Şimdi Ara

Operation Flashpoint 2...(NE HAZE NE CRYSİS) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Jackal78

quote:

Orjinalden alıntı: kralhasanyigit

Yaw bana göre en mantıklısını söyleyim size. Ben olsam yemişim yeni oyun moturunu cartı curtu. Git kardeşim al Crytek'den CryEngine'ı hiç grafikti, programcılıktı kasma. Sadece oyun mekaniklerine aban. Ztn ilk Operation Flashpoint'in de olayı oydu. Olabilecek en mükemmel atmosfere sahip oyunlardan biriydi. Yaw kimse kızmasında COD4'teki gibi tek mapte 5000 adam vuracağıma Crysis grafiklerine sahip bi oyunda Very High detaylarda elimde M4'üm ile yatıp düşmanın kafasını namlumun ucuna getirmesini beklerim. 10 dakka aynı yerde pusup, yanımdan geçicek olan tanka RPG sıkmak isterim.

Baydım artık COD4, Soldier of Fortune Payback tarzı ölümüne aksiyon 0 gerçekçilik oyunlardan. Adam gibi savaş atmosferli oyun istiyorum yaw. Hatta bi de o oyuna Battlefield 2 gibi 64-128 kişilik multiplayer ekle 10 milyon satmazsa ne olayım...

Oyun zevklerimiz aynı Ama arada COD4 tarzı oyunlarla iyi stres atılıyor

aynen ben de böyle oyunları çok severim.stres için serious sam oynarım.harika oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: at avrat braveheartt

Yahu Crysis nasıl bir numara!? Allahallah! Göz var nizam var! Killzone 2 takıyor her açıdan Crysis' e. Gerçekçilikten anladığınız boş kumsallar mı? Killzone 2 nin gece hali bile yapılmış en gerçekçi grafikleri sunuyor!

Killzone ile Crysisin aldığı ödülleri karşılaştır anlarsın HADE HADE HADE HADE yi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperXp

quote:

Yahu Crysis nasıl bir numara!? Allahallah! Göz var nizam var! Killzone 2 takıyor her açıdan Crysis' e. Gerçekçilikten anladığınız boş kumsallar mı? Killzone 2 nin gece hali bile yapılmış en gerçekçi grafikleri sunuyor!

Killzone ile Crysisin aldığı ödülleri karşılaştır anlarsın HADE HADE HADE HADE yi...
    Killzone 2 daha cikma di ki ödül alsin...
  • Oyun çıktı.....Yorumlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

ne haze , ne Crysis demek bu kadar kolaymı arkadaşım :)))) Crysis şu nda piyasada ve oynarken ağzımız yerlere vuruyor, gerek atmosfer gerek grafik gerek oynanış açısından. Şimdi daha sdece bi iki SS ve videodan ibaret bir oyun için bu kadar çabuk karar vermek yanlış biraz Crysisi Tokatlamak çok zor. ama grafikler böyle gelirse Aşar yani olayı bu oyun. Tabi güzel birde oyun mekaniği olursa tamamdır

Crysıs denen balon oyunu halen grafık olarak ovenler var

yapay zeka desen sıfır
    oyun desen hıcbır zorlugu yok
    oynanıs desen 3 yasındakı cocuga bıle versen oynar

• quote:

Orijinalden alıntı: cruiser76

Oyun çıktı.....Yorumlar ?

MetaCritic puanı ( 13 oyun sitesini ortalama alır)

Şahsen ben bu oyun ıyıce ucuzladıktan sonra arşiv için alıcam shopto dan falan. Meta puanı 80 uzerınde olmayan oyunları baya bı ucuzladıktan sonra alıyorum. Oyun cıkmadan once ızledıgım vıdeolar ve cogu forumda duydugum iddalı sozler sanırım bıraz buyuk beklentı ıcıne sokmustu benı ama su metacrıtıc ıncelemesınden sonra askıya aldım oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

ne haze , ne Crysis demek bu kadar kolaymı arkadaşım :)))) Crysis şu nda piyasada ve oynarken ağzımız yerlere vuruyor, gerek atmosfer gerek grafik gerek oynanış açısından. Şimdi daha sdece bi iki SS ve videodan ibaret bir oyun için bu kadar çabuk karar vermek yanlış biraz Crysisi Tokatlamak çok zor. ama grafikler böyle gelirse Aşar yani olayı bu oyun. Tabi güzel birde oyun mekaniği olursa tamamdır

yapay zeka desen sıfır

+5000.sırf türkçe ve yerli kardeşlerin atkısı var diye herkes savunuyor.bana ne ya?sırf grafiklere abanmış vasat bir oyun.beğenmedim.aldım,oynadım,2-3gün sonrada sildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19941907ekrem

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

yapay zeka desen sıfır

+5000.sırf türkçe ve yerli kardeşlerin atkısı var diye herkes savunuyor.bana ne ya?sırf grafiklere abanmış vasat bir oyun.beğenmedim.aldım,oynadım,2-3gün sonrada sildim.

ben Call of Duty 4 e bile berbet bir oyun diyen insan adındaki bir canlı tanıdığım için bu yorumlara sasırmadım ama zevkler ve renkler tabi herkesin beğenisi farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

quote:

ben tam çözemedim neyin çıkmadığını?

• quote:

Orijinalden alıntı: crazytown_

quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

quote:

ben tam çözemedim neyin çıkmadığını?

Tarihlere baksana hocam. o tarihte bu yorum çok normal

• pardon tarihe bakmadım hiç
  • Zevk meselesi tabi ama Flashpoint 2 uzun zamandır gördüğüm en mantar oyun, 1. sinin şanına leke sürülmüş çok feci..
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnclark

Zevk meselesi tabi ama Flashpoint 2 uzun zamandır gördüğüm en mantar oyun, 1. sinin şanına leke sürülmüş çok feci..

Alıp oynadınız mı acaba? Biraz izlenimlerinizi paylaşsaydınız iyi olurdu, çünkü ben de ilkini oynayıp oyuna hayran olmuş biriyim. PS3'te ikincisini almayı düşünüyorum ama çok kötü bir oyunsa boşuna o kadar para bayılmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

quote:

Zevk meselesi tabi ama Flashpoint 2 uzun zamandır gördüğüm en mantar oyun, 1. sinin şanına leke sürülmüş çok feci..

Alıp oynadınız mı acaba? Biraz izlenimlerinizi paylaşsaydınız iyi olurdu, çünkü ben de ilkini oynayıp oyuna hayran olmuş biriyim. PS3'te ikincisini almayı düşünüyorum ama çok kötü bir oyunsa boşuna o kadar para bayılmayalım.

Yaa bilemiyorum tanımlaması zor... İlk ekrandan itibaren oyun bir oynama isteği yaratmıyor. Çevre çok cansız, devasa savaş alanı deniyor, dakikalarca yürüyüp 3 tane asker buluyorsunuz..kaç yüz metreden göremediğiniz düşmanlar tarafından vurulup öldürülmek, yapay zekanın yok denecek kadar kötü olması, gerizekalıca yapılmış save sistemi.. yani bir savaş ortamı yaratmak adına bir takım şeyleri yapmışlar fakat her emir verdiğimde.. "move to charlie yankee vsvsvs" feci bayıyor.. aslında belki bayan o ses değil de, takımdaki diğer adamların uyuz uyuz yürümeleri.. bütün bunları ilk bölümün ortalarına kadar oynayarak yazıyorum, ilerledikçe güzelleşir mi? Hiç sanmıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnclark -- 12 Ekim 2009; 11:29:16 >

• quote:

Yaa bilemiyorum tanımlaması zor... İlk ekrandan itibaren oyun bir oynama isteği yaratmıyor. Çevre çok cansız, devasa savaş alanı deniyor, dakikalarca yürüyüp 3 tane asker buluyorsunuz..kaç yüz metreden göremediğiniz düşmanlar tarafından vurulup öldürülmek, yapay zekanın yok denecek kadar kötü olması, gerizekalıca yapılmış save sistemi.. yani bir savaş ortamı yaratmak adına bir takım şeyleri yapmışlar fakat her emir verdiğimde.. "move to charlie yankee vsvsvs" feci bayıyor.. aslında belki bayan o ses değil de, takımdaki diğer adamların uyuz uyuz yürümeleri.. bütün bunları ilk bölümün ortalarına kadar oynayarak yazıyorum, ilerledikçe güzelleşir mi? Hiç sanmıyorum..

Teşekkürler izlenimlerini yazdığın için. Ben PC versiyonunda oyunu iki kere baştan sona bitirmiştim. Ve inanılmaz keyif aldığım bir oyundu. Şimdi ise biraz ikilemde kaldım. Demosu varsa bi demosuna bakiim aslında, sonra karar veririm. Malum PS3'te oyunlar pahalı.

• Bende almayı düşünüyorum, oyunu ps3 te oynayan arkadaşlar varsa multisinden falan bahsederse makbule gecer :)
  • oyun güzel.ama grafikler sizi üzebilir.(pc versiyonu grafikleri güzel ama ps3 de değil.)
    grafik dışında en güzeli çok gerçekci ve zevkli.(arma 2 nin grafikleri çok güzel ama insanı sıkıyor)mesela bazı detaylara çok önem vermişler.
    tabancayla toprağa ateş ettiğinizde çıkan toz ile piyade tüfeği ile ateş ettiğinizde çıkan toz farklı aynı şekilde doçka ile atış yaptığınızda fışkıran toz farklı. gerçek hayattaki gibi(bu detay diğer savaş oyunlarının hiçbirinde yok.buda balistiğe ne kadar önem veren bir oyun olduğunu gösteriyor.)diğer düşük kalibre tüfeklerle kafadan vurduğunda kafa yerinde duruyor.ama 50 kalibrelikle vurduğunda (m82 sniper tüfeği ve araçlardaki otomatik tüfekler)kafanın yarısı patlıyor.
    single player hem kısa hemde oyunun potansiyelini tam verememiş(oynarken sadece jeep ,hafif zırhlı araç ve son bölümde tank kullanabildim.cobra helikopter yok??).ama çok zevkli.
    multiplayer ise çok çok zevkli.herşey gerçekci olunca ciddi savaş atmosferini yaşıyorsunuz.cod gibi bad company gibi arcade yaşayıp "vurulmayayım" diye zıp zıp zıplamaya gerek yok. sadece gerçekci ve akıllıca strateji yaptığınızda (ki tabi takım arkadaşlarınızla)çatışmalar muazzam haz veriyor.
    kısaca cod gibi bad company gibi arcade oyunu isteyenler yada crysis gibi killzone gibi grafik isteyenler bu oyunu almasın.ama oyun oynamaktan ziyade sanal ortamda savaş tatbikatı yaşamak isteyenler, sadece barut kokusunu duymadıkları için üzülürler.

• ps3 ile xbox 360 karşlaştırma videosundan bir ss.xbox 360 yakın plandaki grafikleri daha detaylı ve canlı gösteririken ps3 deki kadar görüş mesafesine ulaşamıyor.bence uzak mesafeleri işlemek daha fazla gpu ve cpu yükü demek.acaba ps3 de uzak mesafeleri göstersin diyemi bazı detaylar kısıldı.yoksa xbox 360 uzak mesafeleri işlerken zorlandığı içinmi uzak mesafeler kaldırılıp yakındaki detayla önem verildi?

• @ isis1982

Bilgiler için teşekkürler

Multiplayer modunda oyun pcde 128 kişi ps3 te 32 kişiye kadar destek veriyormus. Bu rakamların 4te 1i oyuncu kalanları yapay zeka, yani herkes 3 yapay zekayı komuta ediyormuş.

Durum boyle olunca ps3 te 8 kişi multisinde olucak kalanlar yapay zeka olucak bu oyun zevkini baltalamasın ? Yapımcı sirket resmen konsollara yamuk yapmış, halbuki esas parayı konsollardan kazanıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: x3x

@ isis1982

Bilgiler için teşekkürler

Multiplayer modunda oyun pcde 128 kişi ps3 te 32 kişiye kadar destek veriyormus. Bu rakamların 4te 1i oyuncu kalanları yapay zeka, yani herkes 3 yapay zekayı komuta ediyormuş.

Durum boyle olunca ps3 te 8 kişi multisinde olucak kalanlar yapay zeka olucak bu oyun zevkini baltalamasın ? Yapımcı sirket resmen konsollara yamuk yapmış, halbuki esas parayı konsollardan kazanıyorlar

rica ederim.
    multide yanınıza verilen 3 npc eksikten ziyade zevke zevk katıyor.adamlarınıza en ince emirler vererek düzgün strateji yaptığınızda ve savaşı kazandığınızda kendinizi yenilmez bir komutan gibi hissediyorsunuz.
    ha emirleri verdiğiniz askerler npc değilde gerçek online oyuncu olsa daha zevkli olur belki ama o askerler emre itaatsizlik yapabilirler"sen kimsin lan bana emir veriyon, ben kendi kafama göre savşırım"gibisinden.
    gönül isterdi ki pc versiyonu gibi 128 kişi online oynansın ama günümüz pc leri şimdiki konsollardan çok güçlü olduğu için olmuyor.kapasite meselesi.ama inanın bu oyun çok güzel.

edit:tekrar yazıyorum.crysis gibi grafik bekleyenler yada cod serisi gibi battlefielt serisi gibi oynanış bekleyenler aradığını bulamayabilir.zevk ve renkler değişebilir ama bence cod yada battlefield serilerinden kat kat daha zevkli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıYı -- 14 Ekim 2009; 13:09:16 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.