Şimdi Ara

Playstation 2 alıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
10.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox

Dediginiz gibi bir ps3 salonuna gidib bir ps3 oynadim ve bir de ps2 oynadim gercekden grafik ve oynanabilirlik acisindan ps3 cok iyi. Ozellikle fifa 10-u ikisinde de denedim. ps3-de bambaska bir fifa var. Daha fazla para ayarlamaya calisib bir ps3 alicam ancak ayarlayamassam ps2 alicam.

paran olsada olmasada al bi ps2
  • Başlık sahibi arkadaş en iyisini yaparak bizzat test etmiş ve ps2 nin ne kadar geri kaldığını görmüştür,aynen dediğim gibi özellikle pc'ye kıyasla tetrisi aratmayacak derecede geri kaldığı düşünüldüğünde,alıp ilerde satmak ve yıpranma kaybı göz önünde bulundurulduğunda para biriktirip yeni nesil bir konsol alması daha uygundur.. ps3'de oyunlar pahalı olduğundan xbox 360'a yönelmesi düşünülebilir...

@callofduty6

arkadaş o listeye inanıyorsa daha diyecek birşey bulamıyorum,kesinlikle subjektif yorumlardan ibarettir, gran turismo 4 ps2 oyunudur,ps2 nin en iyi grafikli oyunu olmasına rağmen eski nesilin ürünüdür, oysa xbox360 a çıkan forza 3 ise yeni nesil ürünü olup her yönden gran turismo 4 'Den üstündür. Gran turismo sever biri olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim.. arkadaşa yol gösterileceği yerde saçma sapan yorumlar yapıp xbox 360'ı aşağılamaya çalışmayalım..

@fatih989

"paran olsa da olmasada ps2 al" yorumu artık ps2'ye aşık olma derecesinde olan birinin ağzından kaçan bir söz gibidir ve saçma sapan bir tavsiyedir..günümüzde ps2'yi alıp iyi vakit geçirenle, çocuk parkına gidip kaydıraktan kayan ve ya elinde tetrisle iyi vakit geçiren kişiler arasında pek fark olmasa gerek..

• 5 ay sonra satmak için alacaksan bence alma direkt bekle PSP al.. Bence PS2 al ama satma alabiliyorsan öyle PSP al derim yoksa öteki türlü hiç alma bekle PSP al.. Tabi sen bilirsin. Arkadaşlar PS3 al falan demiş PS2 öyle kenarda duracak falan demiş ama şöyle diyeyim. PS2'de oynayacağın oyun sayısı PS3'deki oyun sayısından daha fazla. Yukarıda beynini.delerim kullanıcı adlı arkadaşımız yeterince oyun tavsiyesinde bulunmuş. Bu oyunlar sana en az 1 sene yeter. Hatta 2 sene. Ki saydığı oyunların dışında da oynayabileceğin güzel oyunlar mevcut. PS3 varken PS2'nin yüzüne bakmazsın denmiş ben de şöyle diyeyim. PS3'üm varken sabaha kadar Black, God of War 2, ICO, Shadow of the Colossus oynadığımı bilirim. Grafiklere çok önem vermediğim için görüntüler hiç de rahatsız etmedi beni. O yüzden grafik kötü diyen arkadaşlara kulak asma diyorum. Tabi grafik benim için önemli diyorsan onlara kulak as orası ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda_1905

Final Fantasy X'i de kesinlikle oynayip bitirmen gerekir PS2 alirsan

Katılıyorum.Ayrıca nickinde, tüm konsolları yazmışsın bir ps2 yok onuda alıyorsun
  • @SLaYeR KiNG

yaw ne laftan anlamaz adamsın yaw. adam tüplü tv im var diyor, 1 sene sonra satacam diyor, grafik önemli değil diyor inatla xbox360 al diyorsun. adam şimdi senin aklına uyup xbox360 alsa 1 sene sonra 3k görecek, gelecek foruma sana sövecek. zaten tüplü tv de oyun oynayacak adama "git xbox360" denirmi? gt-4 eğlence, içerik, oynanabilirlik olarak forza 3 ten 1000 kat iyidir. forza 3 te kaç pist ve araba ver, gt-4 te kaç pist ve araba var söyle bakayım. bilmiyorsanda milleti yanlış yönlendirip parasını sokağa attırma

@NintendoWiiXbox

tüplü tv de ps3 üde xbox360 ıda unut. bu konsollar en iyi görüntüyü lcd tv de verir. tüplü tv ye bağladığın an görüntüyü görünce harcadığın paralara oturur ağlarsın. sana kendi fanboyu olduğu konsolu aldırmaya çalışanların gazlarına uyma. ayağını yorganına göre uzat.

• quote:

Orijinalden alıntı: callofduty6

@SLaYeR KiNG

yaw ne laftan anlamaz adamsın yaw. adam tüplü tv im var diyor, 1 sene sonra satacam diyor, grafik önemli değil diyor inatla xbox360 al diyorsun. adam şimdi senin aklına uyup xbox360 alsa 1 sene sonra 3k görecek, gelecek foruma sana sövecek. zaten tüplü tv de oyun oynayacak adama "git xbox360" denirmi? gt-4 eğlence, içerik, oynanabilirlik olarak forza 3 ten 1000 kat iyidir. forza 3 te kaç pist ve araba ver, gt-4 te kaç pist ve araba var söyle bakayım. bilmiyorsanda milleti yanlış yönlendirip parasını sokağa attırma

@NintendoWiiXbox

tüplü tv de ps3 üde xbox360 ıda unut. bu konsollar en iyi görüntüyü lcd tv de verir. tüplü tv ye bağladığın an görüntüyü görünce harcadığın paralara oturur ağlarsın. sana kendi fanboyu olduğu konsolu aldırmaya çalışanların gazlarına uyma. ayağını yorganına göre uzat.

tüplü tv'de oynayacağına dair bir işaret göremedim..böyle bir durumdan haberim yok eğer öyleyse xbox360'ı tavsiye etmem tabiki de.. ama arkadaşın üslübuna bakar mısın direk bana fan boy demeye cüret eden biri.. oysaki ben ps3 kullanıcısıyım.. ve elimden geldiğince ps3 kullanıcılarına yardımcı olmaya çalışan biriyim.. ama call of duty nickli arkadaş beni xbox360 fanlığıyla insanları manüpile etmekle suçluyor.. işte insan kelimeleri yettiremediği zaman karşı tarafı aşağılamayı seçiyor.. gt4'ün oynanabilirliği forza 3'ten 1000 kattır diyebilmek için iki oyunla ilgili de bilgi sahibi olmak gerekir,bence böyle bir yorum insanı güldürmekten öteye geçemez.... delil sunun ortaya biz de bilelim.. kesinlikle subjektif ve değersiz bir yorumdur.. gran turismo 4 'ü bırakın biz gran turismo 5 prologue'un oynanabilirliğini sorgularken.. ve forza 3 ile kıyaslarken.. gran turismo 4'ü bu şekil bir kıyaslamaya sokmak abesle iştigalden öte bir çaba değildir.. zaten kıyaslama mesajı ile bu konuyu xbox bir hiçtire ve onu savunanları da fan boy olduğu kıvamına getirmeye çalıştığınız mesajlarınızda açıkca belli oluyor.. he 3k olayında belki haklı olabilirsiniz oldu ya alet 3k hatası verdi,alan kişi bana sövecekse kendi bilir sonuçta bu elektronik alet ve şans faktörü de var, hem her xbox 360 aynı hatayı mı veriyor,neden kötüyü örnek gösteriyorsunuz ki.... üstelik ben sanki burda xbox 360 bayii mi işletiyorum..

sonuç bana göre ps2 tavsiye etmek bence hatadır,tüplü tv'de oynayacağına psp al derim o zaman.. kaldı ki xbox 360 plazma tv'de ps2'den iyi görüntü verecektir.. şu an alabileceğin en kötü seçeneklerden biri ps2.. he bir de 1 yıl sonra artık bedavaya mı verirsin ya da tavsiye edenlerden birine hediye mi edersin orasını bilmem :D .. çünkü çöpün de çöpü olur 1 yıl sonraya kadar.. :D yani 1 yıl sonra satıcam demişsin bu bile ps2 almaman için yeterli bir sebebtir..

• yav bir alet yuzunden neden kavga ediyorsunuz
    1 yil sonra satmiyicam kardes 4 ay sonra saticam
    xbox alicakdim ama almamamin nedeni 3k sorunlarini duymam oldu daha sonra yeniden ps2-ye yoneldim ama birden ps3 hevesine dusdum. Evde zaten plazma var. tuplu de var. ama plazmada oynarsam sorun cikicak cunki plazmayi benden baska kullananlar var (televizyon izlemek). tuplu tv-le daha cok oynuyucam. onerileriniz icin tesekkur ediyorum. (ozellikle callofduty6-ya ve Slayer Kinge). bir alet yuzunden sizi niye soveyim.
  • quote:

ps3 e paran yetmiyorsa ps2 yi gönül rahatlığıyla alabilirsin. grafikleri ps3 gibi değil ama kötü de değil. çok güzel oynanır. çok güzel oyunları var. xbox360 yada xbox-1 e sakın ha bulaşma. xbox alacağına ps1 al daha iyi. xboxta hiç doğru düzgün oyun yok. makinada bozuk zaten. 3 günde pişman olur satmaya çalışırsın. aman ha

Xbox ya da Xbox 360 yerine PS1 tavsiye edilen güzide ülkem benim.Seviyorum burada yaşamayı..
  • Eğer konsolu alıp 4 ay sonra satıcaksan hiç alma paran cebinde kalır 4 ay için değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

ps3 e paran yetmiyorsa ps2 yi gönül rahatlığıyla alabilirsin. grafikleri ps3 gibi değil ama kötü de değil. çok güzel oynanır. çok güzel oyunları var. xbox360 yada xbox-1 e sakın ha bulaşma. xbox alacağına ps1 al daha iyi. xboxta hiç doğru düzgün oyun yok. makinada bozuk zaten. 3 günde pişman olur satmaya çalışırsın. aman ha

Xbox ya da Xbox 360 yerine PS1 tavsiye edilen güzide ülkem benim.Seviyorum burada yaşamayı..

şu 360a paso laf yetiştirenleri anlamıyorum.ona bakarsanız benim 2005 ps2 min gözü ikinci kez bozuldu.değiştirteyim desem 60tl.zaten 2. el makineler 120tl.gün gelecek onun da gözü bozulacak.onun yerine xbox 360 alacağım.en azından monitöre bağlar hd oynarım.

• dostum xbox almamamin nedeni 3k. ben konsol alana kadar 3k-siz xbox cikarsa dusunuruz. (3 ay sonra aliom konsol)
  • taş gibi konsoldur.. 4-5 tane oyununu oynamak için bile alınır.. ki gözü kapalı en az 35-30 oyun sayılır.. shadow of the colossus, ico, god of war serisi, hitman serisi, resident eviller, tekkenler, mgsler black, darkwatch, tekkenler gibi.. arayada çerezlik god handdir, crashtir sıkıştırırsın.. fahrenheit falan.. baya bi götürür.. ben hala açıp oynuyorum arada...

aklıma geldi şimdi silent hill, obscurei suffering falan güzel survivor horror oyunlarıda var..
  • Bende PS2 almayı düşünüyorum ayın sonuna doğru ki arkadaşın durumundayım. Diğer önerilen konsollar plazma da gerçek görüntü kalitesini vereceğinden PS2 daha yakın geliyor dğerlerinin aksine bana
  • dostum daha fazla para ayaralaya bilirsen ps3 al diyorum. ben ps2 alicam ancak belki param o zamana kadar cogalirsa ps3 alicam. cunku 2010-da cikacak oyunlarin 98%-i ps2-ye cikmayacak. (call of duty 7, fifa 11, pes 2011). ben modern warfare 2 ve fifa 10 icin ps3 almayi dusunuyorum. Para ayarlayamasam ps2 alib vakit gecirecem ozellikle call of duty world at war final frontsla.
  • slim de pek ısınma sorunu yok
  • slime paha dostum
  • Doğru diyorsun dostum yeni oyunlar çıkmayacak. Bende isterim tabi ps3üm olsun ama onun parasını geç ondan tam zewk alabilmek için plazmanda olası gerekiyor. Ki o da ayrı bir problem zaten ücret olarak.. Gerçi tamda alırmıyım bilmiyorum ama.. Yinede alırsam konsol o olacak
  • 1-) Ps3 varken her şekilde üstün iken hiçbir şekilde şuan ps2 almak mantıklı değil
    2-) Ps3 fiyatları eskisi kadar pahalıda değil slim model ile baya düşüşe geçti.Hatta kampanyaya denk gelirsen ucuza bir ps3 alabilirsin
    3-) Oyunları pahalı diyorsan o zaman biraz sabır eder sende 1 yıl önceki oyunları oynarsın(20-25tl ye oyun alarak) 6-7 yıl önceki oyunları oynamak var-Güncel olmasa onun haricinde 1-2 yıl önceki next-gen oyunları oynamak var.Ps3 2.el oyun piyasası aceyip iyi oldu Türkiyede
    4-) Gün gelir ps3 kırılır çok pişman olursun
    5-) 3 yıl boyunca derse çalışacağım psp hariç hiç bir şey istemem demişsin.Yanlış düşünce hem sınava hazarılan hem hobbylerini yap.Robotmusun 3 yıl bir fiil ders çalışasın.
    6-) Ps2 alırsan şayet aldığın gün ile başlayarak her gün kendine ps3 mü alsaidim acaba bunu satsam ps3'mü alsam diye diye kendini bitirirsin.İnsan fıtratında var her zaman daha iyisini ister.

Sonuç: Her şekilde ps3 almak mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 2 Ocak 2010; 17:59:07 >

• Hic kasma kendini bir adet Psp 2000 Slim & Lite al tamamdir. Psp Go alacagim diyorsun ben kiz arkadasima aldim oyunlarin parasini nasil odeyeceksin bir Fifa 10 kurmak istesen 42 $ ucreti var oyunun. Ps2 almaya butcem yok diyorsun Psp Go alirsan hepten bitersin. Dedigim Psp serisi en guzel seridir sonucta oyun icin aliyorsun ben aldigimda aksesuar olarak mp3 player cart curt bir suru ozelliginden faydalansin diye aldim oyun en son siradaydi ama oyun da oynuyor su an yani aldik birkac oyun artik oyunsuz da olmaz yani. Psp 2000 Slim & Lite al versionunu ayarla ne kadar oyun istiosan hepsini bas hafiza kartina takil kafana gore. Ps2 alacaksan 2. el al bence o aleti sifir almaya degmez bedavaya kampanya yoksa. Tuplu Tv varsa evinde Ps3 hic ama hic olmaz. Uzak dur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.