiniz?

3d ye , ağ bağlantısı ya da wi fi gerekmiyor
Selam arkadaşlar

İşlerimin yoğunluğu nedeniyle halo 4 ün senaryo modunu oynayamadım.

Bu nedenle co op oynamak istiyorum.

Tercihim daha önce oyunu bitirmemiş birileri ile oynamak
Selam arkadaşlar

1 yıldır next 1800 hd - cx kullanıyorum Fakat kanal geçişlerinin yavaşlığı beni çok sıkıyor

D smart modül almaya karar verdiğim için kanal geçişleri hızlı olan, kaliteli görüntü veren (hem sd hem hd) bir cihaz almak istiyorum

Tavsiyeleriniz nedir?
Selamlar arkadaşlar

1 yili askin suredir lg hs 201 led model projeksiyonu sorunsuz kullanmaktaydim.(Son 3 ay hic acilmadi)

Gecen ay da ofisimizi tasimak durumun kaldik. Cihazi tekrar kurduk fakat bir problem oldu

Cihaz surekli goz kirpmasi gibi goruntu veriyor hdmi bagli degilken bile ayni sekilde. Göz kırpması derken anlatmak istediğim görüntü tamamen siyahlaşmaşmadan sürekli ton farkı oluyor.

Kendi mavi ekraninda da ayni kirpma sorunu var. Cihazi kendi kutusunda tasidik herhangi bir sarsinti da olmadi, yere düşmedi, Goruntu ayarlariyla da cozunurlukle de oynadim hicbir degisiklik olmadi.

Sizce sorunun kaynagi ne

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Selam arkadaşlar Halo Reach ya da Geow 3 ü co op senaryo modu oynamak isteyen var mı? İkisnin de senaryo modunu oynamadım. Oynamak isteyen var mı?
Arkadaşlar benim 7 aylık xbox slim kendi kendine açılıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı aramızda benden başka?
Selam arkadaşlar Samsung SCX4623F almayı düşünüyorum. Ama kartuş dolumu sorunsuz yapılabiliyor mu?
Hakkında
Meslek: Avukat
Forum İkinci El İmzası:
ürün sattıklarım:semsal01 ,vur ,tekilhan , sklerenkima , qop , david221 , ktlcn, Anadolu Kartalı, ergun25, adamic1907
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.860
İkinci El Bölümü Mesajları: 215
Konularının görüntülenme sayısı: 94.449 (Bu ay: 329)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 66 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.