|
Bu konuya aydınlık getirebilecek var mı? Benim bildiğim Bilkom dışındaki bütün ithal konsollar garantisiz, isterse Avrupa, isterse Japonya ürünü olsun. Yanlış mı? Herkes ilanlarına Avrupa garantili, Yunanistan faturalı, ithal garantili yazmış ama bu yanlış bilgi değil mi? Sormamın sebebi ben 2020 yılında Vatan'dan Sony Eurasia Türkiye garantili PS5 aldım. 1.5 yıl içinde GPU parazitleme yapmaya başladı, yetkili Sony Eurasia Türkiye servise gönderdim garanti altında, Sony sıfırı ile değiştirdi. Benim 1016 modeli 1216 ile değiştirdiler hem de. Şimdi ben gidip bu "Avrupa" garantili Pro alsam ucuza, hem de toplu tek ödeme, taksit bile yok, ileride sıkıntı olunca ne olacak? Ortada kalmayacak mıyım? Bu riski göze alıp mı herkes ithal ürün alıyor? Yoksa Bilkom bu ürünlere de bakıyor mu? Sorun çıkarsa garanti için aldığımız yere geri mi göndermemiz gerekiyor? İşin içine gümrük veya vergi girmez mi o zaman? $30 dolar limit var zaten. Prosedür nasıl işliyor yardımcı olursanız sevinirim. Ona göre seçim yapacağım. |
|

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı